Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 8 urami je Alex napisal: 140€/kos Uf, to je še za gorenjce pocen.... 😁🫣😉 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami to je čiso normalna cena 👍, lahko bi pa vzel neke iz druge linije in privarčeval po gumi kakih 25€ in v celoti mogoče celih 100€ za naslednja 4.leta pa ne bi vedel kaj imaš..... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 15 urami je Alex napisal: Tudi sam spoznavam na tem forumu kar nekaj novih "trikov" za vožnjo v snegu, blatu, po mokrem, na suhi cesti. Cela znanost. 😊 Nikoli mi ni bilo jasno kako lahko na AC po mokrem nekdo pri 150km/h vozi na razdalji 3m od mojega zadnjega odbijača. Sedaj vem. ABS ima izklopljen, zato lahko. Edukativna vrednost tega foruma me, starega kozla, vsakič znova preseneti. 4 5 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 uro je sportman333 napisal: to je čiso normalna cena 👍, lahko bi pa vzel neke iz druge linije in privarčeval po gumi kakih 25€ in v celoti mogoče celih 100€ za naslednja 4.leta pa ne bi vedel kaj imaš..... Pri meni ne gredo na avto gume iz druge linije. Ko se zrabijo, kupim nove. Imel sem samo enkrat nexen na stari 6-ki, pa še to samo dva meseca, ker sem jo prodal. 3 Citiraj
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Boš rekel, da še nikoli nisi vozil Trayal? Po 5 letih isti profil. Citiraj
Alex Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 2 urama je etcho napisal: Boš rekel, da še nikoli nisi vozil Trayal? Po 5 letih isti profil. Ne. Že na yugotu sem imel Pirelli. Nato michelin. Aja, najslabše gume ever so bile Fulda. Po pol leta sem jih dal dol z avta. Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 uro je Alex napisal: Ne. Že na yugotu sem imel Pirelli. Nato michelin. Aja, najslabše gume ever so bile Fulda. Po pol leta sem jih dal dol z avta. Te Fulda so pa res na kitajski ravni.... 🥴 Citiraj
jures Napisano pred 29 minutami Prijavi Napisano pred 29 minutami pred 6 urami je etcho napisal: Boš rekel, da še nikoli nisi vozil Trayal? Po 5 letih isti profil. To ravno ni pohvalno. Dobra guma se mora trošiti.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.