Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)

Napisano (urejeno)
pred 13 urami je skritikrt napisal:

Sem jo vozil tudi "na pes mater" v orng dežju...in pri meni sam auspuh vidiš...bi kdo rekel,da sem🤪...mogoče res malo😄...res zimska "adijo pamet" ...po moje boljša od Conti...mogoče je Michelin malenkost boljši pri oprijemu,a nimam izkušnje z "miškotom",tako,da ne morem trditi...bi ti moral dati za peljati...

Če bi jo dobil za cca.200€/kom,takoj vzamem,tako pa...

Pilot Alpin 5 so leta v vsamem vrhu, se pa jim je lansko zimo približal Pirelli PZero Winter II (čisto nova lani).

Na sploh opažam zadnji 2 leti, da je Pirelli naredil nori skok in je čisto ob "Miškah" 😉, cena pa nižja.

Pilot Alpin 5 SUV dobiš. Cene pa nisem gledal.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Proti kakšni AT ali DE so naše AC kar zelo zelo dobre....(sem imel možnost primerjave ravno 14.dni nazaj na poti v Munchen....)

Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? Še v Bosni je od Banja luke proti Doboju boljša od vseh naših. Da o Bolgariji, Romuniji, Češki in Poljski ne govorim. Povsod so širše in lepše speljane. 

Napisano
pred 2 minutama je Shrek napisal:

Kaj ti smatraš kot zelo zelo dobre? 

Kot sta pisala Boss in Alex, čisto spodobno se pelješ, kot sem napisal, na poti v Munchen je cesta v AT in DE bistveno slabša kot naše AC.

• Všeč 3
  • Zmeden 1
Napisano

Ne vem, no. Če je delo na cesti, še ne pomeni, da je slabša. No, prejšni teden se mi ni zdela slabša. 

Pustimo zdaj to... 

Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Kot sta pisala Boss in Alex, čisto spodobno se pelješ, kot sem napisal, na poti v Munchen je cesta v AT in DE bistveno slabša kot naše AC.

Še posebno avstrijske so kr neki. 

Napisano (urejeno)

Nima veze z gumami ampak tedensko se zdaj vozim na sever Nemcije. Avstrijski del je groza zaradi delovisc, sorazmerno vsaj 3x do 4x vec kot pri nas sama zozanja ampak je treba razumet ker majo pa tudi toliko vec tunelov. Vse se racuna, cez avstrijo mas - skupne karavanke, turski (ali brener) pa se vinjeto.

Nemske AC so pa zelo dobre, zacne se dejansko sele po Minhnu. Do minhna mimo rosenheima ne mores recti da je sploh AC, vecinoma je 100 pa dvopasovna

Pol se pa zacne, je pa ogromna razlika a gres na Stuttgart/ Karlsruhe ali pa na Frankfurt od Minhna.

Prva je polna Stauov, medtem ko je druga daljsa ampak pretocna, kljub vecim zozanje. Ampak zozanja so iz 3 na dva onejitev 100, ne 60 kot pri nas.

Ostalo pa letiiiiiiii, zadnje ogledalo je nujno. Tam 140-150 pa optimalno, ce gres pocasneje mas problem ker srednji pas je dejansko s tempom, ce si prehiter pa mas veliko bremzanja.

Pohvalno!!! Strogo se drzijo voznje na desni, tud ce so tovornjaki, desni je desni, srednji se sicer najvec uporablja a ko je plac na desnem vsak gre tja.

Pa da poprcam, ampak ni laž, elektricni so vecinom stalno desno, s tempom cca max 100, to opazis ko gredo prehitevat tovornjak, zgleda kot da se naserje na srednjega, pa kar traja da pride mimo.

Ampak ne delajo nic narobe, min je 70 ali 80. Potrpljene nic drugega

Pa se o pumpah, mi smo razvajeni da mamo pumpo na ac, vecino autohofov je izven AC, nekje na vasi, ko GPS rece pumpa, vidis samo normalen izvoz, zacviknes in se peljes mimo, sem se navadil zdaj.

Ponoci, ko se najraje vracam, pa je s tovornjaki na pocivaliscih veliko huje kot pri nas. Vse zaparkirano. Vse zakrito, sem 1x celo falil uvoz ker je bilo ene max 3m med kamionoma v temi

Lahko nadaljujem kaka ciganarija je Nemcija. Sprobala sva ze zdravstveni dom (katastrofa, edini pkus je da sirijci znajo anglesko, ne znajo nemsko!), stacune, vse ker gor zacasno ziviva...internet na kabel in mobilni signal je katastrofa v vseh 3h vecjih mestih kjer se potikava. Zato ker sem imel moznost izkusnje ziveti dlje v Italiji, Spaniji, Franciji, Nemciji dobim kr pikce ko mi nekdo rece, blagor se tebi....mi se ne zavedamo kaj imamo tu. slovenija je zeleni otok, imamo vse in smo med bolje placanimi drzavami!! Drzava vsaj zaenkrat zaposluje svoje, imamo svojo proizvodnjo hrane itd itd, pustimo davke, to je povsod.

Spanija je izjema, moram recti. Drzava kamor pa bi sel takoj ce bi moral.

Na pa smo popacal se eno temo

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hvala. Grem v akcijo.
    • Tole  BCS sem nekajkrat vozil po njivi. Bi bilo fino imet roko velikosti XXL ... Pa težava so preveč skupaj kolesa (če je njiva nagnjena, jo rado zanaša).  
    • Sicer je tu na forumu tudi svetovno priznani strokovnjak za orodja s štili... Zakaj? Zato, ker lopata je za kopat, grablje za grabit, vile pa za gnoj kidat.    Imel tako pomivalnega kot pralnega AEG 25 let. Pri pomivalnem so že po 10 letih serviserji rekli naj ga stran vržem, pa sem potem sam popravil elektroniko. V naslednjih 15 letih sta sledili še 2 popravili z moje strani, potem po 25 letih zamenjava. Pri pralnem stroju AEG sem po 24 letih sam menjal ležaj in manšeto. Dobil sem samo original in cena (po vezah) je bila 160€. Zgrešena investicija. po pol leta je namreč razpadel plastični mehanizem dozirnika.    Sedaj sem spet na AEG. Koliko bodo zdržali bomo videli. Sem pa dokupil dodatne 2 leti garancije.    
    • Imamo Gorenje Muta... in je res stroj za kaksne bolj zahtevne terene... Edina slabost je, da ce ga malo uporabljam (prinas vec ali manj samo 1x letno) je tezava pri zagonu... Sem se ze navadil, da prej spucam vse (obistim svecko, kontakte na platinah,...) in potem, ko enkrat zalaufa ... dela ... Vidim pa, da jih kar dosti kupuje na bolhi... tistih par, ki se prodajajo, pa so dokaj dragi ... >> https://www.bolha.com/search/?keywords=gorenje+muta          Tiste razne Buahuaus/Obi/Merkur variante za nekaj 100€ so pa bolj švoh... Vidim pri sosedih, ko se matrajo in res samo po vrhu malo popraska  ...   https://www.merkur.si/catalogsearch/result/index/?q=prekopalnik   https://www.obi.si/catalogsearch/result/?q=prekopalnik https://www.bauhaus.si/iskanje/izdelki?text=prekopalnik  
    • Da ne bom odpiral nove teme bom kar tule povprašal, kupujem bencinski prekopalnik za v vrt in to takšen, da je kaj od njega ne da samo po vrhu skače. Imam dokaj težko ilovnato zemljo! Upam na kak dober predlog in kj bi se dal ugodno kupit🤗😉 Ps, ni važno koliko popije... 😁🫣😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.