uklopko Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 (urejeno) Pozdravljeni. Tole gre bolj kot ne za opomnik, da se lahko zgodi verjetno tudi na CX5 z enakim motorjem . Pri pregledu sem opazil lužo pod avtom in manko hladilne tekočine v posodi. Odkril sem, kje pušča in seveda povprašal GOOGLA kaj on misli. Da ne pišem cele štorije je nekje negdo že opisal problem. https://www.mazda6club.com/threads/changed-hoses-now-the-box-is-leaking-please-help.445176/ Na srečo sem opazil preden je ta kos plastike čisto popustil in bi zaradi tega moral klicati avtovleko. Avto ima 260.000km Sem pa težavo odpravil sam. Iz Japonske sem naročil nov kos ki je kovinski, doma zamenjal in evo-nobene luže več prilagam nekaj slik. Je pa dokaj zoprno zamenjat ker ni prostora in je potrebno kar nekaj spretnosti da zamenjaš. Kakšna je uradna cena menjava tega na servisu se nisem poglabljal. Če morda kdo ve naj dopiše. nekaj slik: p.s. če bo kdo potreboval imam en kos baypass pipe viška že doma! (da ne čaka pošiljke ) in mu jo lahko tudi pomagam zamenjat -več na ZS lp Uroš Popravljeno 10. november, 2023 od uklopko 7 2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
SpEkTr Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Se pravi ta kos črne plastike - coolant bypass pušča ker ... a je porozen material postal? Citiraj
NevLado Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Hvala da si poročal na forumu !!! @scania a to mamo bencinarji tut 1 Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 Težko rečem. Ker sama plastika ni videti slaba. Pri meni je začela rositi na spoju. Sem že mislil da sem bv razdiral, pa sem potem tlačni test z milnico naredil Še dobro da je upgrade kovinski Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
scania Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 (urejeno) pred 11 minutami je NevLado napisal: Hvala da si poročal na forumu !!! @scania a to mamo bencinarji tut Nop nimamo Popravljeno 10. november, 2023 od scania 3 1 1 Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 pred 4 minutami je NevLado napisal: Hvala da si poročal na forumu !!! @scania a to mamo bencinarji tut Samo dizli kolikor jaz vem 2.2 skayactive. To je povratni vod ki hladi EGR ventil in pa hladilnik izpušnih plinov z vodo. 2 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
SpEkTr Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Kok je pa cena, mogoče bi to ob priliki preventivno nekak uredil. Kok pa je dela s tem? Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 (urejeno) Cena se giblje med 75-100€. Mene je prišlo 80€ pa cca 10€ hladilna tekočina ne vem na pamet. Pa ene 2h dela. Načeloma gre vse lepo samo, cevi je malo težje nataknit. Seveda pa vmes še sčistiš en EGR ventil , pa krivino od hladilnika plinov -pol pa traja ha ha Popravljeno 10. november, 2023 od uklopko 4 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
scania Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 pred 4 urami je uklopko napisal: Cena se giblje med 75-100€. Mene je prišlo 80€ pa cca 10€ hladilna tekočina ne vem na pamet. Pa ene 2h dela. Načeloma gre vse lepo samo, cevi je malo težje nataknit. Seveda pa vmes še sčistiš en EGR ventil , pa krivino od hladilnika plinov -pol pa traja ha ha Pol ko si že tak daneč pa še sesalne kanale in podložke na injektorjij pa mas mir 3 Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 Že tudi to urejeno 😉 Zdaj bo projekt vakum pumpa in odmična gred, ki je baje pogost fail. Meni se prižiga trikotnik zarad tega. Je pa poseg tudi za denarnico neugoden 4 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
scania Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 Kateri letnik je mazda? Za odmične so bili vpoklici Citiraj
uklopko Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 2014...nič ne vem o tem. Jaz sem 2.lasnik. kupljen pri 121kkm, zdaj jih ma 260kkm A lahko kje preverim to? 3 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
scania Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 (urejeno) To sem na brzino nasel en link je pa tega kar nekaj: (v opisu je tudi mazda 6) MAZDA CX-5 (2012 - 2016) - VACUUM PUMP MAY WEAR PREMATURELY - Car-Recalls.co.uk CAR-RECALLS.CO.UK ✅ MAZDA CX-5 (26/01/2012 - 21/01/2016) RECALL: The vacuum pump may wear prematurely... Drugace pa se da vpoklice tudi tukaj preverit: https://www.mazda.si/lastniki/vpoklici/ Najbolje poklicat na servis pa malo vprasaj. Popravljeno 10. november, 2023 od scania Citiraj
Bini Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 pred 2 urama je scania napisal: To sem na brzino nasel en link je pa tega kar nekaj: (v opisu je tudi mazda 6) MAZDA CX-5 (2012 - 2016) - VACUUM PUMP MAY WEAR PREMATURELY - Car-Recalls.co.uk CAR-RECALLS.CO.UK ✅ MAZDA CX-5 (26/01/2012 - 21/01/2016) RECALL: The vacuum pump may wear prematurely... Drugace pa se da vpoklice tudi tukaj preverit: https://www.mazda.si/lastniki/vpoklici/ Najbolje poklicat na servis pa malo vprasa Vpoklici tukaj niso zanesljivi,ker jih večkrat sploh ni pa bi morali biti kot naprimer moj na cx30...🥴 3 Citiraj
Boss Napisano 11. november, 2023 Prijavi Napisano 11. november, 2023 dne 10. 11. 2023 ob 20:27 je uklopko napisal: 2014...nič ne vem o tem. Jaz sem 2.lasnik. kupljen pri 121kkm, zdaj jih ma 260kkm A lahko kje preverim to? Uroš lepo te je spet videt gor na forumu. A si ti že 2x čistil sesalni kolektor? Ker kot vem si ga prvič dal sčistit, ko si nabavil tole šestko? Glede na kilometre bi ga moral ponovno. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. november, 2023 Prijavi Napisano 12. november, 2023 Cena se giblje med 75-100€. Mene je prišlo 80€ pa cca 10€ hladilna tekočina ne vem na pamet. Pa ene 2h dela. Načeloma gre vse lepo samo, cevi je malo težje nataknit. Seveda pa vmes še sčistiš en EGR ventil , pa krivino od hladilnika plinov -pol pa traja ha ha Pridem ob priliki do tebe pa zrihtava? Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Citiraj
uklopko Napisano 12. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2023 pred 12 urami je Boss napisal: Uroš lepo te je spet videt gor na forumu. A si ti že 2x čistil sesalni kolektor? Ker kot vem si ga prvič dal sčistit, ko si nabavil tole šestko? Glede na kilometre bi ga moral ponovno. Hvala. Bi bil potreben oldies goldies srečanje nardit😆 Ja res je. Letos poleti drugič očiščen kolektor. 5 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gelipter Napisano 12. november, 2023 Prijavi Napisano 12. november, 2023 Uroš....lepo da si spet na Mazda.f.😉😁 Mojstersko si to zrihtal na svoji mazdi 6.👍👍👍😉😁 zoom zoom 😉😉 2 Citiraj
mazdaman Napisano 12. november, 2023 Prijavi Napisano 12. november, 2023 Stari @uklopko kako si?Lahko bi se Link do trgovine kjer si kupil dal.Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 13. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2023 pred 15 urami je mazdaman napisal: Stari @uklopko kako si? Lahko bi se Link do trgovine kjer si kupil dal. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa gre nekako hvala. Jaz sem pri temu naročil-vse kot mora bit. | eBay WWW.EBAY.COM Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.