Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 10 urami je ignacij napisal:

Še en k mu dizelca pije 2l.

2 litra ne, 5. 7 pa res. Če bi vozil strogo po predpisih, pa še manj. Lahko vprašate Bossa, koliko pije, če meni ne verjamete. Za dinozavre pa vemo, kakšno porabo imajo. 

Podobno je pri novi cx60. Dizelco čisto vsi novinarji pohvalijo, medtem ko dinozaversko varianto le redko kdo.

Za dizelski motor lepo napišejo, da je to verjetno najboljši dizel motor so sedaj. 

Za dinozaverski 2,5  benzinarski motor tega ni napisal nikoli nobeden novinar. 

Napisano

Pa sej se vsi strinjamo, da pije 1,5l manj kot dinozaver, samo ni pa to zdej takšna številka, da si boš na račun prihranka bajto postavil. Pa tud če si jo boš, se hitro zgodi, da jo boš podrl če te ujamejo klasični dizelski stroški.

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
pred 18 minutami je NevLado napisal:

Ko si ti kupoval, so jih še imeli - 

WWW.AMZS.SI

Formatiranje - zevajoča vrzel v cestno-terenski ponudbi zapolnjena

Kot da bi podatke od svojega c -maxa bral. Razen menjalnika.

Screenshot_2024-06-09-11-09-16-761_com.android.chrome-edit.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Ko si ti kupoval, so jih še imeli - 

WWW.AMZS.SI

Formatiranje - zevajoča vrzel v cestno-terenski ponudbi zapolnjena

Govorimo o resnem dizlu. Ta ima navor skoraj kot moja cx30. 😉

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 9 urami je Shrek napisal:

Ni premium 

Je, sam premalo konjičkov ima in isto pije kot x186.... :nevem:

Preberi članek.... 

Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Je, sam premalo konjičkov ima in isto pije kot x186.... :nevem:

Preberi članek.... 

Premalo konjičkov, ker je avtomatik. To smo že ugotavljali, da Mazdini AT niso dobro usklajeni z dizli. Žel tko je.

33112_1.png

Napisano

Jaz pa nimamtezav z Mazdinimi AT manjalniki

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 14 urami je mazdaman napisal:

Jaz pa nimamtezav z Mazdinimi AT manjalniki

Jaz tud ne... :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Tudi jaz ne. Saj imamo enega najboljših ročnih menjalnikov na trgu. 😉

• Všeč 3
  • Ljubim 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.