Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Pri trenutnih temperaturah zunaj mi še ni potrebno ogrevati.... 🤗 Sem jo pa pred cca 14timi dnevi, ko se je za par dni ohladilo malo zalaufal in res hitro ogreje za stopinjo, dve... 🤗 Kako bi bilo pozimi pa ne vem.... 🤔
    • @Scr3am   Vprašaj kateregakoli strojevodja,ki ima izpit za KISS-a...kako kaj klima v kabini🥶...ki si deli zunanjo enoto z klimo prvega potniškega oddelka za kabino... Ti bo dalo za misliti.
    • Imaš dve slike od zunaj...ta izolacija je še od prej...baker z izolacijo,odtok kondenza (32mm fi kanalizacijska),odvod kondenza zunanje enote (samo če greješ pozimi pri minusu) in kabel za štrom je vse še od prej...Januar 2018 Izolacija pa ni nič preperela...povečaj😉  Vse je odvisno od tega,al je speljana pod pokrov al ne...k če ni,pol pada gor dež,zmrzuje,in jo razdrobi. Podobno je na moji toplotni črpalki...bom slikal,in objavil....tudi moram še zrihtati😅...ma. nikoli ni konec,zmeraj se kaj najde🥺 Si imel prav...midva sva dober tim😄😉👍   Ob priliki,če boš kaj preklopil,k sedaj se ponoči že malo ohladi...mal napisi kako greje...marsikdo je verjame,kako dobro to dela...
    • Tega sicer ne vem, je pa Simon poudaril, da so vse bistvene stvari zamenjane, tako da prevoženi kilometri mene niti ne bi skrbeli v primeru nakupa.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.