Bini Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 10 urami je Jaka32 napisal: Sem dvignil na 2.5. Bo pač rit malo bolj trpela na luknjah na cesti. Bil sem v Šentjurju pri Celju pri tistem, ki ni Avto Krka. Ne spomnim se več. Je pa prišla ena frajla s poškodovanim ventilčkom in so kar naenkrat vsi mehaniki bili bolj poskočni (drugače so se vlekli kot megla, še hodit se jim ni dalo) in seveda se jih je sukalo 5 okoli nje in tistega ventilčka, tudi tisti moj, ki mi je delal optiko. Čeprav so vsi imeli druge stranke in drugo delo. Nikoli več tja k slinavcem!! To je pri MULEJ vulkanizerstvo, bili so včasih ok👌 Sedaj pa imajo preveč dela in se več ne trudijo! 🫤 Sodelavec je šel pred 14dnevi k njim na optiko, ker mu je na Passatu spredaj po notranji strani zimske u nulo pobralo zunaj pa še 5mm po 45kkm(Nexenke).Bomo videli kaka bo obraba, poročam čez nekaj mesecev... 👍😉 Citiraj
NevLado Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april pred 23 urami je Jaka32 napisal: @NevLado Ja, jaz nisem mehanik ampak spredaj je malo v minusu, vendar še vedno manj kot tovarniških 59 Če bi imel gume napumpane na več, bi opazil manjšo razliko Najboljše da kak @Brane pokomentira. Citiraj
Boss Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Vedno tole zagovarjam. Najdražja je pnevmatika, ki jo pobere prehitro. Kaj je torej boljše - pnevmatika, ki zdrži 40kkm in stane 100€ ali tista, ki naredi 70kkm in stane 150€? Paradoks: premijske letne pnevmatike so najcenejša izbira WWW.ZURNAL24.SI S premijsko pnevmatiko v avtu ne boste le bolj varni temveč se boste z njo tudi najceneje vozili. Aja pa še za @Alex in ostale, ki ste kupili GY F1 6 Asy. 40€ se da nazaj dobit v gorivu. Darilo ob nakupu 4 pnevmatik WWW.GOODYEAR.EU Ob nakupu štirih katerihkoli letnih ali celoletnih pnevmatik Goodyear v dimenziji 16'' ali več vam podarjamo darilno kartico Petrol za gorivo v... 1 Citiraj
Bini Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Jaz vse gume vozim toliko in več razen zimskih.....😉 1 Citiraj
Shrek Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april To je reklamno sporočilo. Continental je boljša guma. 2 Citiraj
godlike Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april (urejeno) pred 44 minutami je Boss napisal: Vedno tole zagovarjam. Najdražja je pnevmatika, ki jo pobere prehitro. Kaj je torej boljše - pnevmatika, ki zdrži 40kkm in stane 100€ ali tista, ki naredi 70kkm in stane 150€? Odkar vozim avte, nisem niti ene obrabil do meje. Najbližje sem bil s Dunlop Sportmax TT, pa sem jo vrezal na s steklom. Ca 3cm rez, pri 3-3.5mm profila. Ostalo slabo drži, se cota itd... tako da naj se rabijo, kolikor se želijo. Važn mi je oprijem in zavorna pot. Mogoče se bojo Pirellike izrabile kot prve. Sploh ker so mi jih izdobavli s 6mm profila samo. pred 6 minutami je Shrek napisal: To je reklamno sporočilo. Continental je boljša guma. Prvi stavek se strinjam. Drugi pa nikoli več na moj avto 🙃 Popravljeno 16. april od godlike 1 Citiraj
Boss Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Ko pa pride do nakupa, mamo pa klele gor cele debate glede cen pnevmatik in kolk se da pršparat. Očitno pač ni vseeno al kako? 4 1 Citiraj
Bini Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Pred eno uro je Boss napisal: Ko pa pride do nakupa, mamo pa klele gor cele debate glede cen pnevmatik in kolk se da pršparat. Očitno pač ni vseeno al kako? Saj se ve katere gume so zanič katere so dobre in katere sforsirano dobre in predvsem precenjene..... Citiraj
sportman333 Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april (urejeno) In razlika je 50-100eur za conti/michelin/gy ki so res hude gume....napram vsem ostalim še vedno dobrim gumam....za 4.leta...torej max.25eur na leto...koliko pa doplačate za kavo, pivo, itd...ccccc Popravljeno 16. april od sportman333 1 Citiraj
Bini Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Za nekoga je to veliko, če je brez pomena.... Slaba-dobra vredu, dobra-zelo dobra pa 🤔 Guma ni vse pri vožnji, so pa vse gume testirane in homologirane... 😉 Citiraj
NevLado Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april pred 8 urami je sportman333 napisal: In razlika je 50-100eur za conti/michelin/gy ki so res hude gume....napram vsem ostalim še vedno dobrim gumam....za 4.leta...torej max.25eur na leto...koliko pa doplačate za kavo, pivo, itd...ccccc Mi smo lani res ujeli hud deal s tistimi Nexenkami na liderju, jaz sem zelo zadovoljen in jih bom vzel spet naslednjič. 1 Citiraj
Jest Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april pred 11 urami je sportman333 napisal: In razlika je 50-100eur za conti/michelin/gy ki so res hude gume....napram vsem ostalim še vedno dobrim gumam....za 4.leta...torej max.25eur na leto...koliko pa doplačate za kavo, pivo, itd...ccccc Razlika je lahko tudi vecja.. odvisna od dimenzije ... Ce recimo primerjam za svojo dimenzijo 235/50 R20 100 W ... Pri drazjih so recimo Goodyear EfficentGrip Performance je recimo 307€ po gumi, Michelin Pilot Sport 256€, Goodyear Eagle F1 Asymetric 220€ ... pri cenejsih pa recimo Falken Azensis 178€ ali Hankook Ventus S1 188€ ... najcenejse so pa neke cudne znamke ... RoadX SU01 150€, Dynamo MSU01 155€ Davanti Protoura Sport 162€ ... Torej je razlika med "znanimi" znamkami med drazjimi in cenejsimi recimo da okoli 100€ po gumi ... ali 400€ za komplet ... Cene sem vzel vse pri enem dobavitelju in sicer Gume-direkt.com ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april To pa pomeni cca 200 flaš kapocinarja.... 🤗😊😉 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april dne 16. 4. 2024 ob 17:01 je Shrek napisal: To je reklamno sporočilo. O tveganju in neželjenih učinkih se posvetujte s svojim kleparjem ali avtoličarjem. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april (urejeno) Tolko imamo debat o gumah, pa noben še ni omenil najboljšega proizvajalca za po mokrem ali blatnem: Popravljeno 18. april od godlike 1 3 Citiraj
phoinix Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto. Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih... Citiraj
Jaka32 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 2 minutama je phoinix napisal: Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto. Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih... Nexen N'fera SU4, dobre za dve leti. Precej mehke in jih pobira. Ne bi bile v redu za tretje leto, čisto zlizan profil. Goodyear eagle F1 asymmetric 3. Sedaj imam te, pa kot kaže, bodo za 4 sezone. Zgolj zanimivost, zimske Michelin pilot alpin PA4 mi držijo že 4 polna leta in še bodo za naslednjo zimo. Delam pa enako km pozimi in poleti, cca. 14.000-15.000 na gume. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Koliko si pa prevozil v teh dveh letih z nexenkami? Citiraj
Jaka32 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 7 minutami je SpEkTr napisal: Koliko si pa prevozil v teh dveh letih z nexenkami? Sem napisal v postu zgoraj. Citiraj
SpEkTr Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Se pravi 30 jurjev, no sej to je nekako pričakovano pomoje, meni bodo zdržale precej dlje. Je pa tut odvisno od stila vožnje, ovinkov ipd...Bomo videli, po 1 sezoni so skoraj še kot nove pri meni - tam okoli 5 tisoč imajo za seboj. Citiraj
phoinix Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april (urejeno) Pa imate Y hitrost? more bit za 300 km/h sicer je brez veze... glede na proizvajalca. Sem gledal Goodyear F1 Asy3, pa je samo do V. Popravljeno 23. april od phoinix Citiraj
Alex Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 2 urama je phoinix napisal: Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto. Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih... Če hočeš dobro gumo je za naše cx30 Conti top guma. Gelipter jih ima gor in jih ne more prehvaliti. 1 Citiraj
sportman333 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april (urejeno) pred 27 minutami je Alex napisal: Če hočeš dobro gumo je za naše cx30 Conti top guma. Gelipter jih ima gor in jih ne more prehvaliti. Conti je premium👍🤣, ni to za vse avtomobile.... Popravljeno 23. april od sportman333 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.