Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 264
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Ej a tale armaturka pa?e kot ata na mamo?

?e verjame? :blink:

Pa kaj ste ugotovil z zajlo za ?tevec

Samo en nosilec je za od?agat pa je ql. :rispekt:

airbaga nima??

na tej armaturki ima? ono za gretje ?telat na tipko ali ono pomi?no?

Bolje poglej 4. sliko. ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Objavljena slika

skoraj bi me smeh ubil ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Mene pa strah! :blink: Po dolgem ?asu sem za?el spet igrati igre in to Half-Life 2 in so notri podobni vojaki! :hohoho:

:hohoho::hohoho::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

?e bi bil ?e mal bolj v starih oblekah bi rekel da je slika stara ene 20-30 let, ?e posebej ko tito zadaj gleda :D

od vsega kar vam je pokazal, je za vas najbr? res najbolj pomemben tito, (samo za primorce, ne pa za ljubljan?ane, dom?al?ane al pa prekmur?ane)
IPB Image
Napisano

Obvezno volan zamenjat, ker to je najgr?e, kar je kdaj mazda naredila!

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Obvezno volan zamenjat, ker to je najgr?e, kar je kdaj mazda naredila!

ja papi, tko kot ukazes.....ammmmm.....a bi mi dal pagetto settimanale?....15k SITov :D

:P

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

ja papi, tko kot ukazes.....ammmmm.....a bi mi dal pagetto settimanale?....15k SITov :D

:P

nene, on ti bo dal svojega trikrakega starega rastrganega iz svoje :D :D

ej.. Luke, pa kaj v IT se ne da ni? poceni dobit ? kaki simoni racing ?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ali pa SpeedUP, smo se v?eraj skoraj na Udine peljal ko sem mal zre?u :D pa mi je mal na pamet padl da bi ?el pogledat sam ko ne vem kje je

Navigacija rulz!!!! :bravo:

Napisano

hehe....trikrakega usnjenega, sfardirbanega...jah hvala :D

poceni volane se dobi pri techno racing kranj, mislim, da so se bolj poceni kot v speedupu, no...vsaj, ko sem enkrat gledal primerjavo je blo tko...

navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu :hohoho:

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu :hohoho:

Bwahaahhaahha :prstgor::aaaaa::hohoho::prstgor::aaaaa::hohoho::prstgor::aaaaa::hohoho:

Feel free....

Napisano

Js ma bolj inteligentno pa mi re?e samo "recalculting"?ez nekaj ?asa pa "make U turn" in smo spet nazaj :P

Napisano

navigacija ki vedno deluje :)

meni je najbolj ostalo na spominu dunaj: jaz se delam kulturnega pa vprasam "entschuldigung, ich suche ?? strasse"...un meni "jebote sta se mucis nemacki, idi ovde pravo onda skrenes levo" :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kako pa se navigacija kej znajde ko je ?etrtina cest prekopanih oziroma zaprtih zaradi del? A da? gas pa bum, pok, tresk na gradbi??e pa se pol opravi?uje?, da si navigaciji sledil po njenih navodilih ??

B)B)

33112_1.png

Napisano

Kako pa se navigacija kej znajde ko je ?etrtina cest prekopanih oziroma zaprtih zaradi del? A da? gas pa bum, pok, tresk na gradbi??e pa se pol opravi?uje?, da si navigaciji sledil po njenih navodilih ??

B)B)

vidi? piz.. na cesti lepo zavije? levo ali desno, seveda se navigacija razp... zakaj si zapelu iz poti, katero je prej prera?unala. Potem pa "recalculating" in po nekaj sekundah pa "continue" :ouje:

Kaj se bom jaz opravi?eval sej so oni prekopal cesto ne jaz :blink:

Napisano

Kaj se bom jaz opravi?eval sej so oni prekopal cesto ne jaz :blink:

true true - se pravi njih napizdi? pa nej se oni pol opravi?ujejo zakaj so cesto razkopali - (ahjaa, le zakaj nisem takrat unga tanka t-34 kupu, k mi ga je Ukrajinc na pol za đabe ponujal).

Objavljena slika

33112_1.png

Napisano

ahjaa, le zakaj nisem takrat unga tanka t-34 kupu, k mi ga je Ukrajinc na pol za đabe ponujal

He he! :hohoho: Samo kak bi ga pa homologiral?? :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

He he! :hohoho: Samo kak bi ga pa homologiral?? :P:D

mislim, da z granato v cevi ne bi bil noben problem :hudicek:

33112_1.png

Napisano

mislim, da z granato v cevi ne bi bil noben problem :hudicek:

:D:bravo: He he,to bi ti samo 1x uspelo,naslednje leto ne bi ?lo ve? skozi! :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
:hohoho::hohoho: Pa vi ste nori..... kje je pa danes problem tank registrirat.... no problemos...:aaaaa:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
    • Zmagali bodo, ti samo navijaj... tud če bo zgledal, da je bolj podobno baletu to ni balet in ne rabiš bit tiho.
    • Sekulić kljub vsemu našel nekaj pozitivnih plati WWW.RTVSLO.SI Dva koša iz igre v prvi četrtini, 24 točk do polčasa, to je včeraj zmogla slovenska košarkarska...       Mislim da ce zgubis proti reprezentanci kjer njihov najboljsi igralec igra v drugi spanski ligi, da pol ni pozitivnih stvari v igri. Sploh k si ob polcasu ze na -25      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.