Skoči na vsebino

Plastika na Mazdi CX 30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
Am 22.1.2024 um 10:54 schrieb Slivka:

Am 22.1.2024 um 10:14 schrieb skritikrt:

Popravljeno od DragoK
  • Všeč 2
Napisano
pred 11 minutami je DragoK napisal:

Tvoj problem !!!

Ravno to je, da ni moj problem, ker me ne moti tako, da bi jo prodal... 😉

Me prav zanima kako te bodo odpravli.... 🤔😊

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)
vor 11 Minuten schrieb DragoK:

Hvala enako se pač pozna keri  so Špricani.

vor 10 Minuten schrieb Bini:

Ravno to je, da ni moj problem, ker me ne moti tako, da bi jo prodal... 😉

Me prav zanima kako te bodo odpravli.... 🤔😊

Moj problem vi pa vozite Samokolnice😄😄😄

Popravljeno od DragoK
  • Haha 3
  • Zmeden 1
Napisano

Samokolnica ima boljšo plastiko kot tvoj avto. Če bi imela tako, bi se ob malo šodra polomla 😆

• Haha 4
Napisano
pred 2 urama je DragoK napisal:

jaz se ubadam z njimi že kar lep čas

Daj se še malo s slovnico ubadaj 🙏 

• Haha 4

Podpis.png

Napisano

Danes pred lokalno trgovino pride starejši možakar z Mazdo cx-30. 

Sem šel gledat plastike in so res bile mal čudne 😁

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Napisano

Veš kaj pravim - mislim, da je bolje bit rahlo slaboviden z manjšo dioptrijo, kot pa oko sokolovo. Ti je marsikaj prihranjeno. sramezljiv

• Všeč 3
  • Haha 4

33112_1.png

Napisano (urejeno)
Am 30.1.2024 um 22:34 schrieb FuManchu:

Popravljeno od DragoK
  • Všeč 2
Napisano

A so komu te plastike že menjali, pa da je bila težava odpravljena?

• Haha 1
Napisano

glede na stalno ponavljajoče se odgovore imamo mogoče tudi kakega bot-a na forumu :) 

• Haha 2
Napisano

Pa tud forum jih NE BO rešu... 

Probleme s plastiko mislim...

• Všeč 3
Napisano

Pri dokaj velikem stevilu prodanih CX-30, ki kolikor vem, je trenutno najbolj prodajan model Mazde v Sloveniji… je samo eden tak, ki se mu ta plastika zdi popolnoma nesprejemljiva… Jaz bi se takega avta ze zdavnaj znebil, ce bi me kaj res tako zelo motilo, da bi moral ves gnev zliti na enem forumu v obliki teme, ki ima ze sedem strani … 

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Ljubim 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Upam, da se ne pričakuje, da bomo lastniki Mazd te samo hvalili ???

Marsikaj je pri Mazdah OK, marsikaj pa bi bilo lahko mnogo boljše. Te plastične obrobe se zdijo res tretje-razredne, mogoče v rangu Dacie. 😃 Mislim resno.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 3
Napisano

Nisem mislil, da je treba vse samo hvalit… Samo zaradi teh plastik tolikormprahu dvignit in se se skregat s pol foruma zaradi neprimerne komunikacije je pa malo prenapihnjeno ;) … 

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Upam, da se ne pričakuje, da bomo lastniki Mazd te samo hvalili ???

Marsikaj je pri Mazdah OK, marsikaj pa bi bilo lahko mnogo boljše. Te plastične obrobe se zdijo res tretje-razredne, mogoče v rangu Dacie. 😃 Mislim resno.

Lol kaj...

v videu reče, da so plastike uporabne če ga kam prisloniš, ampak je neatraktivno za kampiranje in offroad vožnjo hahahaha

Kdo gre šminkirat na offroad in kdo bi šel na offroad s CX-30? :D

• Všeč 1

Podpis.png

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

Nisem mislil, da je treba vse samo hvalit… Samo zaradi teh plastik tolikormprahu dvignit in se se skregat s pol foruma zaradi neprimerne komunikacije je pa malo prenapihnjeno ;) … 

Ja, ker je mnogo "vernikov" oziroma navijačev, ne glede na dejstva zagovarjajo določeno stvar/stran. Ne slišimo argumentov drugih. 

Ta slaba izvedba plastike si po mojem mnenju zasluži še več pozornosti, kot samo nekaj strani, saj ni na nivoju, kot se Mazda rada oglašuje. Na eni strani na videz brezhibno lakiranje, zraven pa grbulasta plastika. A to paše skupaj?

Tiste, ki se nočejo soočiti z dejstvom, da so plastične obrobe pod nivojem, sprašujem, kaj jih na Mazdi sploh privlači? Zakaj vozijo Mazdo? Ali zato, ker ima Mazda "odlično" servisno mrežo, ali zato, ker je volan že po 50.000 km oguljen, ali zaradi izredno "naprednega" info sistema, ali ker je bencinski motor len, ali ker je dizelski motor lahko zelo problematičen? Jih privlači predvsem oblika, tako kot mene oziroma bolj iskreno, mojo ženo? 😃 Obliko pa ta plastika kazi.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano

Ne recem da so slabo narejene plastike, ampak ne bi tezil vsakemu ki ima 2min casa da me poslusa.

Bi me sigurno zmotilo prvic k bi opazu, ne bi se pa prevec sekirov, in bi verjetno kr hitr pozabu. Avto je vseen zato da se vozim z njim, ne da ga gledam na parkplacu.

Za tale volan pa povsod berem da se hitr oguli, ampak pri meni je pa po 130kkm se kt nov.

• Všeč 3
Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Matick napisal:

Ne recem da so slabo narejene plastike, ampak ne bi tezil vsakemu ki ima 2min casa da me poslusa.

Bi me sigurno zmotilo prvic k bi opazu, ne bi se pa prevec sekirov, in bi verjetno kr hitr pozabu. Avto je vseen zato da se vozim z njim, ne da ga gledam na parkplacu.

Za tale volan pa povsod berem da se hitr oguli, ampak pri meni je pa po 130kkm se kt nov.

To vse pove, kako smo "objektivni" oziroma so naši kriteriji različni. Za nekoga oguljen, za drugega kot nov. 😉 Bi ga rad videl v živo na lastne oči ... 😀

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 4
Napisano
pred 19 minutami je Matick napisal:

O ja. Živčni zlom, ko je na Alfi ob luknah amaturka škrtnila. Tudi v ovinkih so se odlomljeni kosi vozli.

To smo amaturko ven vlačli, da smo jih polovili. No to je bil en izmed razlogov tudi da je šla. Seveda s problematično enoto na odmični in povečanjem števila v družini.

• Všeč 1
Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.