Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Mislim, da je pregovor: "Potrpežljivost je Božja mast."       In mislim, da je drugi pregovor: "Previdnost je mati modrosti." Ampak, glede na to, da očeta nikjer ne omenjajo, očitno tudi Previdnost ni bila vedno previdna...
    • Vedno bolj podobno Fordu...
    • Ma, sj štekam, da pride kdaj do okvare... ampak da daš avto na servis za eno stvar in ga dobiš z drugo napako nazaj... Da ne rečem, da se je zarad tega senzorja zabasal tudi DPF in so morali sprožiti regeneracijo, za katero se zna zgoditi, da ne bo krita s strani jamstva in jo bom moral sam plačati - za to, da so sprožili na računalniku in niso imeli nobenega dela z njo še manj pa stroškov...    Ampak ok, da le ne bojo zdej s temi zavorami kej komplicirali.
    • To se bere kot da imaš Forda...
    • Da se še javim s svojim epilogom pogajanj za višjo plačo o katerem sem jamral. Trajalo je sicer 10 mesecev, ampak se je izplačalo, saj sem med tem časom ratal bolj samozavesten pri pogajanjih oz prodajanju sebe (lol), do svojega znanja in ostalih lastnosti, ki pridejo poleg, ko delaš delo, ki te veseli. Zaradi teh nesoglasij sem tudi odšel na vojaško usposabljanje za 3 mesece, kjer sem prekinil negativno energijo, ki se je nabirala iz dneva v dan, prekinil sem tudi dnevno rutino sedečega dela, si s tem nabral nešteto novih znanj in izkušenj, veliko novih poznanstev soborcev s katerimi smo scali kri, konec koncev pa sem bil za to tudi plačan in nakazila zadnji dan v mesecu s strani mors-a, so postala priceless. Ko sem se vrnil na šiht, me je pričakal nov izvršni direktor, ki je bil bolj poslušen za moje "zahteve" po povišici in mi je stisnil 3% več na plačo, kot so bile moje zahteve (seveda so moje zahteve postale manjše, saj mi ni treba prevzeto celotno delo bivšega sodelavca, saj se je "zaposlil" nazaj preko SP-ja), tako da lahko rečem, da se je vse moralo zgoditi tako, kot se je in za konec še vedno velja rek - potrpežljivost je mati modrosti.    
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.