ReDevil Napisano 26. februar, 2006 Prijavi Napisano 26. februar, 2006 Kaj ste bli (al ?e boste) kej za pustahrusta in a ste dali kak krof v usta? Jaz sem mal razmi?ljal da bi kaj bil za ma?kare, pa sem ugotovu, da sem ma?kara itak vsak dan in pol nima smisla menjat taktike! Je pa drga? verjetno ena cenej?ih mask, da si montira? dobre vile v .it in postane? .noj! Bi biv pa dobr biznis, se maskirat v in postavt kak?en radar, pa neobdav?eno pocolat kake velke dnarje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 26. februar, 2006 Prijavi Napisano 26. februar, 2006 Mi smo bli ma?karce..... MUMIJE!! in smo celo Hrva?ko istro prebredli Bom zalimal slike ko jih uploadam z aparata...... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 26. februar, 2006 Prijavi Napisano 26. februar, 2006 Mene tudi niste najdli med ma?karami, sem pa bil pri nas na pustnem sprevodu ?ez Vir Slike in ostali so boste v parih dneh lahko ogledali na Pustna sekcija stri?ek Tole je pa ena maska katero smo naredili lani, letos pa ni bilo ?asa Citiraj
uklopko Napisano 27. februar, 2006 Prijavi Napisano 27. februar, 2006 dobra mobikarjola!!! Sod pa zihr slu?i za turbinski pospe?ek oz.raketni A je bil s smodnikom napolnen? LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.