Gelipter Napisano 4. marec, 2018 Prijavi Napisano 4. marec, 2018 Ej...poglej ?e na GUMAX...velika izbira gum....lp Citiraj
theBill Napisano 4. marec, 2018 Prijavi Napisano 4. marec, 2018 Zakaj pa ne bi spet dal Dunlop?Conti je super guma, visja obrabaBridgestone pa bo boljsa na suhem in obcutek na volanu, vse drugo slabse kot Conti Rad bi ?e kak?no drugo gumo sprobal, vsaj enako dobro ?e ne bolj?o. Obraba mi ni tako pomemben faktor, ne delam ogromno km in v vsak ovinek gume ne cvilijo, tako da ponavadi gume menjam zaradi starosti in ne zaradi obrabe. Pi?e? o Bridgestone Turanzi T001 ali o Turanzi T001 Evo? Evo ima dodan ?e en vzdol?ni ?leb in drugo zmes gume, naj bi bila veliko bolj?a od predhodnice, predvsem na mokri podlagi. ?akam ?e na kak?en leto?nji test te gume. Ej...poglej ?e na GUMAX...velika izbira gum....lp Hvala za info., ampak imajo poleg velike izbire tudi velike cene, povrh vsega pa ?e gnil iskalnik. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
FuManchu Napisano 4. marec, 2018 Prijavi Napisano 4. marec, 2018 Ima kdo izku?nje z Mi?elinko PS4? Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Na mazdi bi rabil 2gumi,zadnji sta novi,prednji pa 5let stare GY z 5mm.. Avto seveda vo?en po lepem,razen ce me kje ujame dez. In je jeba brez abs_a. Imam moznost kupiti nerabljene sava intensa hp, ampak letnik 14... Ima kdo izkusnje,mnenje , glede nerabljenih nenovih gum? 60eur je dal ceno. To je itk prevec... Citiraj
mi_c_ho Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Rad bi ?e kak?no drugo gumo sprobal, vsaj enako dobro ?e ne bolj?o. Obraba mi ni tako pomemben faktor, ne delam ogromno km in v vsak ovinek gume ne cvilijo, tako da ponavadi gume menjam zaradi starosti in ne zaradi obrabe. Pi?e? o Bridgestone Turanzi T001 ali o Turanzi T001 Evo? Evo ima dodan ?e en vzdol?ni ?leb in drugo zmes gume, naj bi bila veliko bolj?a od predhodnice, predvsem na mokri podlagi. ?akam ?e na kak?en leto?nji test te gume. Hvala za info., ampak imajo poleg velike izbire tudi velike cene, povrh vsega pa ?e gnil iskalnik. Tudi jaz gledam Turanzo T001 Evo, ki pa je ne delajo ve?. Nadomestila jo je T005, ki pa jo na tyrereviews ravno ne pohvalijo najbolje. Tako da se ?e vedno bolj nagibam k T001 EVO... Citiraj
J.J. Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Na mazdi bi rabil 2gumi,zadnji sta novi,prednji pa 5let stare GY z 5mm.. Avto seveda vo?en po lepem,razen ce me kje ujame dez. In je jeba brez abs_a. Imam moznost kupiti nerabljene sava intensa hp, ampak letnik 14... Ima kdo izkusnje,mnenje , glede nerabljenih nenovih gum? 60eur je dal ceno. To je itk prevec...Jst bi kupu vse 4 nove, stare pa prodal. Al pa kupi iste kot mas nove dve. Pri?paral ne bos neki zlo pomojm. Tudi jaz gledam Turanzo T001 Evo, ki pa je ne delajo ve?. Nadomestila jo je T005, ki pa jo na tyrereviews ravno ne pohvalijo najbolje. Tako da se ?e vedno bolj nagibam k T001 EVO...Mel T001. Men ni bla noben prese?ek. Korektna guma. Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Jst bi kupu vse 4 nove, stare pa prodal. Al pa kupi iste kot mas nove dve. Pri?paral ne bos neki zlo pomojm. Mel T001. Men ni bla noben prese?ek. Korektna guma.Zadnji 2sta avgust17,prevozenih 500km . Ja,res je;40eur na komad pride nova,ista.. Tle pa tud ce mi jih proda za 40eur,prisparam 40eur... ampak saj vemo kako je z denarjem Citiraj
J.J. Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Zadnji 2sta avgust17,prevozenih 500km . Ja,res je;40eur na komad pride nova,ista.. Tle pa tud ce mi jih proda za 40eur,prisparam 40eur... ampak saj vemo kako je z denarjemA ho?e? slu?ajno vedt kako je tut z razsutim avtomobilom k te bo nekam odnesl za teh 40? razlike? Citiraj
LabiGT Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Na mazdi bi rabil 2gumi,zadnji sta novi,prednji pa 5let stare GY z 5mm.. Avto seveda vo?en po lepem,razen ce me kje ujame dez. In je jeba brez abs_a. Imam moznost kupiti nerabljene sava intensa hp, ampak letnik 14... Ima kdo izkusnje,mnenje , glede nerabljenih nenovih gum? 60eur je dal ceno. To je itk prevec... letnik 14 je se ok, ampak sava hp (ne uhp in uhp2) je bolj slaba guma.Kera dimenzija pa je to, da ti je dal tako ceno?Ima kdo izku?nje z Mi?elinko PS4? jea, vrhunska guma... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Jaz sem s tem modelom na xsari zadovoljen ze 3leta. Seveda je razlika proti novim. Zato me bolj zanima koliko vpliva starost ob predpostavki da je nerabljena. Gre se za 195 50 15. Vem,60eur je 2much,nekje 40bi blo pa ze znosno Citiraj
LabiGT Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Za 37 eur pa dobis novo...http://www.gumax.si/index.php/default/sava-intensa-hp-195-50r15-82h.html Za letnik 14 bi mogu dat za ene 50 eur za obe gumi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
FuManchu Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 letnik 14 je se ok, ampak sava hp (ne uhp in uhp2) je bolj slaba guma.Kera dimenzija pa je to, da ti je dal tako ceno?jea, vrhunska guma... Se mi je zdelo. ?e PS3, ki jo imam sedaj je zakon guma. Bo treba potem kar PS4 vzet za naslednico. Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 Za 37 eur pa dobis novo...http://www.gumax.si/index.php/default/sava-intensa-hp-195-50r15-82h.htmlZa letnik 14 bi mogu dat za ene 50 eur za obe gumiJa sj jst sm si reku;max 40eur . To je pol cene Citiraj
g.Wankel Napisano 7. marec, 2018 Prijavi Napisano 7. marec, 2018 Jzt sm lani vzel Hankook K120 za 47? na gumo. Pa je bila tudi 2015 letnik in je bp. Citiraj
DADDY-47 Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Geolandar dobi? pri meni po 101,50? / komad,?e se odlo?i?.Hvala za nasvet in ponudbo. Bil zelo zaseden in nisem utegnil pobrskati naokoli! Ko se bom odlo?il, se morda res oglasim, saj so mi vgradne Geolandar bile ok. Mala obraba, dokaj glasne, porabo mi konstantno ka?e 5,4 l z za?etnih 5,2 - nisem pa meril po polnjenjih,tako, da je verjetna napaka tudi prisotna. Predvidevam, da je ve?ina lastnikov zadnje leto-dve ?e menjala vgradne Geolandarke pa lepo prosim, ?e se ?e kdo oglasi s komentarjem in/ali nasvetom. Citiraj
DADDY-47 Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 sem tudi gilipterju napisal good year efficientperformance suvcontinental premium contact 5 suvin tudi nokian line suv so tudi ok https://www.liderpnevmatik.si/avto-pnevmatike-225-65-17/?s%5B0%5D=S&s%5B1%5D=S&orderby=prixDVidim, da je odgovor tudi Gilipterju, a predvidevam tudi meni, ker gre za navedeno dimenzijo. Hvala lepa, bom pogledal! Citiraj
mi_c_ho Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 ?e test Autobildahttp://www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-5629291.htmlhttps://reifen.check24.de/vergleichstest/auto-bild/auto-bild-sommerreifentest-2018-195-65-r15-91v.html?product_id=10709 1 Citiraj
theBill Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Tudi jaz gledam Turanzo T001 Evo, ki pa je ne delajo ve?. Nadomestila jo je T005, ki pa jo na tyrereviews ravno ne pohvalijo najbolje. Tako da se ?e vedno bolj nagibam k T001 EVO... Danes naro?il Bridgestone Turanzo T001 Evo iz mojega linka, tudi sam nisem upal tvegati z T005 zaradi slabih ocen uporabnikov. So pa T001 Evo res proizvajali samo v letu 2017. Ko sem ?el malo bolj podrobno gledat teste, se v ve?ji dimenziji (225/...) dobro kosa celo z UHP gumami - tudi s ContiSport contact 5 in 6, v mokrem ima ve?inoma celo kraj?o zavorno pot. Tako da ni hudi?, da ne bi bila vsaj enakovredna Conti PremiumContact 5. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
mi_c_ho Napisano 13. marec, 2018 Prijavi Napisano 13. marec, 2018 Tudi jaz sem naro?il T001 EVO ravno iz tega linka. Sem poklical in imajo DOT jeseni 2017, kar je ?isto ok. Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2018 Prijavi Napisano 14. marec, 2018 7C http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/letos-bom-kupil-rabljeno-letno-pnevmatiko-napaka/448633 Torej sem se vceraj pri 10C po mokrem vozil v smrtni nevarnosti z zimskimi, saj to veleva zakon.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 16. marec, 2018 Prijavi Napisano 16. marec, 2018 Letos montiram Dunlop sport blue response, 205/55/16v. Sem jih nove ?e par mesecev nazaj kupil po zelo dobri ceni.Jih kdo vozil, izku?nje?Lp Citiraj
mi_c_ho Napisano 16. marec, 2018 Prijavi Napisano 16. marec, 2018 Tudi jaz sem naro?il T001 EVO ravno iz tega linka. Sem poklical in imajo DOT jeseni 2017, kar je ?isto ok.Dobil gume...DOT pa 0417...bi jih imeli ali vrnili nazaj, glede na to, da so ?e stare 1 leto? Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2018 Prijavi Napisano 16. marec, 2018 Dobil gume...DOT pa 0417...bi jih imeli ali vrnili nazaj, glede na to, da so ?e stare 1 leto?To je normalno, gume niso stare, tezko bos marca dobil 18 dot. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mi_c_ho Napisano 16. marec, 2018 Prijavi Napisano 16. marec, 2018 To je normalno, gume niso stare, tezko bos marca dobil 18 dot.To vem...lahko bi pa ble vsaj jesenske...jih bom vseeno obdr?al Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.