Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je pob napisal:

Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. :) Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok. 

WWW.TESTPNEVMATIK.SI

Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...

Kaka je pa cena Danlopk v tej dimenziji🤔

• Odgovori 4,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 13 minutami je Bini napisal:

Kaka je pa cena Danlopk v tej dimenziji🤔

Za mojo mazdo je cena tam tam, kaksen evro al pa dva razlike.

Sem gledov obojne ker sem mislu da bo ze letos treba zimske menjat, pa vidm da za letos se bojo. Drug let pa definitivno nove

Napisano (urejeno)
dne 26. 11. 2024 ob 18:16 je pob napisal:

Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. :) Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok. 

WWW.TESTPNEVMATIK.SI

Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...

kje si pa gledu hankook za 170€ na kos? 

evo3 sem dobil za 85€/kos.  205/60/r16

Popravljeno od TBA
Napisano
pred 21 urami je Jaka32 napisal:

Verjetno "nasa" dimenzija 215/45/18. 

Sem jaz tudi gledal te gume in je tu nekje cena.

null135€ za 18ke. 170€ so conti, dunlop,...

null

image.png

Napisano

Uf, tiste Dunlopke za 130 so pa stare ko svet.... 😵‍💫Je bolje Hankook vzet za dobro ceno... :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.