Alex Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec Nekaj me trenutno bega pri teh novih assimetric 6. Ne vem, ali imam samo občutek, ali so bočnice malo mehkejše kot pri assimetric 5.🤔 Gume so isto napumpane. Mogoče so pa res na račun večjega udobja??... Jih moram še malo po ovinkih prav sprobat, da dobim realno sliko. So pa velikooo bolj tihe, kar je super. 👍 Ko grem prvič v Ljubljano ali na daljšo pot jih bom podrobneje "preučil". 😊 2 Citiraj
Bini Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec pred 38 minutami je Alex napisal: Nekaj me trenutno bega pri teh novih assimetric 6. Ne vem, ali imam samo občutek, ali so bočnice malo mehkejše kot pri assimetric 5.🤔 Gume so isto napumpane. Mogoče so pa res na račun večjega udobja??... Jih moram še malo po ovinkih prav sprobat, da dobim realno sliko. So pa velikooo bolj tihe, kar je super. 👍 Ko grem prvič v Ljubljano ali na daljšo pot jih bom podrobneje "preučil". 😊 Če so športne in se držijo ceste in so zraven še udobne je to čisto super samo, da jih nebo pobiralo po robovih.... 👌👍😉 Citiraj
Bini Napisano 19. marec Prijavi Napisano 19. marec (urejeno) Hči menjala na M3 zimske Falken za nove letne Falken in pravi, da se bolje peljejo kot prejšnje Mišelinke.... 🤗😉 Popravljeno 20. marec od Bini 3 Citiraj
Boss Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 18 urami je Alex napisal: Nekaj me trenutno bega pri teh novih assimetric 6. Ne vem, ali imam samo občutek, ali so bočnice malo mehkejše kot pri assimetric 5.🤔 Gume so isto napumpane. Mogoče so pa res na račun večjega udobja??... Jih moram še malo po ovinkih prav sprobat, da dobim realno sliko. So pa velikooo bolj tihe, kar je super. 👍 Ko grem prvič v Ljubljano ali na daljšo pot jih bom podrobneje "preučil". 😊 Kolk pumpaš? Mal eksperimentiri s tlakom pa boš prec videl kako se spreminjajo vozne lastnosti. Če so bočnice res tako mehke kot praviš bo treba tlak zvišat. Citiraj
Alex Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 32 minutami je Boss napisal: Kolk pumpaš? Mal eksperimentiri s tlakom pa boš prec videl kako se spreminjajo vozne lastnosti. Če so bočnice res tako mehke kot praviš bo treba tlak zvišat. 2,6 bar. Toliko sem pumpal tudi prej. 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec Pr hladnih? Ne vem poskusi še za 0,2 dvignit. Za test pa boš videl. Jaz bi recimo probal do 3.0... pa sej kaj razlagam, sej boš sam videl. Citiraj
g.Wankel Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 19 urami je Bini napisal: Hči menjala na M3 zimske Falken za nove letne Falken in pravi, da se bolje peljejo kot prejšnje Mišelinke.... 🤗😉 Uau, kakšno strokovno mnenje 3 Citiraj
Bini Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 11 urami je g.Wankel napisal: Uau, kakšno strokovno mnenje Res pametna izjava.... 🫤 1 1 Citiraj
godlike Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec dne 19. 3. 2024 ob 23:11 je Bini napisal: Hči menjala na M3 zimske Falken za nove letne Falken in pravi, da se bolje peljejo kot prejšnje Mišelinke.... 🤗😉 Primacy? Citiraj
Bini Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Pred eno uro je godlike napisal: Primacy? Pilot3 1 Citiraj
godlike Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec 14 let star model. Pilot Sport 3 release date 2010. Kolko let pa jih je imela gor? Citiraj
Bini Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Od novega avta 18-23,cca 30kkm in vožene poleti. Lani se so začele lupit po robovih profila (sem že nekaj stani nazaj objavil) in so imele še 4mm profila.... 😔😠😩 2 Citiraj
godlike Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Tak kot moje Bridgestone-ke. 5-6mm profila in se cotajo. 5 zim vožene in 50k ima avto skup prevoženih. Potem pa valda, da če se cotajo, je občutek na novih boljši 🙂 2 Citiraj
Matick Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec jest sem michelinke lani spomladi upokojiv. Po 4ih letih in nekih 60kkm z njimi, so cist prevec drsele, ceprov je bilo profila dost 4 Citiraj
jacques33 Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Verjetno PRC. 1 1 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Bini Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 32 minutami je jacques33 napisal: Verjetno PRC. Jp... 1 Citiraj
TBA Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 4 urami je Bini napisal: Jp... js se za to neb sekiral. veliko robe narejene na kitajskem je bolše kvalitete kot pa kje drugje po svetu. vse je važno od končne kontrole. 3 Citiraj
Bini Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec pred 11 urami je TBA napisal: js se za to neb sekiral. veliko robe narejene na kitajskem je bolše kvalitete kot pa kje drugje po svetu. vse je važno od končne kontrole. Saj tudi gledam tako na te stvari 👍To je stvar lastnika- proizvajalca kje kako stvar naredi ne pa mene.... 😉 Tako kot je npr: Mazda v Mehiki, Mercedes v prc, Suzuki na Madžarskem, Falken v Turčiji, Sava na Poljskem itd, itd.. Če kupim samo tisto kar je pri nas narejeno bom tanko piskal. Stvari morajo biti kvalitetne glede na moja pričakovanja in to je to.... 👍😉 2 Citiraj
MarkoSolnir Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Menjal gume in pozabil zimske malo izprazniti, preden sem jih pospravil... Kakšna je "škoda", če jih do naslednje zime pustim polne? Sem že malo pozabil, zakaj jih je fajn izprazniti... 1 Citiraj
Bini Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec pred 2 urama je MarkoSolnir napisal: Menjal gume in pozabil zimske malo izprazniti, preden sem jih pospravil... Kakšna je "škoda", če jih do naslednje zime pustim polne? Sem že malo pozabil, zakaj jih je fajn izprazniti... Kolikor vem so lahko normalno polne.... 👍😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Jaz mislim da lahko dam zimske dol kod obim avto od popravila,.. pa upam da ne bo v LJ več snega 😅 Citiraj
sportman333 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec (urejeno) Jaz sem včeraj dal nazaj letne Michelin Pilot Sport 4 in opazil, da so po 2 sezonah!! (in cca. 20k km oz. max.25k km) že kar boge, tako da za še eno sezono bodo, potem pa bye bye.....3.sezone komaj Popravljeno 30. marec od sportman333 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.