Marko_mx-3 Napisano 14. maj, 2006 Prijavi Napisano 14. maj, 2006 Ej a tale armaturka pa?e kot ata na mamo? Pa kaj ste ugotovil z zajlo za ?tevec Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 Ej a tale armaturka pa?e kot ata na mamo? ?e verjame? Pa kaj ste ugotovil z zajlo za ?tevec Samo en nosilec je za od?agat pa je ql. airbaga nima?? na tej armaturki ima? ono za gretje ?telat na tipko ali ono pomi?no? Bolje poglej 4. sliko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
blindek Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 se opravi?ujem za tako blesavo vpra?anje... nisem videl... Citiraj
KAALman Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 skoraj bi me smeh ubil Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 skoraj bi me smeh ubil Mene pa strah! Po dolgem ?asu sem za?el spet igrati igre in to Half-Life 2 in so notri podobni vojaki! Citiraj
poky Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 Mene pa strah! Po dolgem ?asu sem za?el spet igrati igre in to Half-Life 2 in so notri podobni vojaki! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 ?e bi bil ?e mal bolj v starih oblekah bi rekel da je slika stara ene 20-30 let, ?e posebej ko tito zadaj gleda Citiraj
Violet Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 ?e bi bil ?e mal bolj v starih oblekah bi rekel da je slika stara ene 20-30 let, ?e posebej ko tito zadaj gleda od vsega kar vam je pokazal, je za vas najbr? res najbolj pomemben tito, (samo za primorce, ne pa za ljubljan?ane, dom?al?ane al pa prekmur?ane) Citiraj
Sishi Napisano 17. maj, 2006 Prijavi Napisano 17. maj, 2006 Obvezno volan zamenjat, ker to je najgr?e, kar je kdaj mazda naredila! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazda-mx3 Napisano 17. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2006 Obvezno volan zamenjat, ker to je najgr?e, kar je kdaj mazda naredila! ja papi, tko kot ukazes.....ammmmm.....a bi mi dal pagetto settimanale?....15k SITov Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 17. maj, 2006 Prijavi Napisano 17. maj, 2006 ja papi, tko kot ukazes.....ammmmm.....a bi mi dal pagetto settimanale?....15k SITov nene, on ti bo dal svojega trikrakega starega rastrganega iz svoje :D ej.. Luke, pa kaj v IT se ne da ni? poceni dobit ? kaki simoni racing ? Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 17. maj, 2006 Prijavi Napisano 17. maj, 2006 ali pa SpeedUP, smo se v?eraj skoraj na Udine peljal ko sem mal zre?u pa mi je mal na pamet padl da bi ?el pogledat sam ko ne vem kje je Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2006 Prijavi Napisano 17. maj, 2006 ali pa SpeedUP, smo se v?eraj skoraj na Udine peljal ko sem mal zre?u pa mi je mal na pamet padl da bi ?el pogledat sam ko ne vem kje je Navigacija rulz!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 17. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2006 hehe....trikrakega usnjenega, sfardirbanega...jah hvala poceni volane se dobi pri techno racing kranj, mislim, da so se bolj poceni kot v speedupu, no...vsaj, ko sem enkrat gledal primerjavo je blo tko... navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu Bwahaahhaahha Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu Js ma bolj inteligentno pa mi re?e samo "recalculting"?ez nekaj ?asa pa "make U turn" in smo spet nazaj Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Moja je bolj, ??gremo probat tale izvoz/ulico pa bomo videli kam nas pripelje?? Citiraj
LabiGT Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 navigacija ki vedno deluje meni je najbolj ostalo na spominu dunaj: jaz se delam kulturnega pa vprasam "entschuldigung, ich suche ?? strasse"...un meni "jebote sta se mucis nemacki, idi ovde pravo onda skrenes levo" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Kako pa se navigacija kej znajde ko je ?etrtina cest prekopanih oziroma zaprtih zaradi del? A da? gas pa bum, pok, tresk na gradbi??e pa se pol opravi?uje?, da si navigaciji sledil po njenih navodilih ?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Kako pa se navigacija kej znajde ko je ?etrtina cest prekopanih oziroma zaprtih zaradi del? A da? gas pa bum, pok, tresk na gradbi??e pa se pol opravi?uje?, da si navigaciji sledil po njenih navodilih ?? vidi? piz.. na cesti lepo zavije? levo ali desno, seveda se navigacija razp... zakaj si zapelu iz poti, katero je prej prera?unala. Potem pa "recalculating" in po nekaj sekundah pa "continue" Kaj se bom jaz opravi?eval sej so oni prekopal cesto ne jaz Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Kaj se bom jaz opravi?eval sej so oni prekopal cesto ne jaz true true - se pravi njih napizdi? pa nej se oni pol opravi?ujejo zakaj so cesto razkopali - (ahjaa, le zakaj nisem takrat unga tanka t-34 kupu, k mi ga je Ukrajinc na pol za đabe ponujal). Citiraj
poky Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 ahjaa, le zakaj nisem takrat unga tanka t-34 kupu, k mi ga je Ukrajinc na pol za đabe ponujalimg] He he! Samo kak bi ga pa homologiral?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 He he! Samo kak bi ga pa homologiral?? mislim, da z granato v cevi ne bi bil noben problem Citiraj
poky Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 mislim, da z granato v cevi ne bi bil noben problem He he,to bi ti samo 1x uspelo,naslednje leto ne bi ?lo ve? skozi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Pa vi ste nori..... kje je pa danes problem tank registrirat.... no problemos... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.