50keda Napisano četrtek ob 17:41 Prijavi Napisano četrtek ob 17:41 (urejeno) pred 2 urama je jures napisal: Po moji pa pol manj....diameter gume je 66cm, vzeti moraš polovico, ker kot se gleda od sredine. Preko sredine se zrcali vertikalno. Če se še spomnim geometrije je priležni kot sinus kota 1,5 stopinj nasprotna ki jo iščemo (odmik) deljeno s priležno - 33cm se pravi 0,86 cm, dobri ste fantje če to vidite, pri mojih letih ne vem Motiti se je človeško, popravi me če sem falil null Je tako, od sredine je manj tako kot praviš. Ko gledaš pa avto v resnici pa vidiš od tal do vrha gume, kar je 2x tvoja vrednost in kamot vidiš teh 1,7 cm, ki sm jih napisu Popravljeno četrtek ob 17:42 od 50keda Citiraj
jures Napisano četrtek ob 18:14 Prijavi Napisano četrtek ob 18:14 pred 29 minutami je 50keda napisal: Je tako, od sredine je manj tako kot praviš. Ko gledaš pa avto v resnici pa vidiš od tal do vrha gume, kar je 2x tvoja vrednost in kamot vidiš teh 1,7 cm, ki sm jih napisu Vsaka slika ma svojga malarja Racunaj da je vmes se sirina gume pa 'buhteljcek' od obremenitve avta in da pri pogled gume od spredaj ali zadaj vidis samo spodnji del gume. Cez blatnik ne vidis ce nisi suoerman Saj pravim svaka čast če to kdo vidi :), zame bi bil obvezen šubler 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Ravno sem uzrl ene NEXENKE, ki imajo tisti problem s pobiranjem robov.... 😵💫🫣😉 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.