Alex Napisano 21. oktober Prijavi Deli Napisano 21. oktober pred 4 urami je etcho napisal: Ravno danes sem gledal (bolj iz firbca), katere letne dat gor, ko bo čas za menjavo tovarniških. In te (PremiumContact 7) zgledajo obetavne. Bridgestonke po suhem ajde ajde, po mokrem v ovinku malenkost hitreje voziš in si že na limitu zdrs/ne zdrs - spredaj. Ampak, jih bo treba ponucat prej. Zimske Hankook i-cept evo3 pa čakajo na zimo, da jih preizkusim. V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi. Pa da ne bo kdo mislil, da se to dogaja zaradi prehitre vožnje. V krožiščih je dovolj 30/uro,da ti sprednji del že nosi ven. Res, tako slabih gum na mokri cesti nisem še imel nikoli. Navajen sem GY, F1 assimetric, ki dobesedno enako držijo po suhem in po mokrem. In venomer je to odlično. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 21. oktober Prijavi Deli Napisano 21. oktober pred 1 uro je skritikrt napisal: Problem je bolj,k sem bil v precepu,kaj narediti...bini gleda in si misli svoje.jaz vesel,k so nove gume,pa bi lahko rekel..."boli me za feltne,saj je za Forda".. pol bi pa ti bil jezen..."ja kako si lako takšen do forda..."☹️ Nikol ni prav...sicer ste pa vsi enaki...k da bi pokazal nago babo,pol bi pa vsi gledali ka kakšnem motorju sedi😂🤣...jaz vesel se pohvalim z gumami,a vsi gledate samo feltne😆😉 Sej na prvih slikah sm mislu, da si gume štrihu... 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano 21. oktober Prijavi Deli Napisano 21. oktober (urejeno) pred 1 uro je Alex napisal: V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi. PZero od novega. Mrzle poskakujejo pri zmotanem volanu, ker je 5° naklona za športno podvozje, kak je mokro =>groza. Tudi hladne so nikakve. Ko pa jih 10km ogreješ, pa držijo noro. No hvala bogu se moje tudi noro rabijo in jih bom z lažjim srcem zamenjal. Popravljeno 21. oktober od godlike 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano petek ob 05:06 Prijavi Deli Napisano petek ob 05:06 Test zimskih gum: AMZS odsvetuje nakup štirih pnevmatik - N1 N1INFO.SI Prihaja čas za menjavo gum na avtomobilu. Pri Avto-moto zvezi Slovenije (AMZS) so opravili test... Podatki za lažjo odločitev katere gume kupit.... Ps, zanimivi rezultati, letos niso najbolj zveneče marke pri vrhu... 🥴 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sportman333 Napisano petek ob 06:03 Prijavi Deli Napisano petek ob 06:03 (urejeno) nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh) Popravljeno petek ob 06:04 od sportman333 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano petek ob 08:08 Prijavi Deli Napisano petek ob 08:08 pred 2 urama je sportman333 napisal: nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh) "Forumske" gume? 😊 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano petek ob 09:26 Prijavi Deli Napisano petek ob 09:26 pred 3 urami je sportman333 napisal: nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh) Nekatere že prej izločijo.... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano petek ob 13:32 Prijavi Deli Napisano petek ob 13:32 pred 8 urami je Bini napisal: Ps, zanimivi rezultati, letos niso najbolj zveneče marke pri vrhu... 🥴 Kako da ne? GoodYear UG P3 so prve, Dunlop WS 5 pa druge na seznamu. Ostalih pa itak ne kupujem. 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano ponedeljek ob 18:26 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 18:26 s kakimi gumami se določeni furajo nullhttps://zon.si/trboveljcan-s-slabimi-gumami-postal-policijski-primer-neprimernega-vozila-na-cesti/ 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano ponedeljek ob 18:27 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 18:27 Pravkar je TBA napisal: s kakimi gumami se določeni furajo nullhttps://zon.si/trboveljcan-s-slabimi-gumami-postal-policijski-primer-neprimernega-vozila-na-cesti/ Zlik za suho cesto? 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano ponedeljek ob 18:35 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 18:35 pred 7 minutami je TBA napisal: s kakimi gumami se določeni furajo nullhttps://zon.si/trboveljcan-s-slabimi-gumami-postal-policijski-primer-neprimernega-vozila-na-cesti/ Tanartaboljš guma za čez Mrzlco... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Janez007 Napisano pred 6 urami Prijavi Deli Napisano pred 6 urami (urejeno) Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti. Popravljeno pred 5 urami od Janez007 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami (urejeno) Kaj samo tak izgleda, al so robi kar bolj obrabljeni? In jo je potem za to pregrelo 🤔 Drugače so pa lepi kilometri za UHP. Popravljeno pred 3 urami od godlike Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jacques33 Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami Dobri ste, da se s takimi gumami vozite naokrog. Sam zamenjam najkasneje po 5 sezoni, pa je profila sigurno več kot na Michelinkah zgoraj. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama pred 3 urami je Janez007 napisal: Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti. Je kar boga🥴Pri moji 3ki so bile enake pri cca 50kkm.in 4letih starosti le, da razpokane niso bile... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Pred eno uro je jacques33 napisal: Dobri ste, da se s takimi gumami vozite naokrog. Te niso dobre za naokrog, ampak samo še za nakvadrat kolkor so zjebane. Bom slikal moje, ko jih dam dol in imajo cca 50kkm za sabo. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Deli Napisano pred 1 uro pred 4 urami je Janez007 napisal: Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti. Niti ne izgledajo tako slabo, kot bi lahko. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 44 minutami Prijavi Deli Napisano pred 44 minutami Še sploh niso nič gladke.... 😁🫣😉 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano pred 7 minutami Prijavi Deli Napisano pred 7 minutami Za v Trboule so še super... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.