Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je 50keda napisal:

Nissan najbrž dobi PilotSport 4S, Mazda pa F1 Asymmetric 5

Kak pa da si se odločil za pretekle modele?

Napisano
pred 15 minutami je godlike napisal:

Kak pa da si se odločil za pretekle modele?

Zato, da boljše za nas ostanejo in da ne dvignejo preveč cene zaradi povpraševanja. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Asymmetric 6:
image.png

Pilot Spor 5S še neobstaja, vsaj nisem našel. Imam pa še v bobnu za nissan Continental SportContact 7, ampak samo pod pogojem, da bojo drastično ceneje na kos kot PS4S (aka 50€).

Napisano

@godlike tako ja, ni je pod 20" zato za mene ni obstajala :D Pač nihče z normalnim avtim tega načelome na kupi, zato je po mojem v teh dimenzijah ni.

@Boss tako ja, planiram kakšen track day zarad tega  pogledujem po S, drugače bi z lahkoto vzel Conti SC7. Za SC6 dečki pravijo, da je premehka in jo zradiraš takoj, zato so potem vsi, ki so že bli kdaj na track dayu priporočal PS4S.

Napisano

PZ5 je letos ven prišla, testov še ni.

Po moje je PS4S vrhunska izbira. Bo pa jo vidno žrlo, kot moje PZ4.

Ampak to se seveda zavedaš, ko kupiš.

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Kaki mojstri ste to, da vam najboljše in najdražje gume niso ok..... :whatever:

Ne razumeš... stotinke se lovijo.

33112_1.png

Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Vidim, da res ne razumem.... :wub:

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Danes grem zamenjati gume na cx30 k mojemu mehaniku z svežimi Conti 7. 

In takoj moram it en krog po Kopru, da izboljšam čas. 

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano

Pol si napačne kupil.

SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉

Napisano (urejeno)
pred 13 minutami je godlike napisal:

Pol si napačne kupil.

SC7 bi moral in ne PC7. Saj vem, da je tvoja CX-30 premium in si samo za to kupil Premium Contact. 😉

SC 7 ni na voljo v dimenziji 215 /55 r18. 😉

Pa tudi sicer do SC 7 preveč športne gume za cx30. Premium so bolj "človeške" in tišje. 

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: 

me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad :)
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje :D

Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene.

Popravljeno od 50keda
Napisano
pred 22 minutami je 50keda napisal:

Tako naročeno, F1 Asymmetric 6 za mazdo z temlem popustom: 

me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad :)
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje :D

Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene.

Še malo pa nam bojo za celotne gume dal nazaj.... 😵‍💫😉

Napisano

Evo F1 Asymmetric 6 za mazdo so doma! Tak frišne, da se bo enim milo storilo, k jih grem že čez vikend montirat xD Pa celo nemške, kdo bi si mislu.

2025-03-28-09-59-53-166.webp 2025-03-28-10-01-40-109.webp

Napisano

Baje jih moraš še mal starat oziroma, da se uležejo. 🤣

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je Boss napisal:

Baje jih moraš še mal starat oziroma, da se uležejo. 🤣

A ti si dal letos še prvovgradnjo nazaj gor, al si že tut nove nabavu?

Popravljeno od 50keda
Napisano

Ne še... bom dal najprej originalne gor. Verjetno zdejle čez vikend. Pa grem pol v dež, da vidim a bodo letos padle nove gume al ne. Če bi samo profil gledal naredim še vsaj 30kkm al pa še več pa bom še vedno na 4mm.

33112_1.png

Napisano

Ja sj po profilu bi moje še tut ble (zmerim jutri k jih bom premontiral majo vsaj 5mm še) sam v dežju so ble pa res kantastrofa, po mojem bom dobre dve hranu za morebitno rezervo slabši par pa gre papa.

Napisano (urejeno)

Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne.

So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta). 

Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi  na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti. 

Kar se tiče porabe so pa  tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔

Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja. 

So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume. 

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tole ne bo res: Kje je potresna sanacija? Zakaj na potresno ogrožene stavbe lepimo stiropor? WWW.RTVSLO.SI "To, da se nam čim manj objektov podre ob potresu, je zagotovo tudi ekološko," je v intervjuju za...     Drugače pa ja - ob močnem potresu je uspeh, da prideš ven s familijo živ, ne pa da greš nazaj za mizo večerjo jesti, ko se neha tresti. Bajta bi znala biti potem še samo za podreti. Potem so pa zavarovalnice in država, pa tisto drugo je bolj bogo. Pri prvem se še da kaj iztržiti, če plačuješ zgledno premijo. Samo kot vidimo po poplavah, je zavarovanje objektov pri nas bolj za en drek. Vsi imajo dnar za cigle, za kaj več pa že zmanjka.    
    • LJ je premoderna in dobro grajena. Nekaj starejsih his je na udaru ampak mi smo se že šli to šolo.   Drugače pa ne vem kaj je slabše da ti bajto zruka pa napoka al da se sesuje (brez žrtev seveda)
    • Kot si rekel 17.700 za fizicne ampak da se splaca bi bilo na firmo. To sem mislil. Vseeno 'že od' 17.700 zgolj za primer da izkeširaš avto takoj za 24.900€... leasing po financiranju je  cena 27.000+  pa za tako kocko vseeno veliko preveč 17.700, sorry. Z nasim malckom grem jaz tud do Bologne lepo avtomatik, radarski brez dodatnih planiranj kadar moja rav rabi bit drugje. Edino tul pa ko jeshar ta mal 900cm s tojotinim neskoncnim avtomatskim menjalnikom na ac ko je treba skocit, samo long range ni primarna naloga malcka.    Jaz bom se enkrat rekel nisem proti elektriki, ampak ob danasnjih pogojih ne vidim pomen elektrike visje kot dodatna pomoc glavnemu agregatu. Pika   *Cena 13.200 EUR je za pravne osebe po poračunu DDV-ja in izračunani subvenciji 7.200 EUR. Za Fizične osebe že za 17.700 EUR.
    • RIP   Umrl je bobnar skupine Avtomobili | 24ur.com WWW.24UR.COM Primorska zasedba Avtomobili je na družbenem omrežju sporočila žalostno vest, da je umrl njihov...  
    • Tale na sliki ne verjamem, da vozi mazdo pa tudi to majhno šalčko drži kot... ročaj. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.