zlatinejc Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 jo. mam mazdo 626 l90 uno ?katlo ja 2.0 in mi ?e neki cajta nagaja ta v?ig plus poraba je previsoka pribli?no 15l/100km in sm obiskal ?e gamo center pa par doma?ih mehankarjev in usi mi govorijo isto al je fergazer al pa neka pumpa,pa noben n? naredu, skratka zanima me ?e je ?e kdo imel kdaj take probleme in kako se jih je znebil (katermu mehankarju je odpelu avto, ker na gami centr so me obral za 15k stem da niso NI? popravl). tnx, ajde ?ao. Glede nakupa mazde, me pa zanima, ?e kdo prodaja mazdo letnik 97-01, do 100k prevo?enih, lah mal ?ez, pa da ma pomo?nosti klimo, pa da ni karambolerana, po?kodvana, oziroma koliko je aja pa ?e to naj je 1. lastnik. zdej pa res ?ao:* Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. marec, 2006 Prijavi Napisano 4. marec, 2006 Ta mazda nima uplinja?a. Najverjetnej pa ja vs e skupaj sam o za nastavit, mogo?e je zobati jermen presko?il, lahko pa so slabi(zani?) samo kabli ki gredo na sve?ke, Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 20. marec, 2006 Prijavi Napisano 20. marec, 2006 S kabli sem ?e imel posla! Drga? pa me zanima, a si kaj porihtal zadevo ali te ?e vedno ba?e? Ker imamo kar par dobrih mehankarjev na zalogi, tko da ni treba v gamacentr rinit al pa bognedaj v akozmos! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 da nebom odpiral nove teme bom tukaj vpra?al... ali je to normalno da ko se peljem majn ko 50km/h, ko spustim plin mi avto dvakrat cukne kot da bi na hitro dal in spustil plin oz dvakrat pritistnil zavoro na hitro...pri majn?i hitrosti, ?e posebaj v prvi prestavi je to kar zelo ob?utno in mote?e Citiraj
blindek Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 kaj res noben neve al no?e odgovorit na moje poste? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 blindek...lahko je merilec pretoka zraka...lahko je filter zraka al pa filter goriva........ce se ti to dogaja sam v 1. prestavi....amm...da nisi kakega zobnika stran odpilu??? To ta zadnje je streljanje, ker ne vem, ce bi blo to mozno... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Boss Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 kaj res noben neve al no?e odgovorit na moje poste? brez panike - se bo ?e na?el kak?en, ki mal ve? ve po moje te je*e kak?na preparena cevkica, ker ko spusti? gas se motor premakne v kontra smeri kot pri pospe?evanju pa lahko takrat luknja zazija na cevki pa avtomatika napa?no me?anico ustvari, ki verjetno zadu?i motor... Jaz bi ?el v tej smeri raziskvat, sledijo pa sve?ke (predvsem luft na anodi), v?igalne tuljave, kabli,... itd Citiraj
blindek Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 hvala bom probal prvo sve?ke,potem pa ?e kable Citiraj
Guest DANDO1 Napisano 30. april, 2006 Prijavi Napisano 30. april, 2006 najbolj, da gre? kupit kar novo, bo nekarambolirana pa prvi lastnik bo? ti Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.