Slivka Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 pred 28 minutami je Boss napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...nostjo. Pač tud gojzarje ne uporabljaš za plavanje, s salonskimi čevlji in copati se tud ne rije po snegu. To zadnje nisem čisto prepričan... Bosonogi osvojili Triglav OLD.DELO.SI Bosonogi osvojili Triglav Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, na Zelenico v sandalih SVET24.SI V slovenskih gorah je med koncem tedna znova frčal policijski helikopter, ki je moral skupaj z dežurno ekipo gorskih reševalcev posredovati kar devetkrat. Poglejte, kakšna jo je mahnila na Triglav (FOTO) WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Mladenka je med hribolazci požela nemalo jeze, nekateri pa jo celo zagovarjajo. Citiraj
Jaka32 Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 Na koliko zategujete vijake pri menjavi gum? 110 nm? Sem si sedaj kupil "profi" orodje za to, da ne skačem po ključu dokler vijak ne zacvili. 🤣 Citiraj
50keda Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 140 kot je po mazdini knjigi na zgornji meji, ko pa sem prejšni teden menjeval na nissanu sem se pa pogovarjal z mojstrom. Pravi, da od 120-140 nimaš kaj zgrešit. 2 1 Citiraj
Brane Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 pred 1 uro je Bini napisal: So ravno prav uležane Te se niso še niti ohladile prav 2 Citiraj
skritikrt Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 pred 1 uro je Jaka32 napisal: Na koliko zategujete vijake pri menjavi gum? 110 nm? Sem si sedaj kupil "profi" orodje za to, da ne skačem po ključu dokler vijak ne zacvili. 🤣 Sem prec po nakupu CX-5 ke v BTCju vprašal Mariniča...je šel vprašati serviserje,in baje pravijo 120Nm. 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 Pred eno uro je Brane napisal: Te se niso še niti ohladile prav K pecivo,ki ga njegova draga peče😋😃👍...ne vem za kaj,a nekako mi ne gre iz glave😂 1 Citiraj
skritikrt Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 @Bini...he,he...sem pogledal😯-isti DOT k moje Semperitke😄 Letne RTjke so tud nemške...imajo očitno tovarno tam🤔 1 Citiraj
Bini Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 pred 2 urama je Brane napisal: Te se niso še niti ohladile prav Skozi okno poglej že po jeseni diši,do zime se bodo ohladile....😊😉 1 Citiraj
godlike Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 (urejeno) pred 3 urami je skritikrt napisal: @Bini...he,he...sem pogledal😯-isti DOT k moje Semperitke😄 Letne RTjke so tud nemške...imajo očitno tovarno tam🤔 Samo Semperit je Contijev. Dunlop pa Goodyearov. Nemčija je velika in je polno guma tovarn. Popravljeno 26. september, 2024 od godlike 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 26. september, 2024 Prijavi Napisano 26. september, 2024 pred 6 urami je godlike napisal: Samo Semperit je Contijev. Dunlop pa Goodyearov. Nemčija je velika in je polno guma tovarn. Mislil sem na Dunlop...moje letne in njegove zimske😉 1 Citiraj
godlike Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 pred 8 urami je skritikrt napisal: Mislil sem na Dunlop...moje letne in njegove zimske😉 Furstenwalde, Fulda, Hanau in Riesa so kraji kjer Goodyear dela gume za avte v Nemčiji. Torej še vedno obstaja samo 25% možnost, da so iz iste fabrike 🙂 Citiraj
sportman333 Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 Če/ko bo kdo kupoval Michelin Alpin 7 in imel kakšen realen feed-back se priporočam.....(jaz imam za to sezono še 6tko, po, drugo leto pa nakup novih). Citiraj
NevLado Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 dne 25. 9. 2024 ob 19:35 je Bini napisal: A niso v zgornjem testu na drugem mestu in še kaki dve leti nazaj na 4tem🤗 Nexenke zimske pa mi je na službenem pobralo po robovih v 2mesecih cca 20kkm....🫣😵💫 To sem jaz opazil tudi za letne, da bo šlo na knap 3 leta z njimi. Ampak so POL CENE MIŠELINK! In v mokrem držijo isto dobro, zato se jih pa te testi izogibajo da bi jih reusal 1 1 Citiraj
Bini Napisano 27. september, 2024 Prijavi Napisano 27. september, 2024 pred 2 urama je NevLado napisal: To sem jaz opazil tudi za letne, da bo šlo na knap 3 leta z njimi. Ampak so POL CENE MIŠELINK! In v mokrem držijo isto dobro, zato se jih pa te testi izogibajo da bi jih reusal Saj so bile pred par leti Nexenke na testu in so bile z Maxxis kar dobro ocenjene.... 👍Letne so dobre..... 😉 Citiraj
DonFelipe Napisano 28. september, 2024 Prijavi Napisano 28. september, 2024 Kaj pa boste sedaj ko se manjša ponudba M+S pnevmatik? 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 Najprej sem ugotavljal, da sploh ni nobene izbire med avti in da pravzaprav sploh nimam kaj kupit. Zdaj ugotavljam, da tudi gum nimam nič na izbiro... V dimenziji, ki jo potrebujem (215/80R16) imam jako ubogo izbiro: - Yokohama BluEarth-Winter - Yokohama Geolandar - Malatesta MPC (obnovljene) - Ziarelli Cruiser (obnovljene) - Ziarelli MZ3 (obnovljene) Potem se pa izbira v rangu do 180€ na kos zaključi. Continental, Sava, GoodYear, Barum, Nexen, Kleber, Michelin, Fulda, Unirojal in podobni pa v tej dimenziji sploh ne delajo več pnevmatik... No, vsaj jaz jih nisem našel... 1 2 1 Citiraj
godlike Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 pred 1 uro je Slivka napisal: Yokohama BluEarth-Winter Vsaj to imaš. Dejansko je to premium firma. Samo je v Evropi ne cenimo. Imel sem letne v701, ki so bile top. Blizu Goodyear Eagle AS 3. Citiraj
pickov Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Zdravo! Kaj priporočate od zimskih pnevmatik v dimenziji 225/45/19 Lp Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Tole je bilo pa presenečenje: 3 1 1 Citiraj
godlike Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Kaj imaš to za en model? To moreš imet za en japonski model. Ker Dunlop si lastijo Goodyear, Sumimoto in Continental. Tako da osvosno od modela, kera krovna firma ga dela. Citiraj
Bini Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 To je kak tovorni program... 😁🫣😂😉 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Dunlop Arrowmax GT601F. Ni tovorni program, je za edinega ne-dizla, ki ga trpim v svoji garaži poleg Mazde. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 11. oktober, 2024 Prijavi Napisano 11. oktober, 2024 Stare Continentalke dol,Semperitke gor. Pri Svetek-u pravijo-"naslednji teden bo že norišnica"...lih taprav čas sem se še pomujal😃 1 2 Citiraj
Bini Napisano 11. oktober, 2024 Prijavi Napisano 11. oktober, 2024 pred 3 urami je skritikrt napisal: Stare Continentalke dol,Semperitke gor. Pri Svetek-u pravijo-"naslednji teden bo že norišnica"...lih taprav čas sem se še pomujal😃 Joj, tele feltne so pa potrbne..🌈🪮 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.