50keda Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Kot bi reku Clarkson ... anyway ... upam, da @Boss še najde moj originalni post, kjer je poanta v tem ali gume primejo v dežju ali ne, ker z bridgestone sem v krožnih moral zavestno kršit predpise in peljat 50% pod omejitvijo. 1 1 1 Citiraj
Carot Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 24 minutami je 50keda napisal: Kot bi reku Clarkson ... anyway ... upam, da @Boss še najde moj originalni post, kjer je poanta v tem ali gume primejo v dežju ali ne, ker z bridgestone sem v krožnih moral zavestno kršit predpise in peljat 50% pod omejitvijo. Boss, lansko sezono sem zamenjal bridgestonke, ki so bile na mokrem že res nevarne (govorim o normalni vožnji!), čeprav so imele še cca 5mm profila za GY Asym6. Razlika je očitna, posebej kar se tiče varnosti na mokrem cestišču. 2 Citiraj
Alex Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Moram pohvaliti tudi Conti. Prav tako so vrhunske za dež in mokro cesti. So pa GY mslenkodtv boljše na suhem. Citiraj
Boss Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami OK, ste me prepričali, bom zamenjal po praznikih. Čist resno vprašanje, a kdo tele Bridgeston 225/45/R19 rabi za kakšen drift ipd. Mu jih šenkam, ker če se ne pojavi kandidat jih pustim pri vulkanizerju. Citiraj
50keda Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Prepričvat te nimamo kaj, če se ne počutiš "varno", pač menjaš, jst vem da se z 5 let starimi bridgestonkami nisem. Ker pač nočem, da se zalotim pri situaciji k bo nujno treba krenat/bremzat pa ne bo možno zarad gum, dovolj dolgo sem živel v tem. Za drift boš bolj težko kej pošenkal, tam se ponavad uporablajo manjše dimenzije, najbolj 18". Js sem si en par prišparal, če bi nujno bo treba menjat, pa še to bom vrjetno po kakem letu odvrgu. Če bi pa slučajn kdo rabu, se pa nej javi tut jst jih šenkam. 1 Citiraj
Carot Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 11 urami je Alex napisal: Moram pohvaliti tudi Conti. Prav tako so vrhunske za dež in mokro cesti. So pa GY mslenkodtv boljše na suhem. Se strinjam. Na CX 30 imam Conti 1. vgradnja in so po cca 50kkm še vedno super. 2 Citiraj
Bini Napisano pred 56 minutami Prijavi Napisano pred 56 minutami pred 10 urami je Carot napisal: Se strinjam. Na CX 30 imam Conti 1. vgradnja in so po cca 50kkm še vedno super. Eto takrat se še ni šparal..... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.