Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
  dne 23. 4. 2024 ob 8:55 je phoinix napisal:

Pa imate Y hitrost? :)  more bit za 300 km/h sicer je brez veze... glede na proizvajalca. Sem gledal Goodyear F1 Asy3, pa je samo do V. 

Razširi  

GY E F1 AS 3 je zastarel model. Gledam samo zadnje modele. Torej ali je AS 6 ali pa sruga firma.

Imaš pa prav, Y je zelo malo modelov.

Popravljeno od godlike
Napisano
  dne 23. 4. 2024 ob 8:32 je Jaka32 napisal:

Nexen N'fera SU4, dobre za dve leti. Precej mehke in jih pobira. Ne bi bile v redu za tretje leto, čisto zlizan profil.

Goodyear eagle F1 asymmetric 3. Sedaj imam te, pa kot kaže, bodo za 4 sezone.

Zgolj zanimivost, zimske Michelin pilot alpin PA4 mi držijo že 4 polna leta in še bodo za naslednjo zimo.

Delam pa enako km pozimi in poleti, cca. 14.000-15.000 na gume.

Razširi  

Nfera SU4 za ta dnar ponuja ogromno, tudi na 6tici nobenih pripomb. Jo pa res res pobira, vsak dan občutno vidno.

Še vedno boljše 4x83 eur na 2 leti, kot enkrat 160 eur za gumo, ki je v četrtem letu trda ko kamen.

Napisano
  dne 23. 4. 2024 ob 10:54 je sportman333 napisal:

Conti je premium👍🤣, ni to za vse avtomobile....

Razširi  

Premium guma za premium avto. 😊

dne 23. 4. 2024 ob 11:52 je NevLado napisal:

Nfera SU4 za ta dnar ponuja ogromno, tudi na 6tici nobenih pripomb. Jo pa res res pobira, vsak dan občutno vidno.

Še vedno boljše 4x83 eur na 2 leti, kot enkrat 160 eur za gumo, ki je v četrtem letu trda ko kamen.

Razširi  

Tega pri GY ne boš doživel, da bi postala trda. Drži do konca profila, nikoli os ne ostane trda. Če voziš normalno (ne kot jaz) ti lahko zdrži tudi 50-60 Kkm. 

Napisano (urejeno)
  dne 23. 4. 2024 ob 8:25 je phoinix napisal:

Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? 

Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto.

Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? 

Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih...

Razširi  

Hmmm,

Falken Azenis FK510,

Conti pc6,

Hankook s1 evo3,

Michelin PS5.

So tudi Y.

Jaz osebno bi PS5 izbral.

Če pa nisi za tak športne, bi pa dal gor Hankook, mogoče Falken.

Popravljeno od godlike
Napisano
  dne 23. 4. 2024 ob 12:07 je Slivka napisal:

Trenutno je za mene najboljša letna pnevmatika Veriga Lesce...

Baje, da konec tedna pa lahko naredim "premontažo"...

Razširi  

Pozabil si za uvod napisat, da si kmet in s hribou doma in stalno z lopato v roki, za lažje razumevanje snežnih razmer, kdor te ne pozna. :)

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  dne 23. 4. 2024 ob 15:49 je Slivka napisal:

Bom dodal pa zdaj.

Torej, pogled skozi okno na cvetočo pomlad:

IMG-20240423-WA0000.jpeg

Razširi  

Kredarica?😆

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 23. 4. 2024 ob 8:25 je phoinix napisal:

Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? 

Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto.

Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? 

Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih...

Razširi  

Tisti Y lepo spreglej.... :nevem:

Kupi dobro gumo in basta. 👍😉

dne 23. 4. 2024 ob 15:49 je Slivka napisal:

Bom dodal pa zdaj.

Torej, pogled skozi okno na cvetočo pomlad:

IMG-20240423-WA0000.jpeg

Razširi  

?zmeden? V takem vremenu ti pa res ne liže letnih gum 😉

Napisano

Al se treba na odstavnem pasu ustavit pa fotkat... 🤣😂🤗

Napisano

Sem malo pogledal pri C-Maxu...so letne že 6 let stare🧐...prej ko je bil edini avto,sem menjaval na 3 leta,sedaj pa k ga samo žena vozi...

Naročil Dunlop Sport Maxx RT 205/55 R16 91Y pr. Grošu...72€/kom-lepa cena😃👍 

Da bo žena lahko varno vozila.

Če bodo tudi te zdržale 6 let...pol bo pa avto (2006 letnik) tudi počasi za odpis....ali pa tudi ne...bomo videli🙄 

Naslednji teden dobijo,pa da vidim,k prvič kupujem pri Grošu.

Bo treba tudi zimske...septembra bodo tudi že 6 let stare🧐

Napisano
  dne 11. 5. 2024 ob 6:04 je skritikrt napisal:

Sem malo pogledal pri C-Maxu...so letne že 6 let stare🧐...prej ko je bil edini avto,sem menjaval na 3 leta,sedaj pa k ga samo žena vozi...

Naročil Dunlop Sport Maxx RT 205/55 R16 91Y pr. Grošu...72€/kom-lepa cena😃👍 

Da bo žena lahko varno vozila.

Če bodo tudi te zdržale 6 let...pol bo pa avto (2006 letnik) tudi počasi za odpis....ali pa tudi ne...bomo videli🙄 

Naslednji teden dobijo,pa da vidim,k prvič kupujem pri Grošu.

Bo treba tudi zimske...septembra bodo tudi že 6 let stare🧐

Razširi  

Verjetno držijo cesto kot pes ježa. 😊

Mehke so pa  najbrž kot prvi dan. 

Napisano
  dne 11. 5. 2024 ob 6:52 je Alex napisal:

Verjetno držijo cesto kot pes ježa. 😊

Mehke so pa  najbrž kot prvi dan. 

Razširi  

Dejansko so še čist OK,razen k sta dve že bile na hitro flikane...pač "šraufi" iod...profila je še dovolj,samo k slej ko prej bom itak moral...pa dokler se še dobijo...k novejše RT-2 ne dobiš v 16"...

So pa to res zelooo mehke-sportne gume...niso za veliko kilometrov delati...jih je sin v dveh letih  čist zlizal...za ženo,na C-Maxu samo za po mestu cca.7000km/leto..za ta denar👍

Napisano
  dne 11. 5. 2024 ob 7:55 je g.Wankel napisal:

Sitar je nehal gume prodajat, zdej ima cvetličarno.

Razširi  

Aja? 

A to od COVID-a?

Se pozna da je večina firm v Domažalah in Kamniku propadla oziroma zamenjala dejavnost. 

Slišal pa sem da se radio Hit vrača. 

Kar se pa tiče pnevmatik pa so M+S najslabše oziroma so res za silo oziroma prikolice. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Hehe, nisem tolk občutljiv, kaj vozim, ker bi drugače imel Audija al pa Mečko al pa kaj drugega prestižnega. Opažam edino to, da 10 let nazakj nisem imsel takega občutka, da bi se kvaliteta avtov močno razlikovala med seboj.   Od kar pa so tukaj EV-ji in se zaradi dragih baterij lovijo evrčki pri uporabi crapy materialov pa nas pelje nazaj v 90-a, ker je bila razlika med Mercedesom in KIA še ogromna.   Bom še 1x ponovil, po moje, še ni čas za EV-ja, ker dokler ne bo na cenovnem nivoju in kvalitetnim interjerjem bo pač treba počakat. Lahko se vsi fani EV-jev zaletavajo s hvaljenjem, ampak EV-ji so še v fazi veliko denarja za malo kvalitete. Ko pridejo v fazo za malo denarja, malo kvalitete in kontra za veliko denarja veliko kvalitete se bomo pa spet pogovarjali kaj kupiti in ne ali sploh kupiti.   Ja, jebat ga Mazda 6 me je pač razvadila.
    • Za kratke razdalje je čist OK, kot sem napisal. Se pa čudim, da @dvorjan tole vozi na roadtripe dolžine 750km. Ok mogoče sem narobe zastopil pa je to naredil v treh ali štirih dneh vožnje in ne v enem.   Aja še vedno ne vem kako se spusti voznikov sedež.
    • Sej veš kje je glavni problem? Kupuje rabljen avto in tam se ne ve kaj je počel prejšnji lastnik. Načeloma z zadnjim FL od leta 2018 ne bi smelo biti nekih večjih težav saj so odpravljene večinoma vse porodne in tudi zamenjali so način čiščenja NOX, ki je zdaj preko AdBlue ssistema, kar zmanjšuje nabiranje saj v sesalnem kolektorju.   V glavnem servisna "knjižica", pregled kilometrov pri menjavi in da je opravljeno po navodilih proizvajalca. Testna vožnja pa bi moralo biti OK.
    • Tole me je fejst nasmejalo... ampak ok, go on.   Dejmo bit realni, če bo 2 litra razlike v povprečju bo kr v redu rezultat.
    • Ne težava je bila že pred manjavo olja in filtra. Avto v mirovanju na 1500 obratih ne trese, samo med vožnjo. In samo na 1500 obratih. Če vozim pod 1500 obratih ne trese.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.