Bini Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 2 urama je Liuch napisal: Če bi bila samo ena, bi še razumel ...ajd se naredi. Glede na to, da je bila na vseh 4 predvidevam, da je tole popal gor na kar lep kup. To potem ni več smola ampak ornk šlamparija. Me čudi, da ni kakšne kontrole. Ker je koda tudi na pnevmatiki. Malo sumim,da je to bolj namerno kot naključno,da se znebijo starega modela. Jaz bi zahteval sorazmerni delež denarja nazaj glede razliko v ceni..... Ta guma je tako ali tako odlična....👍😀 1 Citiraj
sportman333 Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 2 urama je Liuch napisal: Če bi bila samo ena, bi še razumel ...ajd se naredi. Glede na to, da je bila na vseh 4 predvidevam, da je tole popal gor na kar lep kup. To potem ni več smola ampak ornk šlamparija. Me čudi, da ni kakšne kontrole. Ker je koda tudi na pnevmatiki. to je tako kot so včasih rekli, da je zelo pomembno v kateri izmeni je bil golf narejen, in bog ne daj da si dobil tistega iz nočne izmene 2 Citiraj
Gregster Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 dne 16. 4. 2023 ob 9:16 je Alex napisal: Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕 Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče. Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu. Pa daj že kupi mišelinke preden se ubiješ.!!! 2 Citiraj
Jest Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 Gume so za pokurit do konca, tudi ce so zanic… Vazno, da so zvocniki zamenjani 😅 1 7 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Gume so za pokurit do konca, tudi ce so zanic… Vazno, da so zvocniki zamenjani 😅 Ne... Važna je muzika pred vsem.😉 In ja, ko bom zamenjal gume, bodo tudi premium in ne low budget. 😉 Hočem samo povedati ostalim, da naj ne kupujejo tega šita od gum. 😉 Moj učitelj, razrednik je vedno lepo rejel:" zemlja je za kmete, tehnika je za tehnike". Popravljeno 17. april, 2023 od Alex 2 Citiraj
FuManchu Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 3 urami je sportman333 napisal: to je tako kot so včasih rekli, da je zelo pomembno v kateri izmeni je bil golf narejen, in bog ne daj da si dobil tistega iz nočne izmene To je veljalo tudi za R4 in R5 z Revoza. Stric je točno vedel v kateri izmeni je bila petica narejena, ko jo je videl😂 1 2 Citiraj
Alex Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 3 urami je Gregster napisal: Pa daj že kupi mišelinke preden se ubiješ.!!! Mišelinkecsem imel samo enkrat. Zelo precenjene gume in predvsem predrage. Je par gum boljših. 😉 pred 19 urami je Liuch napisal: Sem jih kontaktiral in poslal fotografije. Res je, tudi sam pričakujem en bebast odgovor. Jutri jih itak grem zmontirat, ker že imam rezerviran termin za premontažo in optiko. Tudi, če bi bili na koncu pripravljeni na zamenjavo vem, da bi trajalo vse skupaj ravno do jeseni. Se tolažim, da za to ceno niti te 5 ne bi dobil pri nas - v najboljšem primeru za isto. Jbg, vsaka šola nekaj stane. Andora me ne vidi več 😄 Res so assimetric 5. Sem slikal moje na 6-kinin imajo enak ta vzorec v utorih. 1 Citiraj
Shrek Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Ne... Važna je muzika pred vsem.😉 In ja, ko bom zamenjal gume, bodo tudi premium in ne low budget. 😉 Hočem samo povedati ostalim, da naj ne kupujejo tega šita od gum. 😉 Moj učitelj, razrednik je vedno lepo rejel:" zemlja je za kmete, tehnika je za tehnike". Šita od gum... Sploh Kitajske. Citiraj
Gregster Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 Guma je guma. Kupi vse 4 ne par😉 1 Citiraj
SeekK Napisano 17. april, 2023 Prijavi Napisano 17. april, 2023 pred 4 urami je Alex napisal: Ne... Važna je muzika pred vsem.😉 In ja, ko bom zamenjal gume, bodo tudi premium in ne low budget. 😉 Hočem samo povedati ostalim, da naj ne kupujejo tega šita od gum. 😉 Moj učitelj, razrednik je vedno lepo rejel:" zemlja je za kmete, tehnika je za tehnike". A imaš kakšno sliko točne oznake te gume? Citiraj
Shrek Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Evo. Zdaj so pa vsi avti pri hiši na letnih gumah. 4 Citiraj
Alex Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 dne 17. 4. 2023 ob 22:28 je SeekK napisal: A imaš kakšno sliko točne oznake te gume? Ja. Evo. Citiraj
NevLado Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Aha, ta je prou "A" kategorija, to so specifično za Mazdo narejene. Citiraj
SeekK Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Malo žalostno da se to grejo. Vidim da je že tista ocena na gumi drugačna...če ima navadna Turanza "A" za dež, je ta 005A verzija "B" in "C", odvisno od dimenzije. Mal sramotno tako za Mazdo kot za Bridgestone.. 3 Citiraj
NevLado Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 2 minutama je SeekK napisal: Malo žalostno da se to grejo. Vidim da je že tista ocena na gumi drugačna...če ima navadna Turanza "A" za dež, je ta 005A verzija "B" in "C", odvisno od dimenzije. Mal sramotno tako za Mazdo kot za Bridgestone.. Je pa še vseen ful huda, sej vidš da ma "racing stripe" ob strani 1 2 Citiraj
Bini Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 1 uro je NevLado napisal: Je pa še vseen ful huda, sej vidš da ma "racing stripe" ob strani Dokler stoji pod streho....😁 😊😂 1 Citiraj
Alex Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 1 uro je Bini napisal: Dokler stoji pod streho....😁 😊😂 ali pa, dokler se pelješ ravno. 🤣 1 Citiraj
godlike Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 20 minutami je Alex napisal: ali pa, dokler se pelješ ravno. 🤣 Do prve kaplje dežja.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. april, 2023 Prijavi Napisano 20. april, 2023 ... potem si pa "spletna senzacija" z DARSovih posnetkov. 1 1 Citiraj
Matick Napisano 25. april, 2023 Prijavi Napisano 25. april, 2023 @SeekK, upam da se dobr vid zascita. Drgac mi izgleda zascita isto kot na Michelin PS3. Je pa guma ful tiha, tudi na avtocesti se skoraj nic slis od zunaj. 1 Citiraj
SeekK Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 Na koncu sem se odlocil za goodyear asm 6, in ker nisem zaupal liderpnevmatik da nebi dobil 5ke, sem iskal domaco resitev in nasel Gume Živic - največja izbira gum po ugodnih cenah WWW.GUME-ZIVIC.SI Največja izbira gum po ugodnih cenah Nisem sicer prej videl, da bi se kaj dosti oglasevali. Za dostavo so od placila rabili 3 dni, cena je bila dejansko par eurov nizja od lider, gume imajo pa dot 1823, se pravi so bile narejene prejsnji teden v nemciji. Prevec sveze ubistvu za na avto, se dobro da je dez, sem jih pustil zunaj.. 7 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 Ja, to mislim, da so že razlagali ( @FuManchu) na forumu in smo ugotovili, da so kar lepe cene Citiraj
Liuch Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 @SeekK Pri tem sem tudi jaz gledal, pa je bil 25 eur dražji po gumi od Liderja. Pa si uzel z istimi oznakami ( FP, XL ) ? Ker je imel na izbiro 3 različne verzije. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.