Skoči na vsebino

P: darilni kupon za Elan smučke (500€)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prodam za 400€, ker ne smučam, če koga zanima, nakup mora pa biti v njihovi trgovini v Begunjah....veljaven do konca 24.....(ni pa možna menjava za kaj drugega, sicer bi to že sam naredil). Ob nakupu smuči nad 500€ se doplača razlika (če za manj, razlike ne vračajo). Če koga zanima zs.

20240328_091112.jpg

Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Prodam za 400€, ker ne smučam, če koga zanima, nakup mora pa biti v njihovi trgovini v Begunjah....veljaven do konca 24.....(ni pa možna menjava za kaj drugega, sicer bi to že sam naredil). Ob nakupu smuči nad 500€ se doplača razlika (če za manj, razlike ne vračajo). Če koga zanima zs.

Jaz bi zakril črtno kodo, za ziher, da ne bo komu potegnilo kode :D 

• Všeč 3
  • Haha 2
  • Začuden 1
  • Hvala 1
Napisano
pred 3 urami je NevLado napisal:

Jaz bi zakril črtno kodo, za ziher, da ne bo komu potegnilo kode :D 

hvala, ti si sigurno kak it security guy :)....ni take panike, ker imam še dopis kjer piše "ob prevzemu nagrade je potrebno pokazati osebni dokument...trgovina bo imela seznam nagrajencev", ker sem moral oddati tudi svojo DŠ, tako da v osnovi je bon vezan na moje ime, in s potencialnim kandidatom bi moral iti jaz v trgovino (imajo kar spisan dober protokol....). Malo sem razočaran nad odnosom, ker bi z veseljem kupil njihovov kolo in s tem takoj doplačal cca.300-500€, torej bi imeli več od mene, ampak se striktno držijo pravil....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.