Ivan IK Napisano 30. november, 2023 Prijavi Napisano 30. november, 2023 Kako na netu i YT postoje bezbroj uputstva kako ugraditi kameru za vožnju unazad tako isto bukvalno ne postoji objašnjenje o rasporedu žica za fabričku kameru. 1. siva ili mat crna žica je -6 V GND 2. crna žica je GND kamere 3. Žuta žica je signal kamere 4. crvena žica je +6 V napon images hochladen Dalje je za Mazdu 3 BM/BM (verujem i za ostale automobile) potrebno napraviti dodatni kabl i spojiti kameru sa C 16 konektorom koji nalazi se na vrhu petih vrata hatchback-a. Nema potrebe da uklanjate negativni pol baterije ili bilo šta slično. Nakon što je veza završena, potrebno je resetovati multimediju istovremenim pritiskom na dugme za muziku, zatim za navigaciju i jačinu/isključivanje zvuka na oko 10 sekundi, odnosno dok se sistem ne resetuje / ponovo ne pokrene. Nakon ponovnog pokretanja, sistem vidi kameru za vožnju unazad / nema potrebe za dijagnostikom ili drugim novijim verzijama softvera. Toliko od mene i sretno 5 Citiraj
SpEkTr Napisano 1. december, 2023 Prijavi Napisano 1. december, 2023 Vidiš, vsaj v svoj jezik imajo prevedeno, ne pa mi siromaki.. 1 Citiraj
Bini Napisano 1. december, 2023 Prijavi Napisano 1. december, 2023 pred 2 urama je SpEkTr napisal: Vidiš, vsaj v svoj jezik imajo prevedeno, ne pa mi siromaki.. V novih Mazdah tudi nimajo več... 😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.