sportman333 Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Letni set up - vzel sem Michelin Pilot Sport 4, tako da poročam čez čas glede zadovoljstva, če bo kdo razmišljal o tem gumi.... 1 Citiraj
Alex Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 30 minutami je sportman333 napisal: Letni set up - vzel sem Michelin Pilot Sport 4, tako da poročam čez čas glede zadovoljstva, če bo kdo razmišljal o tem gumi.... Po mojem so to top gume. 1 Citiraj
Shrek Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Ne vem, zakaj... Kot da rečeš, da je audi top avto... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Js pa morm rečt, da sm nad Maxxis pozitivno presenecen... Sam se mokro stanje treba sprobat, pa da vidimo 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 11 minutami je Shrek napisal: Ne vem, zakaj... Kot da rečeš, da je audi top avto... Pač ker so top. Pika. 1 Citiraj
Alex Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 (urejeno) pred 15 minutami je Deeyan napisal: Js pa morm rečt, da sm nad Maxxis pozitivno presenecen... Sam se mokro stanje treba sprobat, pa da vidimo Tukaj pa Maxxis preveč ne blestijo. 🤔 Popravljeno 25. marec, 2021 od Alex Citiraj
sportman333 Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 18 minutami je SpEkTr napisal: Po ceni, sigurno odvisno koliko si pripravljen plačati in koliko ne 😆 in kaj je za koga veliko in za koga malo....podobno kot za vse ostale cene.... 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Ne govorim, ali sem ali nisem. Dejstvo je da so običajno na vrhu kar se tiče cen. Nima to veze ali je to malo zame ali ne 1 Citiraj
Shrek Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 (urejeno) pred 30 minutami je Alex napisal: Pač ker so top. Pika. Če ti tko rečeš, pol že bo tko. Popravljeno 25. marec, 2021 od Shrek 1 Citiraj
Deeyan Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 26 minutami je Alex napisal: Tukaj pa Maxxis preveč ne blestijo. 🤔 Js mam VS01 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ignacij Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Jz letos razmisljam o letnih Nexen gumah, nisem neki divjak tko da rabim nekaj srednjega. A je kdo to ze sprobal Citiraj
Hixxy Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Ma za normalno vožnjo so baje super, če te pa kdaj prime mal po ovinkih pa tudi ne boš kar letel v graben. Sam isto razmišljam k sem umirjen voznik, za znoret imam motor (pa ne da divjam sam mi je bolje ovinke polagat z motorjem kot jih sekat z avtomobilom ) Kar se tiče review-jev je večina zadovoljnih, moraš pa vedet da pač to ni guma za na pisto Nexen N Fera SU4 - Tyre Reviews and Tests WWW.TYREREVIEWS.COM Will the Nexen N Fera SU4 suit your car? Find the best tyre for your car read 47 reviews for the Nexen N Fera SU4 and compare to other Ultra High Performance tyres at tyre reviews Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyre WWW.TYRES-PNEUS-ONLINE.CO.UK Buy your Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyres online. Find the Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL low-cost at Pneus Online Citiraj
J.J. Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Ma za normalno vožnjo so baje super, če te pa kdaj prime mal po ovinkih pa tudi ne boš kar letel v graben. Sam isto razmišljam k sem umirjen voznik, za znoret imam motor (pa ne da divjam sam mi je bolje ovinke polagat z motorjem kot jih sekat z avtomobilom ) Kar se tiče review-jev je večina zadovoljnih, moraš pa vedet da pač to ni guma za na pisto Nexen N Fera SU4 - Tyre Reviews and Tests WWW.TYREREVIEWS.COM Will the Nexen N Fera SU4 suit your car? Find the best tyre for your car read 47 reviews for the Nexen N Fera SU4 and compare to other Ultra High Performance tyres at tyre reviews Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyre WWW.TYRES-PNEUS-ONLINE.CO.UK Buy your Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyres online. Find the Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL low-cost at Pneus Online Te nej bi ble iz leta v leto vedno boljše gume, ja. Al. Pa vzemi Sava Intensa UHP2 pa ne boš sfalil z nakupom 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Sam sem imel intenso hp, v manjši dimenziji in je presenetljivo ok oprijem, kljub zelo mali obrabi. 1 Citiraj
J.J. Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Sam sem imel intenso hp, v manjši dimenziji in je presenetljivo ok oprijem, kljub zelo mali obrabi. Intensa hp je pogreb napram uhp2 2 Citiraj
Scr3am Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 2 urama je ignacij napisal: Jz letos razmisljam o letnih Nexen gumah, nisem neki divjak tko da rabim nekaj srednjega. A je kdo to ze sprobal Jest imam ze drugi komplet nexen gum in ne opazim razlike med nexen in continental razn 300€ viska v denarnici. Ja cudn sm. 3 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 40 minutami je Scr3am napisal: Jest imam ze drugi komplet nexen gum in ne opazim razlike med nexen in continental razn 300€ viska v denarnici. Ja cudn sm. Sva že dva. Tudi sam kupujem srednji rang in jih zamenjam po tretji ali max četrti sezoni zaradi starosti. Citiraj
SpEkTr Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 @scream katere nexen-ke pa? Jaz jih tudi ogledujem , po vseh možnih review-jih in izkušnjah uporabnik je to to za ta denar. Citiraj
jacques33 Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 pred 9 urami je sportman333 napisal: Letni set up - vzel sem Michelin Pilot Sport 4, tako da poročam čez čas glede zadovoljstva, če bo kdo razmišljal o tem gumi.... Mislim, da si vzel super, predvsem pa kvalitetne gume. Boš pa verjetno prej gume menjal ali pa avto, preden jih boš obrabil. Drugače pa Honda še vedno lepo izgleda, pa je ta model Accorda že 13 let na sceni. Škoda, da je Honda potem malo zašla pri oblikovanju. 2 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Scr3am Napisano 25. marec, 2021 Prijavi Napisano 25. marec, 2021 (urejeno) pred 2 urama je SpEkTr napisal: @scream katere nexen-ke pa? Jaz jih tudi ogledujem , po vseh možnih review-jih in izkušnjah uporabnik je to to za ta denar. Winguard sport 2 na ocetovi sestki so pa letne N`fera su4. Popravljeno 25. marec, 2021 od Scr3am Citiraj
ignacij Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 Rabim nove gume. Gledam Kumho P71, in Nexen SU1 ali SU4. Ne vem kaj je med Nixenkami razlika, ampak oboje dobim za 93 EUR. Kaksen nasvet... Citiraj
Damijani Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 Poglej malo na tire reviews mnenja. Ja zsem vedno GY F1 ali pa kako Potenco. Zdaj sem pa 3 leta lahko letne probaval med GY Effgrip in Nokian X-line (teh ne delajo več). Pa sem mislil, kako so GY vrhunske gume. V dežju in suhem ni razlike, pa po plundri/snegu (spluženo seveda), samo wtf. Kar pleza avto in pleza. Tako bom te dni za oba avta kupil letne Nokian. Da sprobam zadevo od novega pa do smrti... 1 Citiraj
ignacij Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 Sem enkrat imel nokian zimske, mislim da D4, pa sem bil razočaran. Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2021 Prijavi Napisano 31. marec, 2021 Nisem imel nobenih a po oceni uporabnikov je Kumho bolj kot ne zelo slaba guma. Od nexen bi pa pogledal za sport, ki je kar pohvaljena 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.