komar Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Hmm sem skoraj pozabil....pridem lepo v petek popoldan na "privat" parkiri??e stanovalcev Martinove ulice v termah Banovci in kaj tam vidim??? Le kdo bi to bil??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 He he,Mazda pa AS Skorn?ek all the way!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 meni je pa zanimiv ta zelen opel se mal naprej od tvojega....ni jih blo veliko (mas pa kr cist avto glede na vreme) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 (mas pa kr cist avto glede na vreme) Se ti malo ?ali????Umazan ko svija - samo se na srebrnem ne vidi tak kot na ?rnem... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Hmm,kak se je ?e reklo temu modelu??? Sn ful pozabo,se ga pa spomnim ?e iz mladih dni! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Ni to ena izmed Ascon??? Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 opel monza Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Nop! Sn malo pogooglav in ugotovil,da je to (verjetno,po sliki) Opel Monza! Poglej si ?e sam TUKAJ Labi,malo si me prehitel! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 opel monza Me LOL - ka delajo leta - sive celice byby... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Sive celice so zakon..... Dokler jih ima?.... Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 Le kdo bi to bil??? :ne vem:To je biv?e testno vozilo od AS Je 6ka ?la z novim lastnikom na dopust Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
suicidal Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 To je biv?e testno vozilo od AS a te nalepke pa napisi po prodaji testnega/va?ega slu?benega avta ostanejo gor? :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
blindek Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 komar lahko bi najavil da pride? kaj v te kraje...da bi malo zbrnem tam mimo... Citiraj
komar Napisano 7. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2006 komar lahko bi najavil da pride? kaj v te kraje...da bi malo zbrnem tam mimo... Pridem ve?krat v tiste kraje - se bom naslednji? najavo Citiraj Papa, Tomi
blindek Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 vredi lahko vpra?am kje si pa prespal?notri al v tisti hi?ici zunaj? ?e dolgo nisem bil tam...pa mam tak blizu do tja edino kaj grem je na pico v picasso...al pa na drink v M-power Citiraj
komar Napisano 7. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2006 vredi lahko vpra?am kje si pa prespal?notri al v tisti hi?ici zunaj? ?e dolgo nisem bil tam...pa mam tak blizu do tja edino kaj grem je na pico v picasso...al pa na drink v M-power Mamo eno kao brunarico v campu!Prespal pa sem noter - zunaj je blo premrzlo Pizza je kar OK tam ja... Citiraj Papa, Tomi
blindek Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 mora? jest kra?ko mi smo to v banovce nekdaj hodli na ?varc...torej skoz kamp prek ograje pa gas Citiraj
poky Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 mora? jest kra?ko mi smo to v banovce nekdaj hodli na ?varc...torej skoz kamp prek ograje pa gas He he,to se da ?ez leto,ko se gre? enkrat kopat,?e pa gre? za en teden,pa je bolj te?ko tak.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wildcat Napisano 8. marec, 2006 Prijavi Napisano 8. marec, 2006 a te nalepke pa napisi po prodaji testnega/va?ega slu?benega avta ostanejo gor? :ne vem: Seveda samo ?e si stranka tako ?eli To je ?e druga 6ka njegova, in ?e prva mu brez nalepk ni bila v?e? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Seveda samo ?e si stranka tako ?eli To je ?e druga 6ka njegova, in ?e prva mu brez nalepk ni bila v?e? Ma dobi kaj popusta ?e vzamee tako ponalepkano??? Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Ma dobi kaj popusta ?e vzamee tako ponalepkano??? Ma neee dopla?at mora Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Ma neee dopla?at mora Groooozonoooooooo....... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 sam res mene neki zanima: te neumne nalepke avtohis ki jih dajejo na avte (zadaj pa na boku); glede na to da je to nalepka avtohise bi mogli dobit kaksen bonus mi vozniki ker na en nacin reklamiramo avtohiso...no, jaz sem jih ze prvi dan dal dol. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 no, jaz sem jih ze prvi dan dal dol. aja, to jih potem ni taka panika odlimat dol. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 He he,sn pri prej?nem avtu,ko sn ga kupo mel neke sicer male nalepke gor na obeh straneh,pa malo ve?jo ?ez zadnjo ?ipo,pa sn takoj vse dol potrgal,ko sn avto pripeljal domov.Pa grem na servis(tam ko sn ga kupo) pa mi spet vse isto gor nalepijo,pa pridem domov,pa jaz spet vse dol.... Skratka,ne maram teh nalepk! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.