OK, zavesice odpadejo. 😀
-----------
Zakaj CX-30?
V salonih sem gledal naslednje avte: Škoda Kamiq, Ford Puma, VW T-ROC, Hyundai Tuscon, Renault Captur, Nissan Qashqai...
Na koncu sem šel na testno vožnjo Captur in CX-30. Ostali so bili predragi, preveliki... Zgornja meja je bila 30K.
Captur me ni prepričal z kavnim mlinčkom in podvozjem, občutku na volanu. Materiali v notranjosti so sicer vredu, vendar nič kaj posebnega.
CX-30, boljša vozna dinamika, podvozje, volan... Materiali v notranjosti prav tako na višji ravni. Sicer ne tako pomembno, ampak 15 cm daljši.
Ergonomija, razporeditev stikal se mi v Mazdi veliko bolj dopade. Head-up zaslon, zelo všečna zadeva.
Edini minus Mazde je, da je kar precej dražja od Captur, pa servisi so dražji. Captur ima prva 4 leta brezplačne servise.
Sigurno je še kaj drugega odigralo vlogo pri nakupu, pa se sedaj ne spomnim.
Aja, pa še to. Raje imam japonca kot francoza. 😄
LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.