Takšno cx5 je imel Gelipter, dokler ni kupil boljše Mazde. Tako, da bo on pravi naslov, koliko realno pije pri normalnih brzinah(ne 90,ne 110 in ne 120/uro po avtocesti. Ko sva se vsedla iz moje 6-ke dizelce v njegovo cx5 sva odprla vrata in pogledala ven, ali se sploh premikava, takšna razlika je v moči.
Drugače pa dobrodošel - (letnik 1983 predvidevam) med mazdaši.
Sem zavaroval pred kratkim Mazdo 6 2.5 G194 in plačal s 50% bonusom za obvezno, AO+, točo, stakla, svetlobna telesa-ogledala, promet, poškodbe (vihar, požar,..) 570€.
Sem vozil tako Mazdo CX-5 G165 MT ... povprečna poraba bo pri neagresivni relacijski vožnji med 6 in 7 l/100 km ... Ti Mazdini bencinarji v teh mrzlih dneh mrzli goltajo bencin, segreti pa so ob lepi vožnji šparovčki. Na avtocesti MB-LJ pri 150 km/h bo okoli 7,5 l/100 km.
Ne vem kako, ampak meni recimo avti vedno žrejo pol litra manj kot ženi ...
Hmmm ... taka je samo 1 ... saj si si jo pred kratkim ogledoval @sportman333 ... Če dobro plačaš, jo morda žena dovoli prodati. Ji je pa malo močnejša Mazda 6 z AT menda postala všeč. Pravi, da bi ji bila všeč tudi Mazda 3 z G140 AT.
Sicer pa je fino, ker ima ta Mazda 6 l. 2023 v primerjavi z drugo l.2018 FL že tovarniško brezžično povezavo s telefonom in 6 let garancije, 5 let brezplačnega posodabljanja zemljevidov ... kilometrov pa je še vedno pod 20.000. Poraba v teh 2 tednih 7,3 l/100 km (v glavnem vožnja v kolonah po avtocestah).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.