Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

to je čiso normalna cena 👍, lahko bi pa vzel neke iz druge linije in privarčeval po gumi kakih 25€ in v celoti mogoče celih 100€ za naslednja 4.leta :) pa ne bi vedel kaj imaš.....

Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

Tudi sam spoznavam na tem forumu kar nekaj novih "trikov" za vožnjo v snegu, blatu, po mokrem, na suhi cesti. Cela znanost. 😊

Nikoli mi ni bilo jasno kako lahko na AC po mokrem nekdo pri 150km/h vozi na razdalji 3m od mojega zadnjega odbijača. Sedaj vem. ABS ima izklopljen, zato lahko. 

Edukativna vrednost tega foruma me, starega kozla, vsakič znova preseneti. 

• Všeč 4
  • Haha 6

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 1 uro je sportman333 napisal:

to je čiso normalna cena 👍, lahko bi pa vzel neke iz druge linije in privarčeval po gumi kakih 25€ in v celoti mogoče celih 100€ za naslednja 4.leta :) pa ne bi vedel kaj imaš.....

Pri meni ne gredo na avto  gume iz druge linije. Ko se zrabijo, kupim nove. 

Imel sem samo enkrat nexen na stari 6-ki, pa še to samo dva meseca, ker sem jo prodal. 

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Boš rekel, da še nikoli nisi vozil Trayal? Po 5 letih isti profil.

Ne. Že na yugotu sem imel Pirelli. Nato michelin. Aja, najslabše gume ever so bile Fulda. Po pol leta sem jih dal dol z avta. 

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ne. Že na yugotu sem imel Pirelli. Nato michelin. Aja, najslabše gume ever so bile Fulda. Po pol leta sem jih dal dol z avta. 

Te Fulda so pa res na kitajski ravni.... 🥴

Napisano
pred 6 urami je etcho napisal:

Boš rekel, da še nikoli nisi vozil Trayal? Po 5 letih isti profil.

To ravno ni pohvalno. Dobra guma se mora trošiti....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Te Fulda so pa res na kitajski ravni.... 🥴

Fuldo so mi prodali v 80-ih kot neko premijsko znamko. 😄

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Alex napisal:

Moje najslabse kadarkoli sem jih mel so ble pa Kormoran 🫣

Pirelli Powergy XL 118€ po gumi 🙂

IMG_20250321_190017_edit_48572112364751.jpg

Popravljeno od Deeyan
Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

To ravno ni pohvalno. Dobra guma se mora trošiti....

Zato pa sem lahko driftal pri 50 na uro s Fiatom 850. 🤣

Napisano

Moje "najboljše" gume so bila Pneumant v 90-ih. Tako, dobro so držale smer, da kljub temu, da si zavil si šel v ravni smeri naravnost. Sem se igral z volanom levo desno pa je šlo lepo v smeri pol pa zamenjam s Savo in hočem narest isto pa me je skoraj vrglo s ceste, ker je tako dobro prijela. Ja to so bili zanimivi časi.

pred 3 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Za Risgume je pisalo v reklami da su najsigurnije. 

Durex so bile boljše, sam si moral vzet zimski profil.

33112_1.png

Napisano

Jaz če napišem katera znamka gum je bila edina, ki sem jo kadarkoli metal dol me bodo linčal tle gor :D

Drgač a lahk dam zimske dol?

image.jpeg

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Jaz če napišem katera znamka gum je bila edina, ki sem jo kadarkoli metal dol me bodo linčal tle gor :D

Ne upaš, reva 😝

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.