Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Letni set up - vzel sem Michelin Pilot Sport 4, tako da poročam čez čas glede zadovoljstva, če bo kdo razmišljal o tem gumi....

michelin_sport_2.thumb.jpg.49b7fe677c90ce768ddc0367ff26ed1f.jpgmichelin_sport_1.thumb.jpg.c77c980c59116ac8398d6ad238a15cea.jpg

• Odgovori 4,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 30 minutami je sportman333 napisal:

Letni set up - vzel sem Michelin Pilot Sport 4, tako da poročam čez čas glede zadovoljstva, če bo kdo razmišljal o tem gumi....

michelin_sport_2.thumb.jpg.49b7fe677c90ce768ddc0367ff26ed1f.jpgmichelin_sport_1.thumb.jpg.c77c980c59116ac8398d6ad238a15cea.jpg

Po mojem so to top gume. 

Napisano
Napisano
pred 11 minutami je Shrek napisal:

Ne vem, zakaj...

Kot da rečeš, da je audi top avto... 

Pač ker so top. Pika. 

Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Deeyan napisal:

Js pa morm rečt, da sm nad Maxxis pozitivno presenecen... Sam se mokro stanje treba sprobat, pa da vidimo :)

Tukaj pa Maxxis  preveč ne blestijo. 🤔

Screenshot_20210325_140221.jpg

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 18 minutami je SpEkTr napisal:

Po ceni, sigurno :)

odvisno koliko si pripravljen plačati in koliko ne 😆 in kaj je za koga veliko in za koga malo....podobno kot za vse ostale cene....

Napisano

Ne govorim, ali sem ali nisem. Dejstvo je da so običajno na vrhu kar se tiče cen. Nima to veze ali je to malo zame ali ne :) 

Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je Alex napisal:

Pač ker so top. Pika. 

Če ti tko rečeš, pol že bo tko. 

Popravljeno od Shrek
Napisano
Napisano

Ma za normalno vožnjo so baje super, če te pa kdaj prime mal po ovinkih pa tudi ne boš kar letel v graben.

Sam isto razmišljam k sem umirjen voznik, za znoret imam motor (pa ne da divjam sam mi je bolje ovinke polagat z motorjem kot jih sekat z avtomobilom :D )

Kar se tiče review-jev je večina zadovoljnih, moraš pa vedet da pač to ni guma za na pisto :)

nexen-n-fera-su4.jpg
WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Nexen N Fera SU4 suit your car? Find the best tyre for your car read 47 reviews for the Nexen N Fera SU4 and compare to other Ultra High Performance tyres at tyre reviews

WWW.TYRES-PNEUS-ONLINE.CO.UK

Buy your Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyres online. Find the Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL low-cost at Pneus Online

Napisano

Ma za normalno vožnjo so baje super, če te pa kdaj prime mal po ovinkih pa tudi ne boš kar letel v graben.

Sam isto razmišljam k sem umirjen voznik, za znoret imam motor (pa ne da divjam sam mi je bolje ovinke polagat z motorjem kot jih sekat z avtomobilom )

Kar se tiče review-jev je večina zadovoljnih, moraš pa vedet da pač to ni guma za na pisto

nexen-n-fera-su4.jpg WWW.TYREREVIEWS.COM
Will the Nexen N Fera SU4 suit your car? Find the best tyre for your car read 47 reviews for the Nexen N Fera SU4 and compare to other Ultra High Performance tyres at tyre reviews  
WWW.TYRES-PNEUS-ONLINE.CO.UK
Buy your Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL car tyres online. Find the Nexen N'Fera SU4 225/45 R19 96 W XL low-cost at Pneus Online  
Te nej bi ble iz leta v leto vedno boljše gume, ja. Al. Pa vzemi Sava Intensa UHP2 pa ne boš sfalil z nakupom
Napisano

Sam sem imel intenso hp, v manjši dimenziji in je presenetljivo ok oprijem, kljub zelo mali obrabi. 

Napisano
Sam sem imel intenso hp, v manjši dimenziji in je presenetljivo ok oprijem, kljub zelo mali obrabi. 
Intensa hp je pogreb napram uhp2
Napisano
pred 2 urama je ignacij napisal:

Jz letos razmisljam o letnih Nexen gumah, nisem neki divjak tko da rabim nekaj srednjega. A je kdo to ze  sprobal

Jest imam ze drugi komplet nexen gum in ne opazim razlike med nexen in continental razn 300€ viska v denarnici. Ja cudn sm.

• Všeč 3
  • Zmeden 1
Napisano
pred 40 minutami je Scr3am napisal:

Jest imam ze drugi komplet nexen gum in ne opazim razlike med nexen in continental razn 300€ viska v denarnici. Ja cudn sm.

Sva že dva. Tudi sam kupujem srednji rang in jih zamenjam po tretji ali max četrti sezoni zaradi starosti. 

Napisano
pred 9 urami je sportman333 napisal:

Mislim, da si vzel super, predvsem pa kvalitetne gume. Boš pa verjetno prej gume menjal ali pa avto, preden jih boš obrabil.

Drugače pa Honda še vedno lepo izgleda, pa je ta model Accorda že 13 let na sceni. Škoda, da je Honda potem malo zašla pri oblikovanju.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

@scream katere nexen-ke pa? Jaz jih tudi ogledujem , po vseh možnih review-jih in izkušnjah uporabnik je to to za ta denar.

Winguard sport 2 na ocetovi sestki so pa letne N`fera su4.

Popravljeno od Scr3am
Napisano

Rabim nove gume. Gledam Kumho P71, in Nexen SU1 ali SU4. Ne vem kaj je med Nixenkami razlika, ampak oboje dobim za 93 EUR. Kaksen nasvet...

Napisano

Poglej malo na tire reviews mnenja.

Ja zsem vedno GY F1 ali pa kako Potenco. Zdaj sem pa 3 leta lahko letne probaval med GY Effgrip in Nokian X-line (teh ne delajo več). Pa sem mislil, kako so GY vrhunske gume. V dežju in suhem ni razlike, pa po plundri/snegu (spluženo seveda), samo wtf. Kar pleza avto in pleza. Tako bom te dni za oba avta kupil letne Nokian. Da sprobam zadevo od novega pa do smrti... :D

Napisano

Nisem imel nobenih a po oceni uporabnikov je Kumho bolj kot ne zelo slaba guma. Od nexen bi pa pogledal za sport, ki je kar pohvaljena 

Screenshot_20210331_173102.jpg

Screenshot_20210331_173122.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.