Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Danes sem naročil Conti PremiumContakt 7 za cx30. Jutri pridejo in jih damo gor. Itak je zime konec. Citiraj
jures Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 1 uro je Shrek napisal: Jures...ne znaš vozit. Ko bo Alex stestiral te gume, dobiš informacije iz prve roke. Pa brez zamere, sam hec je...nekaj pa tudi res 😇 Ja pa se realno porabo :). Jaz sem vedno za hec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Pred eno uro je robertk6 napisal: Hmmmm kaj pa je za tebe povprečna vožnja? A ti si tudi eden izmed tistih "dinamičnih "voznikov , ki letijo skozi krožišča. S povprečnimi gumami lahko voziš samo povprečno s slabimi slabo z odličnimi pa čez krožna naravnost.... 😁😉 Citiraj
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Sam res... sej so vse okrogle pa črne. Citiraj
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 9 minutami je Boss napisal: Sam res... sej so vse okrogle pa črne. Malo več napiši o teh črnih gumah, mogoče komu pride prav v zadnjem trenutku.... 🤔😉 Citiraj
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 2 minutama je Bini napisal: Malo več napiši o teh črnih gumah, mogoče komu pride prav v zadnjem trenutku.... 🤔😉 Kaj naj, vsak se sam odloča kaj bo vzel je pa nekaj res vsak ima drugačne reference kaj gleda na gumah in kako vozi. Se pa vseeno delno strinjam z @jures nova guma je nova guma in načeloma boljša od neke obrabljene pa čeprav je ta obrabljena premijskega izvora. Zato je pa meni vedno žal, da se testi ne delajo, ko so gume stare nekaj let in recimo na polovici življenskega cikla. To bi bila prava primerjava. 2 1 Citiraj
Jest Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 25 minutami je Bini napisal: z odličnimi pa čez krožna naravnost.... 😁😉 A takole? 😂🤪🫢 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 23 minutami je Boss napisal: Sam res... sej so vse okrogle pa črne. Ni res, ene majo bele robove 😋 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 1 minuto je Deeyan napisal: Ni res, ene majo bele robove 😋 Izjeme so zato, da potrjujejo pravilo. Citiraj
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 2 minutama je Boss napisal: Kaj naj, vsak se sam odloča kaj bo vzel je pa nekaj res vsak ima drugačne reference kaj gleda na gumah in kako vozi. Se pa vseeno delno strinjam z @jures nova guma je nova guma in načeloma boljša od neke obrabljene pa čeprav je ta obrabljena premijskega izvora. Zato je pa meni vedno žal, da se testi ne delajo, ko so gume stare nekaj let in recimo na polovici življenskega cikla. To bi bila prava primerjava. Malo si pozabil napisat kolikšna je razlika pri zaviranju najboljše in najslabše nove gume v metrih. Kaka je šele razlika pri obeh, ko so stare kake 4 leta..... 🤔 Citiraj
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Bolj sem mislil v tej smeri, da recimo ena zgonjena 5-6 let stara premijka nima niti približno lastnosti nove, katero so kot tako testirali. Zato pa pravim, da bi bilo fino imet teste tudi skozi življensko obdobje te gume. Zdaj pa nekdo vzame novo kitajsko gumo (vsaj povprečne kvalitete) pa jo ima le dve sezoni in spet menja za novo. Še 1x, škoda da nimamo takih testov, da bi lahko primerjali novo kitajko in 6 let staro premijko s 4 mm profila. Je pa res, če oboje kupiš novo pa dileme ni, premijke zmagajo. In če denar ni ovira menjaš vsake dve leti za novo premijko pa si zmagovalec. Ampak to je kar iluzija. Sam čakam na otoplitev, da menjam nazaj na Bridgestonke, počakam na dež pa da vidim na tisti odsekih, kjer je drsela že zimska premijka, kaj bo. Če bom res imel občutek, da ni več OK letijo dol pa čeprav bi glede na profil zdržale še 1x toliko. 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 9 minutami je Bini napisal: Malo si pozabil napisat kolikšna je razlika pri zaviranju najboljše in najslabše nove gume v metrih. Kaka je šele razlika pri obeh, ko so stare kake 4 leta..... 🤔 To pa res ni problem. Odklopim ABS pa kolikor se podaljša zavorna pot zaradi slabih gum toliko se skrajša zaradi odklopljenega ABSa - pa se pogliha... 1 Citiraj
Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 36 minutami je Slivka napisal: To pa res ni problem. Odklopim ABS pa kolikor se podaljša zavorna pot zaradi slabih gum toliko se skrajša zaradi odklopljenega ABSa - pa se pogliha... Mogoče v snegu ali blatu na mokri cesti pa nikoli.... 🫣🤣😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 9 urami je Bini napisal: Mogoče v snegu ali blatu na mokri cesti pa nikoli.... 🫣🤣😉 Aha, ja, seveda... Kolikor imam jaz izkušnje, se edino na suhem asfaltu ne pozna nobene razlike, na vseh drugih podlagah se pa brez ABSa ustaviš prej kot z ABSom. Sicer pa, če imaš med nogami toliko kot imaš jezika, lahko sprobava. Vozi za menoj na zelo kratki varnostni razdalji. Ko zahodim zavoro, jo zahodiš tudi ti. Če se ti z ABSon ustaviš prej kot jaz brez ABSa, se itak nimaš česa bati. Če se pa jaz z ABSom ustavim prej kot ti brez ABSa, bo pa to precej odmevno... Citiraj
sportman333 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Agerg napisal: U, pa gremo spet. 😁 na tem forumu je obvezna oprema null Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.