Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)

Napisano (urejeno)
pred 13 urami je skritikrt napisal:

Sem jo vozil tudi "na pes mater" v orng dežju...in pri meni sam auspuh vidiš...bi kdo rekel,da sem🤪...mogoče res malo😄...res zimska "adijo pamet" ...po moje boljša od Conti...mogoče je Michelin malenkost boljši pri oprijemu,a nimam izkušnje z "miškotom",tako,da ne morem trditi...bi ti moral dati za peljati...

Če bi jo dobil za cca.200€/kom,takoj vzamem,tako pa...

Pilot Alpin 5 so leta v vsamem vrhu, se pa jim je lansko zimo približal Pirelli PZero Winter II (čisto nova lani).

Na sploh opažam zadnji 2 leti, da je Pirelli naredil nori skok in je čisto ob "Miškah" 😉, cena pa nižja.

Pilot Alpin 5 SUV dobiš. Cene pa nisem gledal.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)

Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? Še v Bosni je od Banja luke proti Doboju boljša od vseh naših. Da o Bolgariji, Romuniji, Češki in Poljski ne govorim. Povsod so širše in lepše speljane. 

Napisano
pred 2 minutama je Shrek napisal:

Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? 

Kot sta pisala Boss in Alex, čisto spodobno se pelješ, kot sem napisal, na poti v Munchen je cesta v AT in DE bistveno slabša kot naše AC.

• Všeč 3
  • Zmeden 1
Napisano

Ne vem, no. Če je delo na cesti, še ne pomeni, da je slabša. No, prejšni teden se mi ni zdela slabša. 

Pustimo zdaj to... 

Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Kot sta pisala Boss in Alex, čisto spodobno se pelješ, kot sem napisal, na poti v Munchen je cesta v AT in DE bistveno slabša kot naše AC.

Še posebno avstrijske so kr neki. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.