Skoči na vsebino

Alu platisca mazda cx5 2x

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja, premium Contact 7.
    • No, da se jaz pohvalim Michelin Alpin PA4 zimske gume. Zdrzale 5 let, 55-57.000 km prevozenih. Letos sicer malce nesejo, ce grem v kak ovinek po mokri cesti, ampak ce znizam hitrost za 10, ni vec teh tezav. Sem jih mislil lani menjati, po 4 letih... pa dobro da jih nisem. V snegu ni bilo tezav, tudi v poledici ne. Dobro sem jih "preduzio" za eno leto. 😄   Za drugo zimo pa se ne vem... me mika vsaki 2 leti nove kupit in malce kolobarit. S Kleber ali Hankook, kot se tu na forumu hvalijo. Se mi zdi boljsa strategija.
    • Tale je ja. Narejena za azijski trg, kjer nisi tako rigorozne zahteve. Kot smo že ugotovili številni ; za v suhem vremenu, ko je toplo se prav lepijo na asfalt in so res top gume. Čim pade malo dežja ali v dežju so pa katastrofa in ni slabših gum. 
    • Kake nedavne izkušnje z liderpnevmatik.si? Gume cenejše za 20€ na kos, a če je kako sranje oz. napaka in jih vračaš - je baje poštnina 30€ na gumo.
    • zgodba Northvolta je zaključen, žalostno...bomo pa tale poizkus zelene prihodnosti izredno drago plačali: Novica izpred 1 leta:   Sweden: EIB finances Northvolt’s battery factory with over $1 billion WWW.EIB.ORG The European Investment Bank (EIB) will finance Northvolt’s gigafactory in Northern Sweden, with a total lending package to slightly over $1.038 billion (€942.6 million). The financing is an important part of... 8 miljard je šlo (toliko je danes dolgov), še preden se je sploh kaj zgodilo, 5000 zaposlenih..... Kako naj bo potem stvar poceni, pa kaj poceni, sploh retnabilno? To je nemogoče obrniti v operativno podjetje.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.