Skoči na vsebino

Prtljažnik za 3 kolesa za Mazdo3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Prodam prtljažnik za 3 kolesa, predelan za Mazdo3, koloteki razmaknjeni za lažjo pričvrstitev koles. Opremljen je z lučmi in prostorom za 3. tablico.

Cena: 50 €.

1043295.jpg

2043295.jpg

Popravljeno od etcho
  • etcho je spremenil naslov v Prtljažnik za 3 kolesa za Mazdo3
Napisano

Suma sumarum sem dobil točno nekje vmes med "idealno ceno" in eurotaxom. Zdaj pa skok po novo CX-30. 😁

• Všeč 5
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Suma sumarum sem dobil točno nekje vmes med "idealno ceno" in eurotaxom. Zdaj pa skok po novo CX-30. 😁

Kateri motor si izbral? 

Napisano

Pa mal poslikal avto, ko pride. V garaži, na določeni svetlobi. Pa žena/punca naj pove, če opazi kaj nenavadnega 😀

• Všeč 1
  • Haha 9
  • Ljubim 1

Podpis.png

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je Alex napisal:

Kateri motor si izbral? 

X, ročni menjalnik

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Pa mal poslikal avto, ko pride. V garaži, na določeni svetlobi. Pa žena/punca naj pove, če opazi kaj nenavadnega 😀

😄Ponavadi se res vidi nekaj nenavadnega, odsev ene glupe face s telefonom v roki ... 🤣

• Haha 8
  • Ljubim 1
Napisano
pred 21 minutami je etcho napisal:

odsev ene glupe face s telefonom v roki ... 🤣

aha, a v tem grmu torej tiči zajec. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Da ne bo pomote, to je usmerjeno tistim picajzlom, ki iščejo "dlako v barvi". 😆

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Sedaj smo končno razkrili, kaj je videl Drago v odsevu sonca. 😄😄

• Haha 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Da ne bo pomote, to je usmerjeno tistim picajzlom, ki iščejo "dlako v barvi". 😆

Rece se "izboklino na plastiki" 😂

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Zakaj zasmetili?

Pir si jim/nam dolžen, ker ti bumb delamo.

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano

Ko začnem vozit 30-ko, bo hitro pozabljeno, za več, za manj, pozornost gre drugam. 🤘

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No to pa prvič slišim. Jaz bi spucal EGR in speskal sesalni kolektor. Menjal ta senzor. Vozil avto do naslednje lučke.   A si kupil uvožen avto iz tujine, servisiran na 20kkm?
    • Malenkost, hvala enako.... 🤗😉
    • Pozdrav, zaradi dobrih izkušenj z Mazdo 6 2009 diesel 140KM sem pred 3 meseci kupil CX-5 2.2. diesel 184KM automatik, 120000 prevoženih. Par dni nazaj se mi je prižgala lučka motorja. Po priklopu na računalnik je ugotovljena napaka P24C6 in P24AE. Pravijo, da bom moral zamenjati senzor na izpuhu art.no. SHYG-18-7EOA. Cena senzorja 700,00 EUR :(Ali ima kdo kakšen predlog za ugodnejšo rešitev problema?
    • Tablete. Tablete so edina rešitev za to vojno, če pride. Ali pa takojšnja upepelitev, ki je še najboljši rezultat brez kasnejšega mučenja. Vse ostalo ne pomaga.   Drugače so pa Američani imeli pilote tudi v RAF-u v VB še preden se je Pearl Harbour zgodil.
    • Ameriški piloti in letala so prišli na Kitajsko eno leto prej preden se je Amerika pridružila vojni.   Samo res: "svetovna vojna" se je začela šele leta 1942, ko Amerika vstopi v vojno. Na, pa je spet Amerika tista...   Kakorkoli, a se že kaj pripravljate na tretjo svetovno vojno? Rusi bi radi Ukrajino, ne bi se pa branili tudi katere druge države. Kitajci bi radi svoje brate na Tajvanu z raketami prepričali, da se vrnejo v njihov objem. Tudi na bližnjem vzhodu nekaj rožljajo z orožjem pa rakete streljajo, ... ... ... ... Konec koncev, tudi meni bi prav prišla vsebina trezorja kakšne banke v Gorici...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.