Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Vozim cx-5 (crvena strelica) u laganom lijevom zavoju. Iza mene drugi auto (tamno zelena strelica).

U susret mi dolazi auto (plava strelica).

Vozi blizu bijele crte, ništa strašno. Ima mjesta, mogao bi proči autobus.

Ali moja mazda je zapištala i na ekranu napisala BRAKE!

U međuvremenu smo se več mimoišli.

I mazda nije zakočila, što je jako dobro jer vozač auta iza mene nije imao razlog očekivati da bi ja tu mogao naglo zakočiti.

Tu se vozim svaki dan i to je mazda napravila prvi puta u toj situaciji.

Još 2 puta, u 4 godine,  je napisala BRAKE! kada je auto ispred mene naglo usporio.

Nikad nije zakočila, hvala bogu i mazda inžinjerima.

Sad se ja pitam, ima li moja mazda sustav da sama koči?

Dali to upozorenje (beep beep    BRAKE!)  ide uvijek prije samostalnog kočenja?

Screenshot_20240129_050248_Maps.png

Popravljeno od mazda_gg
Napisano

Da, stalno upozori sa BREAKE i zatim zakoči ako je potrebno. 👍😉

• Všeč 4
  • Začuden 1
  • Jest je spremenil naslov v Samodejno zaviranje
Napisano (urejeno)

Ima kameru,ima radar,ima SCBS😃👍 

Ali nemoj se "raskomotiti"...nije perfektan i ne može "sve"...svejedno trebaš biti oprezan i biti "dobar vozač"...ali bolje da ime nego da nema!

IMG_20240129_143451.jpg

IMG_20240129_143459.jpg

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Če bi bilo kritično, bi avto tako pohodil zavoro, da bi te na šipo ozr. vsaj na volan prilimalo. Pol še onega zadaj vate ...

Napisano

Podobno (samo opozorilo, brez zaviranja) se je menda ženi zgodilo včeraj 2x na Celovški pri Mazdi 6. Ugibam, da je težava umazanija na senzorjih, ki se v tem obdobju nabira zaradi mokrih  umazanih cest ... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.