Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vprasal bi lastnike mazde 3,ce ste imeli kake probleme z barvo?Meni odpada barva iz zadnjih blatnikov,pa tudi rja se pojavlja marsikje.Imam pa obcutek,da barva ponekod odpada.Kot,da bi bila slaba podlaga pod barvo in da se barva ni prav prijela v sami proizvodnji.

Napisano

:blink:

Ej pa sej ima? garancijo 10 let na barvo.... :ne vem:

Kolk je pa stara???

Feel free....

Napisano

GLede barve nevem, vem pa da je to normalno pri blatnikih noter serijska napa?a

Mazde 3, 2, Premacy, zadnji blatniki rja, mogo?e lu??enje barve ampak poredko, vzrok notranja izolazija ni vredu, servis popravi in vsi smo veseli! To je pri vseh modelih bila te?ava samo za info! Ne se ?udit :D

Napisano

Stara je dve leti.Saj je garancija.Problem je v tem,da moras skoraj nov avto nazaj vozit,pol pa te tam samo nategujejo.Pa se samo zgovarjajo.

Napisano

Jah neglede kaj pravijo....garancija na karoserijo oziroma barvo je 10 let... in M;OREJO popravit...

anyway...kam ga vozi? na servis???

Feel free....

Napisano

Glej jaz ti povem iz prve roke da je to normalno glede blatnikov, jaz sem se tudi ?utid prvo, kako lahko za?ne blatnik od zadaj rjavet ko pa je skoraj novi avto, to se baje dogaja zaradi visoko?istilnih naprav (K?rcherov) ker izolacijo ven "pere?", nic te ne smejo jebat, je pa finta ma? doma 16let staro mazdo pa nikjer rje tu pa kar pri novih avtih...

Napisano

Zdaj sem bil pri SELMARJU v Celju.Stvar je taka,da sem imel poskodovan prvi odbijac.Avto sem moral peljat tudi na pregled zaradi garancije.Hkrati so mi popravili se odbija?.Rekli so,da bodo naprej dali daljse zavesice kot so bile in kaj je rjavega,da bodo popravili.In ko sem prisel po avto,so bili pobarvani samo zadnji blatniki,tam,ko je odpadala barva.Zavesice so ostale iste.Tri dni sem bil brez avta,imel sem nadomestnega,pol pa pridem pa vidim,da ni tak kot bi moralo biti.Pa da se jim avto enkrat pustim???Hvala lepa!Zalostno,ampak resnicno.

Napisano

Jah..... malo si preglej teme v forumu pa bo? marsikaj zvcedel....

Zaenkrat preverjeno najbolj?a servisa AS Skoren?ek VElenje in GAMA center Ljubljana...

Feel free....

Napisano

Hvala bogu na moji Mazdici ?e ne opa?am podobnih te?av! :P:bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Hvala bogu na moji Mazdici ?e ne opa?am podobnih te?av! :P:bravo:

ne bi te rad stra?il sam ne se prehitro veselit, ker pri novej?ih Mazdah je lak ?ist v pi*di ... ?parajo tolk, da ?e kar boli

33112_1.png

Napisano

ne bi te rad stra?il sam ne se prehitro veselit, ker pri novej?ih Mazdah je lak ?ist v pi*di ... ?parajo tolk, da ?e kar boli

Ja vem,da je na novej?ih to problem,samo upanje ?e ostane do zadnjega!! :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

Tudi na mojem Premacy-ju se je pojavla rja,pri Skorn?ku v Velenju so mi zadevo porihtali ter dodali ?e sprednje zavesice(ki mi pa niso v?e?)

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Tudi na mojem Premacy-ju se je pojavla rja,pri Skorn?ku v Velenju so mi zadevo porihtali ter dodali ?e sprednje zavesice(ki mi pa niso v?e?)

Videl - res niso preve? lepe - ?al!!! sramezljiv

Papa, Tomi
Napisano

a pikce na pragovih in vratih so ti pa bolj v?e? ? :D

33112_1.png

Napisano

@komar & Boss - upam,da se bo kmalu kak?en drug lastnik s tem ukvarjal.

Napisano

@komar & Boss - upam,da se bo kmalu kak?en drug lastnik s tem ukvarjal.

Torej ga bo? le prodal.... :unsure::(

Ti?a vun!!

Napisano

Torej ga bo? le prodal.... :unsure::(

Bomo vidli...nisem se ?e dokon?no odlo?il. Na?eloma mam pa ?e nagledan naslednika.

lp vuk

Napisano

Bomo vidli...nisem se ?e dokon?no odlo?il. Na?eloma mam pa ?e nagledan naslednika.

lp vuk

seat altea?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

lp vuk

?zmeden? A lahko vpra?am kaj ma? nagledano?? :whatever: ?e ni skrivnost.... <_<

Ti?a vun!!

Napisano

@Labi - yep,you got it wright...?rna,temne ?ipe,?portno podvozje,17ke....

@poky - Labi ti je ?e vse povedal

V rezervnem planu pa ?e kak model iz VAG regala. Pa? VIP dela svoje in se da dobit izredno pametne cene;ampak maksimalno do 5 milj;ve? ne dam za avto. Ostali denar raj?i porabim za motor.

Napisano

Ja lepi avtek gleda?!!! :bravo: ?e bi si takega izbiral,bi verjetno isto izbral! :D Pa ?rna...... :ouje:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.