Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Važno je, da med vožnjo uživaš. Če hočeš, da si res hiter s cx30-ko jo moraš dobro na obrate navijati. In takrat se ve, da pije več. 
    • Nikoli na bodo samo rastle. Ne me narobe razumeti, če si dolgoročni investitor (30 let), potem je najbolje kar se ti lahko zgodi, da takoj ko začneš z vlaganjem, portfelj zgrne in je kriza. Takrat je razprodaja in kupuješ poceni za dologoročno investicijo. Tega tudi jaz nekaj časa nazaj še nisem razumel. V prihodnosti lahko pozabimo penzijo, neke visoke prihodke, na koncu vsakemu, ki za to ne poskrbi, dolgoročno vse požre inflacija. In MORAŠ biti na kontra strani obrestnega računa in izkoristiti tisti t v eksponentu. Tisti, ki razume ve o čem govorim.   Je pa tu problem - večina ljudi se userje in proda, dvojni minus. Treba je vztrajati in imeti portfelj razpršen, ena delnica ali neka podobna investicija pomeni smrt in je bolje, da se s tem ne ukvarjaš, če nisi resni trader - beri to počneš na dnevni bazi. Za večino ljudi to ni potrebno, ker je dovolj da si portfelj 1x do 2x na leto prilagodijo in so vztrajni pri vplačevanju.   Je pa res, da večina ljudi tega ne razume. Prejšnjič so me nekje zapeli, če bi investiral, pa sem rekel, da imam že vse poštimano. Pa dobim malo posmeha nazaj, če so to kriptovalute. Hitro odgovorim nazaj, da ja, samo 5% portfelja in da sem dolgoročni investitor. Pa je bilo hitro vse tiho, ker so v trenutku izvedeli, da od mene ne bo haska in da je treba iti druge ribe loviti.
    • SC 7 ni na voljo v dimenziji 215 /55 r18. 😉
    • Pol si napačne kupil. SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉
    • Eh, nekakšna navada. Drugače se tudi jaz pri teh 10.000 km ne sekiram preveč, glavno da ni ravno 15 L na 100 km. Vsako šparanje pri teh kilometrih se na koncu leta pozna za par 100€.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.