Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 4,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Sicer optimisticna cena, ampak evo

Screenshot_20221130-072749.png

Pa se kot zanimivost, leta 2019 iste gume (860) so stale 86 eur/kos...

_20221130_073020.JPG

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Dva dni nazaj in včeraj so se zimske gume Sava hp2 na Citrončku in zasneženi cesti (cca 5cm suhega snega)  zelo dobro odrezale 👌

IMG_20221212_183836.jpg

Napisano

Sava zimske dokler niso stare tri leta so super za v sneg. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Sava zimske dokler niso stare tri leta so super za v sneg. 

Nove so,3mesece stare, ravno prav starane....:danzoman:

• Všeč 2
  • Haha 3
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Nove so,3mesece stare, ravno prav starane....:danzoman:

V bistvu niso niti leto dni starane. To ne bo v redu dolgoročno.😅

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

V bistvu niso niti leto dni starane. To ne bo v redu dolgoročno.😅

Čez leto dni bo ves profil na cesti... 😊

Napisano

Sem pa včeraj  prvič preizkusil nove  hankook zimske gume v snegu in brozgi. Res, najboljše gume do sedaj. In to resno pišem. Še posebno so dobre na mokri cesti. Tako, da bodo zamenjale drugo lzimo zelo povprečne, če ne že celo zelo slabe wredstein na 6-ki.

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Sem pa včeraj  prvič preizkusil nove  hankook zimske gume v snegu in brozgi. Res, najboljše gume do sedaj. In to resno pišem. Še posebno so dobre na mokri cesti. Tako, da bodo zamenjale drugo lzimo zelo povprečne, če ne že celo zelo slabe wredstein na 6-ki.

Katere Hankook?

Podpis.png

Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Katere Hankook?

Te. HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 215/55R18 99V XL

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Hankook Winter i cept evo3 suit your car? Find the best tyre for your car read 7...

Popravljeno od Alex

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zdaj je ze sedmo leto da sem na celoletnih gumah. Do zdaj vse michelin crossclimate, letos gy 4seasons gen3.

Glede na to, da imamo konec decembra 10 stopinj mogoce bom kmalu ostal jar na letnih celo leto...

• Všeč 3
  • Haha 3

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Folk, kako ste pa kaj z izborom gum zadovoljni :whatever: Ste zgleda dobro izbrali, da nihče ne jamra.... :prstgor:

Napisano

Jaz sem zaenkrat se vedno zelo zadovoljen ... Gume so na avtu cetrto zimo... in nisem imel nobenih problemov ... Res pa je, da nisem s hribov doma... imam pa klance do doma ... ki pa se ne morejo primerjat recimo s tistimi od Slivke :) ... 

Gume so 225/55R19 Continental WinterContact TS850P SUV...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz sem z novimi Hankook Winter i*cept RS2 kar zadovoljen. Sicer konkretno snega še niso vidle, samo takrat ko je malo pobelilo cesto, pa ni bilo problemov.

Na mokri cesti čez Ljubelj so tudi ok :) 

Podpis.png

Napisano (urejeno)

Sej ni snega,.. :D sam burja piha

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano

Zaenkrat nič slabega o Hankook Winter I*cept RS3 W462, sam tud še čist premalo prevoženega, da bi lahko nekaj ekstra hvalil/priporočal...

Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Sej ni snega,.. :D sam burja piha

O, pa je! Oboje, in sneg in burja. Ampak mislim, da brezveze razlagam. Prvi ne ve, kaj je sneg. Drugi pa ne ve, kaj je burja...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.