poky Napisano 21. marec, 2006 Prijavi Napisano 21. marec, 2006 homologacija plati?? gum in feder stane v ljubljani pri lpp-ju 11.600 sit, v mariboru pa 28.560 sit! tako da grem homologirat kr v ljubljano, pa ?e fajn izlet bom mel Pa kaj si ti nor!!!! Kaj te taka razlika??? :ne vem: Te bom pa jaz tudi v LJ ?el homologirat! BrainY gdaj ma? namen it? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 21. marec, 2006 Prijavi Napisano 21. marec, 2006 postopek je tak da jim po?lje? pisno vlogo za homologiranje pol pa te oni povabijo k njim v roku 10 dni tak da ?e bo sre?a upam da naslednji petek Lp Citiraj
poky Napisano 21. marec, 2006 Prijavi Napisano 21. marec, 2006 Uu,jaz morem prej ?e ?ipe temnit.... Tak da ne bom mogo ?e takrat,?koda,bi lahko ?la skupaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 postopek je tak da jim po?lje? pisno vlogo za homologiranje pol pa te oni povabijo k njim v roku 10 dnitak da ?e bo sre?a upam da naslednji petek Lp Potem pa ?aka? kak teden,dva,tri ali cel mesec na karton?ek. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Ciko boy Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 nej mi zdej edn razlo?i, ?e bi jst pr?u z 195/50/16 gumami in 16col. felgami ?ez homologacijo al ne!!! Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Guest BrainY Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 nikakor! dimenzija nekako ne ustreza Vi?ina mora ostati ista, kak?na pa je ta, je pa odvisno od originalne! ta je napisana ali na notranji strani vrat ali pa na homolomo karton?ku (?e ga ?e ima?) lp Citiraj
Ciko boy Napisano 30. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2006 nikakor! dimenzija nekako ne ustreza Vi?ina mora ostati ista, kak?na pa je ta, je pa odvisno od originalne!ta je napisana ali na notranji strani vrat ali pa na homolomo karton?ku (?e ga ?e ima?) lp ja ka pa pol tisti ki majo ogromne felge tak da mu ?e povsod ?ohajo gume?? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
LabiGT Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 premer kolesa mora biti vedno enak (+ ali - 3%) lahko das ogromno feltno sam pol je guma tok nizja... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ciko boy Napisano 5. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2006 ej kaj pa pravte na 195/45/16 a to bi ?lo ?ez al je preve? Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Guest BrainY Napisano 5. april, 2006 Prijavi Napisano 5. april, 2006 pomoje ti ustreza 205/45 r 16 Citiraj
Ciko boy Napisano 5. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2006 pomoje ti ustreza 205/45 r 16 ne 205 je ?e preve?, sm ?e probu Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Grega_ Napisano 5. april, 2006 Prijavi Napisano 5. april, 2006 aaaaaaa men se bo utrgal, pa to ne more? verjet. Zdej bom pa ?e ?aku en cajt da bom dobil homologacijski karton?ek. Teli na upravnih enotah so ?ist ubrisani. Ho?ejo da naj pisno zahtevo po?ljem, ker kao sistem ne dela in mi ne morejo povedati ?tevilko prvotne izjave o ustreznosti vozila. No to vlogo je pa potrebno pla?ati. Ima kdo kaj vez da bi jest to ?impreje dobil?? Ker tako ali tako moram potem ?e pri uvozniku pla?ati za duplikat Citiraj
suicidal Napisano 5. april, 2006 Prijavi Napisano 5. april, 2006 .. ker kao sistem ne dela ... re? da ti kuli ne dela. :ne vem: mene bolj zanima, ?e ma tale dr?ava homologacijo Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Grega_ Napisano 6. april, 2006 Prijavi Napisano 6. april, 2006 ..sem ?e enkrat v CE poklical in govoril z neko gospo in je povedala da ji naj kar po faxu po?ljem ko bom izpolnil pro?njo in pla?al takso....je rekla da bo ?la tako v arhiv pogledat in mi sporo?ila ?tevilko....sem jest vedu da moram z ?enskam delat, ker tist tip je bil pa res zategnen do amena ...zdej pa letim na lj upravno enoto po tist obrazec. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.