Skoči na vsebino

Otroško kolo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prodam otroško kolo znamke Head v velikosti 16 col. Kolo je zelo lepo ohranjeno kot novo. Cena 80€

IMG_20240217_144232.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Naj bi bilo v drugi polovici 2025.   Leta 2025 bo na štirih odsekih avtocest zaživelo sekcijsko merjenje hitrosti WWW.RTVSLO.SI Sistem sekcijskega merjenja hitrosti na štirih odsekih avtocestnega omrežja bo predvidoma začel delovati v drugi polovici leta 2025. Izbrani dobavitelj opreme, ljubljanska družba Intermatic, je v fazi pridobivanja...  
    • Eh, lih sem ti mislil napisat, da raje si kupi ekolo
    • Na starega leta dan, ko me ni bilo doma je prispel e-skiro. Konec tedna ga sestavim in, ko bo topleje se poskusno zapeljem malo na okrog.... 
    • ...update map je November 2024,kaj več pa itak ne moreš vedeti🙄  Jaz že kaki dve leti tam tako vozim...skoz ena testiranja itd,pol bodo pa od danes na jutri "zares",jaz butelj bom pa lih "not padel"...pol pa samo "zahlen sie bitte"🤨    Nič ne rečem...sem že pisal,ko smo konc Aprila šli v Lignano...vsi makaronarčki lepo vozili "pridni k bubike"😲...mi je bilo prav čudno...pol pa vklopim onboard navigacijo,na Mazdi,in porajtam,da so "nafukali" sekcijskih merjenj k dreka...pa je v redu,da je .. Sam to pr nas...pa je,pa ni,pa je...ma jebejo se naj...sam na  denar so,za varnost jih pa boli pimpek.   Moje mnenje.
    • Jaz pa sem mislil, da to dela in se tudi skozi na tempomat 100km/h vozil 😥
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.