Berbasecks Napisano 25. julij, 2024 Prijavi Napisano 25. julij, 2024 Hej, sem zelo poredko tu, tako da upam, da sem zadel pravo sekcijo. Imam par vprašanj glede svoje šestice: 1. Ali obstaja kak hack, da bi ti ves čas prikazovalo kamere in ne le, ko daš v rikverc, oz. ko sprednji senzorji zaznajo, da je nekaj blizu. 2. Ali je normalno, da hlajenje sedež VELIKO bolj hladi sovoznikov, kot voznikov sedež (do te točke, da pri vozniku na polno moč komaj čutim hlajenje, pri sovozniku je polna moč bistveno previsoka)? 3. Menjava olja v avtomatskem menjalniku. Pri koliko km (trenutno sem na slabih 110k) in komu? Citiraj
50keda Napisano 25. julij, 2024 Prijavi Napisano 25. julij, 2024 Pozdravljen, 1. Gumb je spodaj levo od volana, da si jih lahk prižgeš kadarkoli. Sam po nekem času spet zgine prikaz. 2. Ne morem komentirat niam hlajenja 3. To ti bo @scania znal povedat kdaj, h komu pa mogoče tudi Citiraj
NevLado Napisano 25. julij, 2024 Prijavi Napisano 25. julij, 2024 pred 32 minutami je Berbasecks napisal: Hej, sem zelo poredko tu, tako da upam, da sem zadel pravo sekcijo. Imam par vprašanj glede svoje šestice: 1. Ali obstaja kak hack, da bi ti ves čas prikazovalo kamere in ne le, ko daš v rikverc, oz. ko sprednji senzorji zaznajo, da je nekaj blizu. 2. Ali je normalno, da hlajenje sedež VELIKO bolj hladi sovoznikov, kot voznikov sedež (do te točke, da pri vozniku na polno moč komaj čutim hlajenje, pri sovozniku je polna moč bistveno previsoka)? 3. Menjava olja v avtomatskem menjalniku. Pri koliko km (trenutno sem na slabih 110k) in komu? https://www.avtomatski-menjalniki.si/sl/ naj izpraznejo karter in zamenjajo filter, tistih 5 litrov olja kolikor ven steče, brez pumpanja pod prisilo pa boš potem pri 160 naredil na novo menjavo ko se olje pomeša 3 Citiraj
scania Napisano 25. julij, 2024 Prijavi Napisano 25. julij, 2024 Se podpisem pod @NevLado -v komentar Citiraj
NevLado Napisano 25. julij, 2024 Prijavi Napisano 25. julij, 2024 Aja pa @Berbasecks, če sta še v LJ ali pa imaš blizu šiht, se lahko en dan zmeniva pa prideš naokoli, bova snela zračni filter pa na šibki pogledala kakšne barve je olje, pa boš vedu urgirat kok hitr morš pelat na servis Druga varjanta je pa da tudi Pelko menja, to more pa @SpEkTr povedat kako je bil zadovoljen Citiraj
mazdaman Napisano 28. julij, 2024 Prijavi Napisano 28. julij, 2024 glede hlajenja se mi ap zdi, da je na moji cx5 tudi na voznikovi strnai malo manj hladilo pri 180.000 km Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Berbasecks Napisano 29. julij, 2024 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2024 11 hours ago, mazdaman said: glede hlajenja se mi ap zdi, da je na moji cx5 tudi na voznikovi strnai malo manj hladilo pri 180.000 km Pri moji bojda že skos, ampak sem od začetak res fuuul malo js vozil in sem bolj izrazito opazil šele lani/letos Tko da na novo vsekakor ni. Bolj me zanima, a je to prav feature al mam sjebano Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.