Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dejansko je ta guma enaka kot fulda sportcontrol pravijo. 

N7rRRL1.jpg

• Odgovori 4,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Glede na to, da se po?asi pribli?uje zimsko obdobje s sne?enjem, sem vozni park opremil z zimskimi pnevmatikami. Za minibusa (M5) sem jih samo snel z zidu (so ?e na jeklenih plati??ih), za d?ipa (BT50) pa sem moral kupiti nove. In sem jih tudi dobil. Enkratne! Vrhunske! Zagrabijo tako kot je treba! Profil pa ta pravi!

post-5658-0-07392700-1547498997_thumb.jpg

post-5658-0-11711400-1547499009_thumb.jpg

post-5658-0-02141100-1547499021_thumb.jpg

post-5658-0-74487300-1547499033_thumb.jpg

To je edino in samo Malatesta! Tanartanajtabolj?e pnevmatike kar jih je! daj imajo profila spodobnih 18 mm!

Napisano

Sam imam na xsari intenso hp. Kupil ker jih je sodelavec prodajal 2meseca stare za pol cene. Pri?akoval nisem kaj preve? (kljub zelo solidnim testom), pa so presegla moja pri?akovanja.

Sploh obraba je res minimalna , pa je oprijem vseeno ok.

Zelo verjetno jih bom znova kupil spomladi.

Samo razlika med HP in UHP2 je par svetlobnih let
Napisano

Jest sem imel UHP in nikoli vec sava. Glede na to da je nexen v istem cenovnem rangu je vsaj meni osebno obcutno boljsa guma od save.

Napisano

Michelin Crossclimate plus:

Lani kupil tocno pred enim letom. Po snegu kot nove so bile precej dobre, boljse kot predhodnica crossclimate (brez +). Poleti se tudi pelje kot vskaa letna guma, po mokrem se mi zdi, da so najboljse....

Zdaj pa po 20.000km in 6mm spredaj in 5mm zadaj, je stanje obupno...po snegu so slabe, po suhem tudi nc posebnega. Pa tudi od vseh moznih ljudi sem fasal stopnicasto obrabo in nekje pri 120 rahlo trese...

Sej ze lani, sem hotel montirati Continental Allseason contact, pa jih niso imeli

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

A ni to dokaj tipi?no dogajanje za Michelinke? Na testih fenomenalne potem pa dokaj hitro crap. Narejene so nekako tako kot VW software za goljufanje na testih. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

A ni to dokaj tipi?no dogajanje za Michelinke? Na testih fenomenalne potem pa dokaj hitro crap. Narejene so nekako tako kot VW software za goljufanje na testih. :hudicek:

Sej, hotu sem nemca, jih niso mel..

pa se moram borit s temi klosarskimi francoskimi partizani haha

Kupi si prave zimske gume!

Zakaj?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sej, hotu sem nemca, jih niso mel..

pa se moram borit s temi klosarskimi francoskimi partizani haha

Kje so Nemci, ko jih rabi??

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Labiman, vpra?anje glede tlaka letnih pnevmatik;

205/55/16 Michelin Pilot 6 let stare, sem na 318i vse 4 dopolnil na 2.7 bara. Bo to gut ali preve?? Pelje se odli?no. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ojoj 6 let. Kolk so dejansko "plasti?ne"? Jaz sem enkrat kupir rabljene ?e takrat za fiat tipo ravno tam nekje starost ...so bile ?iv obup.

image.jpeg

Napisano

Labiman, vpra?anje glede tlaka letnih pnevmatik;

205/55/16 Michelin Pilot 6 let stare, sem na 318i vse 4 dopolnil na 2.7 bara. Bo to gut ali preve?? Pelje se odli?no. :)

Probaj se z mal nizjim tlakom... Ce se ti bo zdelo, da se pelje slabse, daj nazaj na 2.7bar

Pilot sport predvidevam? so sportne gume, tako da ima dosti trde bocnice

Napisano

Jest imam zimske continental 215/50/17 na 2.5. Gume so stare vec kot 5 let in se peljejo, kot nove pa sem iz Jesenic kjer zna biti dovolj snega.

Napisano

Zaradi starih gum ni nih?e iz ceste zletel...ali karambol povzro?il...zaradi prevelike hitrosti pa...

Tudi 10 let stare gume so pogojno ok...

Napisano

Stare gume sploh niso tak problem kot nekateri govorijo,pravilno morajo biti skladi??ene tistega pol leta .Glede na to kako danes vsi komplicirajo naj poka?ejo kje pi?e na izdelku rok uporabe,ga ni. Pa bi vulkanizerji zelo radi videli,da bi bil! Vozite dokler ne zvozite,tisti ki jih pa po 3 letih me?ete pro?,lahko pridem po nje,da vam nebojo napoti. Lp

Napisano

Po treh letih bodo moje imele 150.000km. Pridi.

?as je relativna stvar tu.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po treh letih bodo moje imele 150.000km. Pridi.?as je relativna stvar tu.

Mislim,da nebojo imele! Zoom zoom

Napisano

Mislim,da nebojo imele! Zoom zoom

Ce ti tako reces.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.