Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

qwerty

Priporočeno sporočilo

pred 4 urami je etcho napisal:

Ravno danes sem gledal (bolj iz firbca), katere letne dat gor, ko bo čas za menjavo tovarniških. In te (PremiumContact 7) zgledajo obetavne. Bridgestonke po suhem ajde ajde, po mokrem v ovinku malenkost hitreje voziš in si že na limitu zdrs/ne zdrs - spredaj. Ampak, jih bo treba ponucat prej.

Zimske Hankook i-cept evo3 pa čakajo na zimo, da jih preizkusim.

V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi. 

Pa da ne bo kdo mislil, da se to dogaja zaradi prehitre vožnje. V krožiščih je dovolj 30/uro,da ti sprednji del že nosi ven. Res, tako slabih gum na mokri cesti nisem še imel nikoli. Navajen sem  GY, F1 assimetric, ki dobesedno enako držijo po suhem in po mokrem. In venomer je to odlično. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 1 uro je skritikrt napisal:

Problem je bolj,k sem bil v precepu,kaj narediti...bini gleda in si misli svoje.jaz vesel,k so nove gume,pa bi lahko rekel..."boli me za feltne,saj je za Forda".. pol bi pa ti bil jezen..."ja kako si lako takšen do forda..."☹️

Nikol ni prav...sicer ste pa vsi enaki...k da bi pokazal nago babo,pol bi pa vsi gledali ka kakšnem motorju sedi😂🤣...jaz vesel se pohvalim z gumami,a vsi gledate samo feltne😆😉

Sej na prvih slikah sm mislu, da si gume štrihu... 

• Haha 1
  • Zmeden 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 1 uro je Alex napisal:

V bistvu mi je zanimivo, ker te Bridgestonke, ko se ogrejejo, po suhem držijo kot prilimane. Ko pa je samo mako vlažna cesta , pa se ne upaš več vozit z njimi. 

PZero od novega.

Mrzle poskakujejo pri zmotanem volanu, ker je 5° naklona za športno podvozje, kak je mokro =>groza.

Tudi hladne so nikakve.

Ko pa jih 10km ogreješ, pa držijo noro.

No hvala bogu se moje tudi noro rabijo in jih bom z lažjim srcem zamenjal.

Popravljeno od godlike
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

N1INFO.SI

Prihaja čas za menjavo gum na avtomobilu. Pri Avto-moto zvezi Slovenije (AMZS) so opravili test...

Podatki za lažjo odločitev katere gume kupit.... :whatever:

Ps, zanimivi rezultati, letos niso najbolj zveneče marke pri vrhu... 🥴

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh)

Popravljeno od sportman333
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 2 urama je sportman333 napisal:

nekaterih ki jih tukaj oglašujete ni niti na seznamu :), kaj naj to pomeni? (da jih raje niti ne probajo, da so tako dobre da testov ne potrebujejo ali nekaj tretjega, heh)

"Forumske" gume? 😊

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je sportman333 napisal:

Nekatere že prej izločijo.... :nevem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 urami je Bini napisal:

Ps, zanimivi rezultati, letos niso najbolj zveneče marke pri vrhu... 🥴

Kako da ne? GoodYear UG P3 so prve, Dunlop WS 5 pa druge na seznamu. Ostalih pa itak ne kupujem. :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pravkar je TBA napisal:

Zlik za suho cesto? 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 7 minutami je TBA napisal:

Tanartaboljš guma za čez Mrzlco... :jupiii:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je Janez007 napisal:

Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti.

image.png

Je kar boga🥴Pri moji 3ki so bile enake pri cca 50kkm.in 4letih starosti le, da razpokane niso bile... :nevem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je jacques33 napisal:

Dobri ste, da se s takimi gumami vozite naokrog.

Te niso dobre za naokrog, ampak samo še za nakvadrat kolkor so zjebane.

Bom slikal moje, ko jih dam dol in imajo cca 50kkm za sabo.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 urami je Janez007 napisal:

Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti.

image.png

Niti ne izgledajo tako slabo, kot bi lahko. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 30. 10. 2024 ob 16:27 je Boss napisal:

Bom slikal moje, ko jih dam dol in imajo cca 50kkm za sabo.

image.png

image.png

S takim tempom obrabe tole misli zdržat 100.000km al kaj :nevem:

• Všeč 2
  • Ljubim 1

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Bini napisal:

Se vidi kako dinamičen voznik si, da tolk zdržijo... 🫣Pri tebi bi še Nxenke zdržale 50kkm....😁😉

Drugače so pa Bridgestonke kar trde gume..... 👍😉

Samo res. Imajo skoraj več profila kot nove. 😄😄

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 urami je Bini napisal:

Se vidi kako dinamičen voznik si, da tolk zdržijo... 🫣

Ja tole bo kr držalo. Res imam zadnje čase silno malo vožnje po kakšnih ovinkih. Več ali manj je le AC pa mestne, kjer glih ne polagam ovinkov. Ampak vseeno, tole je šlo mogoče slaba 2mm do zdaj. Še vsaj 3mm imam na voljo, da pri preostanku profila tam nekje pri 3mm tole zamenjam.

Ampak bolj bo problem starost tko da verjetno še kaki dve sezoni, pol pa menjava pa ne glede kolk bo takrat še profila ostalo.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.