NevLado Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Datum nakupa: 16.05.2022 v Big Bang. Priložim 2 kontrolerja in igri Ratchet in Harry Potter. Dodano ima vgrajen Samsung SSD 980 PRO z heatsinkom po specifikaciji, ki doda dodatna 2TB prostora. Lahko tudi odmontiram in prodam brez njega. PS5 je odlično ohranjen, kot nov in brez prask. Izklicna cena 800 eur. Prodam zaradi neuporabe, letos ne vem, če je bil v uporabi 50 ur, ravno se mi je iztekla PSN naročnina. 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 18. maj Avtor Prijavi Napisano 18. maj pred 7 minutami je Janez007 napisal: A potem cena staremu raste??? Protiponudbe v zasebno sporočilo 1 2 Citiraj
Boss Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj @Janez007 Sej veš kako to gre... on prav 800, ti rečeš 100. Pol pa 700, ti njemu 150 itd in se pol tam nekje pri 350€ najdeta. NevLado je bil letos v Turčiji pa se je poleg dopusta naučil tudi trgovskih trikov. 1 6 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Pred eno uro je Janez007 napisal: A potem cena staremu raste??? Si pogledal koliko je dodaten disk, igre na ps5 ta hude so po 80-100eur, kontroler prav tako, tako da to odstej pa si pod 500eur kot je sama konzola nova😉 1 Citiraj
NevLado Napisano 20. maj Avtor Prijavi Napisano 20. maj pred 19 urami je MazdaBoy napisal: A je to to? To iščemo? 🙂 Ja, ampak to je slim verzija, jaz imam originalni model, 2 batch. Če koga zanima izključno PS5 z 1 kontrolerjem v kompletu kot na sliki od MazdaBoya, 450 pa roka. Citiraj
ciglamigla Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Drgac sem vidu na bolhi da se za 350€ prodajajo, lp Citiraj
g.Wankel Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj Mel bi PS izključno zaradi Gran Turismo 😍 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. maj Avtor Prijavi Napisano 24. maj pred 2 urama je etcho napisal: Je ta oglas popolni blef? Piše da ni več aktiven Pravkar je g.Wankel napisal: Mel bi PS izključno zaradi Gran Turismo 😍 Imam in mi je vrhunski Citiraj
etcho Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj pred 1 uro je NevLado napisal: Piše da ni več aktiven Kot sem preveril, je imel tip en kup sumljivih oglasov od telefonov, tablic, prenosnikov do el. koles, vse po izredno nizkih cenah. Datum objave včeraj, zdaj so mu pa zgleda vse odmaknili. Citiraj
etcho Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj pred 1 uro je g.Wankel napisal: Mel bi PS izključno zaradi Gran Turismo 😍 GT šibam na PS4 Pro, žal so pred kratkim ukinili on-line dostope in sem omejen na offline nasprotnike, ki pa so mala malca. DIY varianta simulatorja pa solidno opravlja svoje delo. 😄 7 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. maj Avtor Prijavi Napisano 24. maj SSD je odmontiran, tako da kot ste mnogi svetovali - sedaj zgolj PS5 z dvema kontrolerjema in 2 igrami gratis za pecto. 2 Citiraj
NevLado Napisano 25. maj Avtor Prijavi Napisano 25. maj pred 10 urami je Scr3am napisal: Bos ssd loceno prodajal? Glede na to, da diskov ni nikoli preveč, pa glede na "kilometrino" teh parih ur, ki jih je naredil, sem ga kar v kišto zmontiral null 2 Citiraj
Scr3am Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj pred 6 urami je NevLado napisal: Glede na to, da diskov ni nikoli preveč, pa glede na "kilometrino" teh parih ur, ki jih je naredil, sem ga kar v kišto zmontiral null Samo spodnji M.2 slot podpira samo 3.0 hitrost (chipset). 1 Citiraj
NevLado Napisano 26. maj Avtor Prijavi Napisano 26. maj dne 25. 5. 2024 ob 16:15 je Scr3am napisal: Samo spodnji M.2 slot podpira samo 3.0 hitrost (chipset). Jup, bo bolj za shrambo kot kaj drugega Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.