Brez skrbi, ne bo treba, ga bodo jutri zaprli za pol leta. Ma ne, sej se hecam, samo pogojno bo dobil pa mal ga bodo po rokci udaril in rekli ti ti ti, da ne boš eno leto kej tazga spet naredu.
V glavnem, točka 3 je "off the table" torej. Samo še 1 in 2 ostaneta - @50keda kako se GY obnesejo v dežju in ali si zadovoljen z njimi?
A ti štumfi smrdijo al ti je cegu na glavo padu, ta take klatiš? Boš počasi začel na volitvah Janšo obkrožvat?
In ko rešiš tole zgoraj, ugotoviš, da je zgolj dilema in ne trilema...
V tednu, ko smo imeli lkar nekaj dežja sem malo sprobal moje trenutne gume. Kaj naj rečem, drsijo natančno tam, kjer so drsele zimske, se pravi to ne more bit merilo. Torej, a zamnjat al ne je veliko vprašanje, ki mi ponuja tri odgovore
1.) vozim obstoječe pa v dežju nekoliko bolj previdno
2.) zamenjam za nove GY pa še vseeno v dežju ne divjam, te gume pa podarim nekomu za drift.
3.) prodam navornika in si kupim G165, da mi ne vrti v prazno pri močnejšem pospeševanju v mokrem.
ehhh, dilema oziroma trilema.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo