suicidal Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 ?e ne se pa brez registracije vozi? okoli. kdo te bo pa ustavil, he he?? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 si predstavla? policaja z laserskim merilnikom, k ti proba hitrost dolo?it? ?e bo? ti mene s pi?tolco meru bom jaz tebe s topom zmeril Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 V Veliki Britaniji se lahko brez problemov vozi? z tankom okoli, edino lu?i mora imeti in zavarjen top... Citiraj
Symon Napisano 18. maj, 2006 Prijavi Napisano 18. maj, 2006 Kva mu smetimo temo! Ampak TANK ej zakon ideja! Policaji bi te ?e na miru pustli ampak vojska ne. To pomeni vojno! Citiraj
David Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 si predstavla? policaja z laserskim merilnikom, k ti proba hitrost dolo?it? ?e bo? ti mene s pi?tolco meru bom jaz tebe s topom zmeril Aaaaaa To si pa ?ivo predstavljam... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 navigacija ki vedno deluje meni je najbolj ostalo na spominu dunaj: jaz se delam kulturnega pa vprasam "entschuldigung, ich suche ?? strasse"...un meni "jebote sta se mucis nemacki, idi ovde pravo onda skrenes levo" hehe... bil sodelavec s ?efom v Canada, pa onadva ?akata taxi, pa se on spomni da je nervozen pa bi ?ike, stopi do bli?nje trafike in pokramlja s prodajalko, pogovor pa? nanese na to da je ded Slovenc nakar ona hladno: "Pa ?ta ne ka?e?, jebote, ja sam s Tuzle" :D Citiraj LP KAALman
poky Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 He he,dokaz kak je svet mali,balkan pa vlki! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 He he,dokaz kak je svet mali,balkan pa vlki! Ni svet majhen, Balkan je velik! Ali pa Veso:"Nas Bosancev je malo ampak smo povsod lepo razporejeni!" Citiraj
LEPI Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 Ni svet majhen, Balkan je velik! Ali pa Veso:"Nas Bosancev je malo ampak smo povsod lepo razporejeni!" Bosancev ja! Citiraj
Bosti Napisano 19. maj, 2006 Prijavi Napisano 19. maj, 2006 Ok ... dovolj bluzenja bo v tej temi ... Chat is back vabi. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 26. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Kaj je novega? :ne vem: aham prejsnji teden sva z yavarye zmontirala kompresor klime noter, zdej moram se kable povlec, da priklopiva stikalo...pol grem pa filat... v bistvu zadnji mesec avto samo stoji, ker zaradi operacije oci ne smem vozit, se pa tudi bojim karkoli delat zaradi prahu in delcev...zareza na ocesu je namrec se vedno odprta...oz. nezaceljena... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
uklopko Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 jao stari!! Pocajti se najprej da ne bo kakega nepotrebnega letajna!!! Avto bo ?e po?aku!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Offtopic: Lukc je po operaciji ?e bolj brbljast in ?e manj vidi--- Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 26. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2006 jao stari!! Pocajti se najprej da ne bo kakega nepotrebnega letajna!!!Avto bo ?e po?aku!!!lp hehe...nic bat, mi je lastno zivljenje bolj pomembno od avta...sej vem...sem egoist, kaj ?mo Offtopic: Lukc je po operaciji ?e bolj brbljast in ?e manj vidi--- zakaj pa to?vsaj nisem pozabljiv kot nekateri...ti recimo...hihi Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Offtopic 2: ?e neki..... od kadar ga poznam ga ?e nisem vidu samega.... vedno ma minimum 2 hude bejbe s sabo...... Agrrrr..... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Offtopic 2: ?e neki..... od kadar ga poznam ga ?e nisem vidu samega.... vedno ma minimum 2 hude bejbe s sabo...... Agrrrr..... Tooo bi se pa dal komentirat. No?em se ti zamert al pa karkol samo ne gre mi v glavo, ker ?loveka razre?ejo na prafaktorje in ga vr?ejo nazaj skupi je po 3h tednih ok, teb se pa o?i vle?ejo ?e dlje. Pri kolesarjenju - rolanju - kopanju - .. ne more? dobit ni? v o?i ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 26. junij, 2006 Prijavi Napisano 26. junij, 2006 Tooo bi se pa dal komentirat. No?em se ti zamert al pa karkol samo ne gre mi v glavo, ker ?loveka razre?ejo na prafaktorje in ga vr?ejo nazaj skupi je po 3h tednih ok, teb se pa o?i vle?ejo ?e dlje. Pri kolesarjenju - rolanju - kopanju - .. ne more? dobit ni? v o?i ??? hihih tam si da vodotesna o?ala gor.... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2006 pametnjakovi?a, kot da sta dala ze vsaj 3 operacije skozi...lih tko se duvata s kolesom se vozim...rolam ne, potapljam se ne...pri kolesu si lahko clovek privosci kasnejso reakcijo, na rollerjih pa ne...morska voda pa ne vem kako vpliva na oko, ker ne vem kolko je zaceljeno... itak pa nosim soncna ocala od jutra do vecera... kaj vama se ni jasno?? :ne vem: glede zensk...David...lahko jih je miljon okoli, sam to se vedno cisto nic ne pomeni Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 pametnjakovi?a, kot da sta dala ze vsaj 3 operacije skozi...lih tko se duvata s kolesom se vozim...rolam ne, potapljam se ne...pri kolesu si lahko clovek privosci kasnejso reakcijo, na rollerjih pa ne...morska voda pa ne vem kako vpliva na oko, ker ne vem kolko je zaceljeno... itak pa nosim soncna ocala od jutra do vecera... kaj vama se ni jasno?? :ne vem: glede zensk...David...lahko jih je miljon okoli, sam to se vedno cisto nic ne pomeni Bogi . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Bogi . ma smotko Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
mazda-mx3 Napisano 15. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2006 ahhh...se vedno nic slikic z moje strani...sej vem, sem lump v glavnem ni cajta za nic, yavarye lahko potrdi... klima je not, a ni do konca povezana (elektrika) armaturka je koncana, muzika se ne....je umrl napajalnik ojacevalca... zunaj manjkajo se pragovi s tem, da sem lahko hvalezen nekaj osebkom, ki so mi v pi?lih dveh dneh povzro?ili za ene 60k SIT ?kode na na-novo pobarvanem vozilu (jebem jim celotno sorodstvo!!!!) na parkiriscu v kp so mi najprej ruknili levi del sprednjega odbijaca...naslednji dan pa je en idiot, ko je vozil rikverc, prevrnil eno yamaho na pokrov motorja moje mazde in ga zvil, unicil se sprednji del odbijaca, mrezico....ahhhh...ma kaj cem sploh pisat, ki me bo razneslo od jeze :/ v glavnem, oktobra baje sledi nadaljevanje in popravilo sedaj unicenega.... nimam sre?e nimam sre?e.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 15. september, 2006 Prijavi Napisano 15. september, 2006 jao pa ne no... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 15. september, 2006 Prijavi Napisano 15. september, 2006 smola pa taka Citiraj MAZDA POWER
mazda-mx3 Napisano 15. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2006 ja je res smolnata moja mazdica...in najbolj me zre to, da ne morem zahtevat ?oldov od unega, ki je zvrnil motor nanjo...grrrrr Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.