Gagi84 Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april Pozdravljeni. Kot piše v naslovu kupim nekaj delov. Zunanje obloge a stebrički levo in desno, zadnjo desno obrobo gtr modela, zadnjo polico v prtljažniku. Če kdo ima kaj od naštetega me lahko kontaktira preko privat sporočil, tukaj ali pa najraje na nič51 šest48 447 Lp. Gregor Citiraj
Gagi84 Napisano 23. april Avtor Prijavi Napisano 23. april Če kdo ve za cel avto kupim tudi celo Citiraj
Z M A J Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Iskreno povedano, v Sloveniji je teh vozil takooo malo (sem jo imel pred leti in kasneje še eno), ampak so izginile z naših cest. Ebay ti priporočam, bo verjetno še najhitreje, a niti ne prav poceni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gagi84 Napisano 23. april Avtor Prijavi Napisano 23. april Cenovno vem da ne bo poceni, iščem tudi na ebay pa zaenkrat brez sreče. Citiraj
mazdaman Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april kolikor opažam je tu pa tam še kakšna 323f klasičnih pa je res malo. sprednje plastike na A stebričku boš po moje dobil samo še original nove. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.