mazda-mx3 Napisano 27. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2007 to zveni bolj kot kaksen suzuki Pa ne Liana smotko en Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 no ok, brez i-ja...tvoja ne bo mela injection (se mi vid, da nisem spal ze dolg casa) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 to zveni bolj kot kaksen suzuki Bwahahahahaha Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Luka ?estitke in da te bo mali/a ubogal tako kot se spodobi Kaj je pa narobe z MX-3 kot dru?inski avto, tamalega samo posadi? v prtlja?nik in stajica je tukaj pa ?e ven vidi Druga?e sem se jaz navdu?il nad MX-3 ko sem videl eno familijo ki jo je imela zadaj en otro?ki sede? in polno igra? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Marko...a si predstavlja? kak?no nose?nico, polno hormonov, pred histeri?nim napadom zaradi svoje okornosti med 6. in 9. mesecom nose?nosti, da se tla?i v mx-3? Lahko pa probamo ?ez kaksen mesec, bom Kristino prepri?al, da jo pelje? en điret po Dom?alah hihi Labi, ti pejdi pa spat...?urer Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Marko_mx-3 Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 bolj te?ko jo bom zapeljal sem tudi brez MXke no registrirana ni Citiraj
blindek Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 slike slike slike ?estitke tudi z moje strani Citiraj
poky Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 Kake slike bi ti?? :ne vem: Na prej?ni strani ma? slike "osebe" o kateri zdaj te?e pogovor! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 27. februar, 2007 Prijavi Napisano 27. februar, 2007 slike avta... ?e pravi da ga bo prodajal bi vsaj rad videl kako je zdaj ko je skoraj kon?an Citiraj
mazda-mx3 Napisano 28. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2007 hehe...bom dal slike gor ta teden... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 hehe, Lukec in njegov ?korec sta ornk delo napravla Luka, ?estitke ?e z moje strani, pa da bo zdravo... ko bo vekalo pa kar slikce v noven familijenwagnu p/s: MX-3 je dosti bolj dru?inski, kot si marsikdo predstavlja.. Citiraj LP KAALman
blindek Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 najbol dru?inski je meni rx-8, ker je vsak sinek sre?en ko ga o?i pripelje v ?olo Citiraj
poky Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 najbol dru?inski je meni rx-8, ker je vsak sinek sre?en ko ga o?i pripelje v ?olo Kaj pa ?e ma? h?ero?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 potem pa je problem da bi vsak fant rad mel to punco P.S. poznam taki primer (punca je lu?na ) Citiraj
poky Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 P.S. poznam taki primer (punca je lu?na ) Daj malo ve? povej o njej.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.