Skoči na vsebino

LED žarnice

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

pred 4 minutami je marko72 napisal:

5000 k, imajo ventilator..se ga ne sliši in ne moti ničesar. Snop je pravilno odrezan-parabola z lečo

To vse velja za tvoj avto. Pri drugih pa vprašanje, kako bi bilo. So pa res poceni žarnice. Si bom kar shranil nekam😁

N7rRRL1.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Imam kolega, ki v raznorazne kripe, ki se na pol leta menjajo, tiši led, 75w in podobne nelegalne fore.

Pol pa imam najraje, ko take specialce dobim v dežju na kontra špuri. Ni ga lepšega.

Popravljeno od godlike
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 8 mesecev kasneje...
dne 10. 1. 2024 ob 8:09 je bajsi6 napisal:

Ni nikogar, ki bi imel (dobro) praktično izkušnjo z LED? Samo teorija?

Živjo.

Malce kasno...ampak vseeno.

Imam starejši tovornjak(TAM 110 T7) in seveda katastrofalna svetilnost luči. 

Kupil pri nas za mislim da 30-40 € 2 kosa. Dal v luč, nastavil višino, nastavil levo/desno in.......odličen rezultat. Nasproti vozečih ni motilo. 

Vozil sem za sosedom. Slučajno. Uprašal kasneje če sem mu kaj svetil v ogledala, pa je rekel da ne.

Ampak, ker me je lokalni policaj(vsi ga poznamo) v civilu gledal(ravno mim je šel) direkt v luči, sem opazil da ima totalno trdega in ob naslednji maaaali šansi ko bo na šihtu bo nekaj sigurno narobe. Sem jih dal ven.

Ne me narobe zastopit, kitajci niso napredovali v razvoju....mi smo zaostali, Evropa.

In sem 100% sigurn, da Osram al pa kitajc je ista kvaliteta. Sam Kitajci so grdi,grdi.

dne 10. 1. 2024 ob 8:09 je bajsi6 napisal:

Ni nikogar, ki bi imel (dobro) praktično izkušnjo z LED? Samo teorija?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 urami je Janez007 napisal:

Če so tvoje LED žarnice res tako dobre kot praviš, potem jih tudi lokalni policaj ne bi opazil, se strinjaš?

Dragi Janez007,

LED žarnice VSAK opazi.

pred 3 urami je Boss napisal:

Če bi ti tud imel trdega bi opazil razliko.

Sm ga imel tud jest. Neč bat, sm bil ravno za žarncami.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 7 urami je Mr.G. napisal:

In sem 100% sigurn, da Osram al pa kitajc je ista kvaliteta. Sam Kitajci so grdi,grdi.

Osram ima zelo ozek nabor certificiranih vozil, v katerih se lahko uporablja njihov led.

Vse povsod drugje je isto nelegalen, kot kitajci 😉

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 15 urami je godlike napisal:

Osram ima zelo ozek nabor certificiranih vozil, v katerih se lahko uporablja njihov led.

Vse povsod drugje je isto nelegalen, kot kitajci 😉

Imaš popolnoma prav. Sem videl njihov katalog vozil. Med njimi je tudi TRABANT 603/601(en al drug).

Edino kar pravim je to, da veliko ljudi VERJAME če bo narejeno v Evropi je odlično, če naredi Kitajc je slabo. Mogoče je to veljalo 20 let nazaj.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prvi novembe je letos v Vipavi precej bol topel kot lani. lani smo bili na pokopališču v bundici in kabi, letos bomo pa v krathih rokavih
    • Medtem, ko se vi prepucavata EV da ali ne, sem jaz včeraj postavil nov dnevni osebni rekord glede razdalje, prevožene z EV. Ta je sedaj pri 978,5 km. 😃    In ker so bile že včeraj po Evropi "selitve narodov", pa še en butelj avstrijski se je spomnil, da bi zaprl več kot tretjino "Tauern autobahn" zaradi "extreme size/load" prevoza, je bilo nenačrtovano več vožnje po lokalnih cestah. Za piko na i so na cestninski postaji še vedno obračunali 13,50€ za tunele, čeprav se skozi ene 7 sploh nisem peljal ... Ampak slednje je že za drugo temo in sem pač delil usodo voznikov ICE. Je pa z EV bistveno lažje shajati in se po polžje premikati v kolonah.
    • Jaz sem imel cx-5 z taksno kombinacijo in poraba je bila v povprecju 7,9 se mi zdi, je napisano na poraba.com, za vseh mojih 180.000 kolikor sem jih naredil v 4 letih.   sedaj se avto vozi naprej brez tezav pri novem lastniku, ce se bo kaj pojavilo bom pa objavil 
    • Imaš popolnoma prav. Sem videl njihov katalog vozil. Med njimi je tudi TRABANT 603/601(en al drug). Edino kar pravim je to, da veliko ljudi VERJAME če bo narejeno v Evropi je odlično, če naredi Kitajc je slabo. Mogoče je to veljalo 20 let nazaj.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.