kacnje Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Na moji CX-5 je touch screen deloval, če je avto miroval. Prejle sem govoril s sodelavcem, ki ima CX-30 in mi je omenil, da pri njem ne deluje touch screen niti takrat, ko avto miruje. Priznam, da sem bil malo presenečen. Ampak mogoče je pa to res. Mi lahko kdo to potrdi? Mislim, da ima letnik 2021, če se ne motim. Citiraj
Boss Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Kratek odgovor je DA. Tole je novi infotejment, ki je tudi nekoliko odročno odmaknjen in nima touchscreena... vse upravljaš samo z gumbom in tipkami. 3 Citiraj
Jest Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Zaslon sicer je Touchscreen... samo v MZD sistemu ne deluje... deluje pa, ce upravljas preko Apple Carplay (da se nastavit, da deluje tudi med voznjo) ... Za Android Auto pa nisem preprican ... mislim pa, da tudi ne deluje ... Ni pa kaj dosti uporabno... saj je zaslon pomaknjen precej nazaj... Meni pride prav samo za garazna vrata odpret, kjer se v blizini doma pojavi spodaj gumb ... ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bossek Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar @Jest to govoris za CX30? Kolikor je meni znano v CX30 ekran ni touchscreen. Tvoja CX60 pa ima tako kot si napisal Citiraj
Jest Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Res je... Tako je v CX-60... sem mislil, da je pri CX-30 podobno ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
kacnje Napisano 19. januar Avtor Prijavi Napisano 19. januar Dobro, da nisem preveč pametoval v družbi 🙂 vidim, da bi lepo v meglo brcnil. Citiraj
Bini Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Na moji ni prstkov na ekranov, ker ne dela in mi ni všeč, ker bi včasih prav prišlo... 😉 1 Citiraj
Sunking Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Kot je bilo že napisano, se touch na CX30 izklopi med vožnjo, če pa si v Android Auto, pa na dotik dela ves čas. Sopotnik lahko mirno pušča prstne odtise na ekranu. Je pa to pri novi Mazdi, kako je pri starejših modelih ne vem. 2 Citiraj
kacnje Napisano 19. januar Avtor Prijavi Napisano 19. januar Čakaj, sedaj mi pa ni jasno. Sunking piše, da v AA deluje dotik ves čas. Že to mi je čudno. Potem pa pišeš, da se touch na CX-30 izključi med vožnjo. Ravno zgoraj ste me prepričali, da touch ne deluje v mirovanju, zakaj pišeš, da se potem izključi? Ali je ta razlika med letniki? Citiraj
NevLado Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 52 minutami je kacnje napisal: Čakaj, sedaj mi pa ni jasno. Sunking piše, da v AA deluje dotik ves čas. Že to mi je čudno. Potem pa pišeš, da se touch na CX-30 izključi med vožnjo. Ravno zgoraj ste me prepričali, da touch ne deluje v mirovanju, zakaj pišeš, da se potem izključi? Ali je ta razlika med letniki? Ti je že Jest zgoraj odgovoril... 1. MZD NE dovoli toucha sploh 2. Carplay/AA LAHKO VKLOPIŠ TOUCH VEŠ ČAS 3 Citiraj
kacnje Napisano 19. januar Avtor Prijavi Napisano 19. januar Ja, tako mi je logično. Sedaj me je pa Sunking zmedel. Citiraj
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Takole je pri meni v nastavitvah za CarPlay ... za Android Auto bi moral pa probat ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Sunking Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 2 urama je kacnje napisal: Ja, tako mi je logično. Sedaj me je pa Sunking zmedel. Preverim da nisem kakšneg kozla ustrelil. 1 Citiraj
Bossek Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar Pa folk a vi veste da pisete o dveh razlicnih avtih CX30 - nima touchscreen (ekran ni touchscreen in ne more delat nikjer) CX60 - touchscreen dela v carplay in android avto 1 Citiraj
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 2 minutama je Bossek napisal: Pa folk a vi veste da pisete o dveh razlicnih avtih CX30 - nima touchscreen (ekran ni touchscreen in ne more delat nikjer) CX60 - touchscreen dela v carplay in android avto Saj @Sunking im cist frisno CX-30 ... Mogoce so kaj uredili, da deluje podobno tudi v CX-30 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bossek Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar pred 1 minuto je Jest napisal: Saj @Sunking im cist frisno CX-30 ... Mogoce so kaj uredili, da deluje podobno tudi v CX-30 ... pa res - Newly available 10.25” infotainment display features wireless Apple CarPlay and Android Auto connectivity and touchscreen functionality 3 Citiraj
Sunking Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar (urejeno) Me je Bossek prehitel z uradno informacijo, ki potrjuje, kaj je napisal Jest. Dodajam video. V Mazdinem sistemu dotik ni omogočen, ko si v Android auto pa je. 20240119_170233.mp4 Popravljeno 19. januar od Sunking 1 1 Citiraj
Sunking Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar (urejeno) pred 26 minutami je Bini napisal: Dela tudi med vožnjo? 🤔 Ne morem potrdit. Tipkala sva samo v Tidal app in navigacijo ko je bil avto v mirovanju. Mimgrede, ali kdo muziko v avtu predvaja prek Tidala? Tidal na Android auto mi namreč ob iskanju benda ne prikaže vseh albumov, Tidal na telefonu pa. Popravljeno 19. januar od Sunking 1 Citiraj
Jest Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar @Sunking… kot vidim, imas slovenski jezik v infotainmentu… Glede tega, ce deluje touchscreen med voznjo, preveri v nastavitvah… sem dal prej screenshote, kako to izgleda v CX-60 … 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Sunking Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar pred 14 urami je Jest napisal: @Sunking… kot vidim, imas slovenski jezik v infotainmentu… Glede tega, ce deluje touchscreen med voznjo, preveri v nastavitvah… sem dal prej screenshote, kako to izgleda v CX-60 … Res površno sem šel skozi nastavitev jezikov, klical prodajalca, ki je zatrdil, da mora bit tudi opcija slovenslega jezika, šel pogledat še enkrat in je. Je pa omenil, da če slovenečine ne bi bilo, se tega menda ne da nadgradit. 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.