asddas Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Razmišljam, da bi se lotil menjave sprednje kamere (parkirne kamere) na moji M6. Se je že kdo lotil tega podviga? Gledal sem posnetke na Youtubu kako odstraniti sprednji odbijač in je kar nekaj dela. Je še kje kakšna posebnost? Lp Citiraj
Janez007 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust pred 1 minuto je asddas napisal: Razmišljam, da bi se lotil menjave sprednje kamere (parkirne kamere) na moji M6. Se je že kdo lotil tega podviga? Gledal sem posnetke na Youtubu kako odstraniti sprednji odbijač in je kar nekaj dela. Je še kje kakšna posebnost? Lp Ja, menda je veliko dela, da se pride do nje in se zamenja (informacija servisa, ko so jo menjali na naši M6). Me pa zanima, zakaj jo menjaš - zaradi splošno znane slabe kakovosti z boljšo, katero? Citiraj
asddas Napisano 14. avgust Avtor Prijavi Napisano 14. avgust (urejeno) Počila je leča in je noter prišla umazanija. Tako da sedaj nič več ne vidi. Zamenjal pa bi za drugo enako. Kaj obstaja tudi boljša? Popravljeno 14. avgust od asddas Citiraj
Janez007 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Pred eno uro je asddas napisal: Počila je leča in je noter prišla umazanija. Tako da sedaj nič več ne vidi. Zamenjal pa bi za drugo enako. Kaj obstaja tudi boljša? Ne da bi vedel. Koliko pa stane taka kamera? Citiraj
asddas Napisano 14. avgust Avtor Prijavi Napisano 14. avgust (urejeno) Na ebay-u jo dobiš za dobrih 100€, pride pa iz Kitajske. Tako da je treba še DDV prištet in stroške carinskega postopka. Na Aliexpress pa z vsemi stroški dostavljeno na dom cca. 130€. Je pa oboje OEM kamera. Popravljeno 14. avgust od asddas 1 1 Citiraj
asddas Napisano 21. september Avtor Prijavi Napisano 21. september Kamero dobil. Zdaj pa se bo treba lotiti menjave. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.