godlike Napisano torek ob 14:58 Prijavi Napisano torek ob 14:58 pred 2 urama je 50keda napisal: Nissan najbrž dobi PilotSport 4S, Mazda pa F1 Asymmetric 5 Kak pa da si se odločil za pretekle modele? Citiraj
Boss Napisano torek ob 15:14 Prijavi Napisano torek ob 15:14 pred 15 minutami je godlike napisal: Kak pa da si se odločil za pretekle modele? Zato, da boljše za nas ostanejo in da ne dvignejo preveč cene zaradi povpraševanja. Citiraj
50keda Napisano torek ob 15:18 Prijavi Napisano torek ob 15:18 Asymmetric 6: Pilot Spor 5S še neobstaja, vsaj nisem našel. Imam pa še v bobnu za nissan Continental SportContact 7, ampak samo pod pogojem, da bojo drastično ceneje na kos kot PS4S (aka 50€). Citiraj
godlike Napisano torek ob 16:13 Prijavi Napisano torek ob 16:13 pred 53 minutami je 50keda napisal: Pilot Spor 5S še neobstaja Naslednik PS4S, je Pilot Sport S 5 So pa 19" plus: https://www.michelin.si/auto/tyres/michelin-pilot-sport-s-5 Citiraj
50keda Napisano torek ob 16:36 Prijavi Napisano torek ob 16:36 @godlike tako ja, ni je pod 20" zato za mene ni obstajala :D Pač nihče z normalnim avtim tega načelome na kupi, zato je po mojem v teh dimenzijah ni. @Boss tako ja, planiram kakšen track day zarad tega pogledujem po S, drugače bi z lahkoto vzel Conti SC7. Za SC6 dečki pravijo, da je premehka in jo zradiraš takoj, zato so potem vsi, ki so že bli kdaj na track dayu priporočal PS4S. Citiraj
godlike Napisano torek ob 20:00 Prijavi Napisano torek ob 20:00 PZ5 je letos ven prišla, testov še ni. Po moje je PS4S vrhunska izbira. Bo pa jo vidno žrlo, kot moje PZ4. Ampak to se seveda zavedaš, ko kupiš. Citiraj
Bini Napisano sreda ob 07:22 Prijavi Napisano sreda ob 07:22 Kaki mojstri ste to, da vam najboljše in najdražje gume niso ok..... 5 Citiraj
Boss Napisano sreda ob 09:09 Prijavi Napisano sreda ob 09:09 pred 1 uro je Bini napisal: Kaki mojstri ste to, da vam najboljše in najdražje gume niso ok..... Ne razumeš... stotinke se lovijo. 3 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 10:03 Prijavi Napisano sreda ob 10:03 pred 53 minutami je Boss napisal: Ne razumeš... stotinke se lovijo. Vidim, da res ne razumem.... Citiraj
Alex Napisano sreda ob 11:24 Prijavi Napisano sreda ob 11:24 pred 2 urama je Boss napisal: Ne razumeš... stotinke se lovijo. Danes grem zamenjati gume na cx30 k mojemu mehaniku z svežimi Conti 7. In takoj moram it en krog po Kopru, da izboljšam čas. 1 2 1 Citiraj
godlike Napisano sreda ob 12:06 Prijavi Napisano sreda ob 12:06 Pol si napačne kupil. SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉 4 Citiraj
Alex Napisano sreda ob 12:10 Prijavi Napisano sreda ob 12:10 (urejeno) pred 13 minutami je godlike napisal: Pol si napačne kupil. SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉 SC 7 ni na voljo v dimenziji 215 /55 r18. 😉 Pa tudi sicer do SC 7 preveč športne gume za cx30. Premium so bolj "človeške" in tišje. Popravljeno sreda ob 12:20 od Alex 2 Citiraj
godlike Napisano sreda ob 13:00 Prijavi Napisano sreda ob 13:00 Zajebancija, ker si rekel, da boš sekunde lovil 😉 1 Citiraj
50keda Napisano sreda ob 14:58 Prijavi Napisano sreda ob 14:58 (urejeno) Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: POMLADNA AKCIJA 2025/registration WWW.GOODYEAR.EU me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene. Popravljeno sreda ob 15:00 od 50keda 1 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 15:22 Prijavi Napisano sreda ob 15:22 pred 22 minutami je 50keda napisal: Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: POMLADNA AKCIJA 2025/registration WWW.GOODYEAR.EU me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene. Še malo pa nam bojo za celotne gume dal nazaj.... 😵💫😉 Citiraj
50keda Napisano včeraj ob 10:57 Prijavi Napisano včeraj ob 10:57 Evo F1 Asymmetric 6 za mazdo so doma! Tak frišne, da se bo enim milo storilo, k jih grem že čez vikend montirat xD Pa celo nemške, kdo bi si mislu. 2 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 11:01 Prijavi Napisano včeraj ob 11:01 Baje jih moraš še mal starat oziroma, da se uležejo. 🤣 2 Citiraj
50keda Napisano včeraj ob 11:03 Prijavi Napisano včeraj ob 11:03 (urejeno) pred 2 minutama je Boss napisal: Baje jih moraš še mal starat oziroma, da se uležejo. 🤣 A ti si dal letos še prvovgradnjo nazaj gor, al si že tut nove nabavu? Popravljeno včeraj ob 11:03 od 50keda Citiraj
Boss Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Ne še... bom dal najprej originalne gor. Verjetno zdejle čez vikend. Pa grem pol v dež, da vidim a bodo letos padle nove gume al ne. Če bi samo profil gledal naredim še vsaj 30kkm al pa še več pa bom še vedno na 4mm. Citiraj
50keda Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Ja sj po profilu bi moje še tut ble (zmerim jutri k jih bom premontiral majo vsaj 5mm še) sam v dežju so ble pa res kantastrofa, po mojem bom dobre dve hranu za morebitno rezervo slabši par pa gre papa. Citiraj
Alex Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami (urejeno) Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne. So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta). Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti. Kar se tiče porabe so pa tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔 Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja. So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume. Popravljeno pred 18 urami od Alex 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.